Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba hangi ildesin acabaMerhaba arkadaşlar , elimde 5 tane Pruluton Depot 500 mg var. İhtiyacı olan varsa gelip alabilir.
Merhaba üye geri dönmemiş sanırım hala duruyor mu elinizde?Bende var bir adet hala lazımsa son kullanma tarihi 06/2025
Merhabalar bana da elinde olan progestan dex olan varsa alabirim
Kesinlikle önermiyorum etik çalışmayan bir doktor paranızı alıp yüzüne bakmıyorlar. Diyarbakır daki doktorlar ondan çok şikayeti boş embriyo transferi mi yapıyor muş ne etik çalışan zeki Akkum çok deneyimli ve Diyarbakır tüp bebek tedavisi yokken o ilkelerinden olduMerhaba Hakan beyi çok övüyorlar. Bende aşılama yaptırmak için gideceğim şehir dışından. Siz memnun kaldınız mı. Bu arada bizim hiçbir sorunumuz yok. Eşimin sperm testi iyi. Benim yumurtslarm çatlıyor düzenli âdet görüyorum hormonlar çok iyi durumda tüpler açık ve rahim şeklim normal. Sebepsiz olmuyor. İlk defa aşılama yaptırcaz. İstanbul'da gittiğim doktor yüzde yüz tutar dedi. Doğu'da yaşıyorum Diyarbakırda bu doktoru beğeniyorlar. Sizce gitmeli miyiz. Geçmiş olsun siz niye düşük yaptınız
Zeki Akkumda tedavi oldum bir bebeğim oldu şuan üç aylıkKesinlikle önermiyorum etik çalışmayan bir doktor paranızı alıp yüzüne bakmıyorlar. Diyarbakır daki doktorlar ondan çok şikayeti boş embriyo transferi mi yapıyor muş ne etik çalışan zeki Akkum çok deneyimli ve Diyarbakır tüp bebek tedavisi yokken o ilkelerinden oldu
Merhaba bende mevcut ilaçMerhaba meriofert 150 mg ariyorum elinde olan var mı acaba?
Merhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim
Önemli: İlaçların elden teslim edilmesi gerektiğini belirttiğimiz halde şehir dışına kargolayan bazı arkadaşlarımızın iyi niyeti suistimal edilmiş, karşı ödemeli kargolar teslim alınmadığından ücretsiz gönderdikleri ilaçların hem gönderi hem iade parasını ödemek durumunda kalmışlardır, bu sebeple tekrar rica ediyorum elinizdeki ilaçları elden teslim ediniz.
İlaçları kargolamanız halinde veya ”ücretsiz ilaç” paylaşımlarınızda doğabilecek her türlü mağduriyetten Kadınlar Kulübü sorumlu olmayıp tüm mesuliyet sizlere aittir.
İlaçların SKT vb bilgilerini, gönderici ve alıcı kimdir gibi bazı noktalara dikkat etmeniz halinde yaşamanız muhtemel sorunları minimuma indirirsiniz.
Dikkat! Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
İstanbul ise talibim1 adet cetrotide ve 1 adet gonapeptyl var elimde