- 20 Ekim 2021
- 45
- 51
- 40
Evet Gonca Hanımın hastasıyım ama şuan biraz ara verdim siz ne aşamadasınızGonca hanımın hastasımısın bende onu. Hastasıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Gonca Hanımın hastasıyım ama şuan biraz ara verdim siz ne aşamadasınızGonca hanımın hastasımısın bende onu. Hastasıyım
Ben 7 emriom vardı 2 denememde gebe kaldım ama 26 haftalıkkken kaybettik 3 transferim tutmadı son 2 emrio transferi oldum bu ay ve hamileyimEvet Gonca Hanımın hastasıyım ama şuan biraz ara verdim siz ne aşamadasınız
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.Ben 7 emriom vardı 2 denememde gebe kaldım ama 26 haftalıkkken kaybettik 3 transferim tutmadı son 2 emrio transferi oldum bu ay ve hamileyim
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sizin sorununuz neydi yaşınız kaç, ben 38 yaşındayım sebebsiz infertilite tanım var, embriyolarım oluşmuyordu ya da hasarlı oluşuyordu, Gonca Hanım daki tedavimde şükür 5 yumurta toplandı ve hepsi de embriyo oluştu kaliteside güzel ama nasip oladı tutunmadı 2 transferde de
Merhabalar elimde varsa kargo yapabilirmisinizKızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
Hala elinizdemi acaba ?Merhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Merhaba, başka bir arkadaşa kargoladım canımMerhabalar elimde varsa kargo yapabilirmisiniz
Kullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?Eki Görüntüle 3251716
Benim elimde bi gonal f 900 var 100 ml kullanmışımdır içinden ama son kullanma tarihi haziran 2023 ilacı vermek hiç aklıma gelmedi takii burda bi arkadaşın mesajını görene kadar çünkü soğuk zincir güven olmaz almazlar diye düşünemedim daha önce vermeyi eğer hemen lazım olan olursa veririm İzmir içi elden teslim edebilirim ücret talebim yok
Bugün aldım 1200₺ doğru mu acaba fiyatı önce 800 e almıştım bu kadar zam geldi mi yoksa rapor mu çıkmadı yeni alanlar yardımcı olabilir miKullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?
Güncel fıyatlarla ılgılı bılgım yok suan maalesef ama zamlanmıstır, şaşırmam hıcBugün aldım 1200₺ doğru mu acaba fiyatı önce 800 e almıştım bu kadar zam geldi mi yoksa rapor mu çıkmadı yeni alanlar yardımcı olabilir mi