- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan tedavi sürecinde değilim biraz erteledim, tüp bebek için ilk tedavimizi Adatıp Bülent Duran da yapmıştık embriyo oluşmadı, daha sonra İstanbul medipol Gonca yetkin Yıldırıma devam ettim. Gonca Hanım daki tedavilerimde olumlu sonuç aldık embriyolar oluştu kaliteside güzeldi ama nasip olmadı pozitif sonuç alamadık. Bir dahaki tedaviye inşallah.Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallahŞuan tedavi sürecinde değilim biraz erteledim, tüp bebek için ilk tedavimizi Adatıp Bülent Duran da yapmıştık embriyo oluşmadı, daha sonra İstanbul medipol Gonca yetkin Yıldırıma devam ettim. Gonca Hanım daki tedavilerimde olumlu sonuç aldık embriyolar oluştu kaliteside güzeldi ama nasip olmadı pozitif sonuç alamadık. Bir dahaki tedaviye inşallah.
Bana lazım ben alabilir miyim acabaMerhaba elimde 6 kutu proluton 500 ampul var, hamilelikten kalan. Ücretsiz olarak gonderecegim. Kullanan mesaj atabilir
Skt 12/2023
Dm den dönüş yaptımBana lazım ben alabilir miyim acaba
Hala boşta, ihtiyaci olan varsaMerhaba elimde 6 kutu proluton 500 ampul var, hamilelikten kalan. Ücretsiz olarak gonderecegim. Kullanan mesaj atabilir
Skt 12/2023
Gönderdim z mi acaba canımBendede bir tablet letu var..yumurta tedavisinde kullanilan isteyene gönderirim
Gonca hanımın hastasımısın bende onu. HastasıyımBen ilk denememi Adatıpta Bülent Duran da yaptım embriyo oluşmadı, diğer denemeleri için İstanbul medipole gittim Gonca Yetkin Yıldırıma
inşallah elinde kalanlar yazar bize de bir yardım çıkar inşallah insanın çevresindekiler de ister istemez strese sokuyorlar insanı insan da elinden geleni yapmaya çalışıyor bakalım
inşallah rabbim hakımızda hayırlı olanı versininşallah elinde kalanlar yazar bize de bir yardım çıkar inşallah insanın çevresindekiler de ister istemez strese sokuyorlar insanı insan da elinden geleni yapmaya çalışıyor bakalım nasip
inşallah rabbim hakımızda hayırlısını versininşallah elinde kalanlar yazar bize de bir yardım çıkar inşallah insanın çevresindekiler de ister istemez strese sokuyorlar insanı insan da elinden geleni yapmaya çalışıyor bakalım nasip
Merhaba elimde 1 kutu Cetrotide var İstanbul da olan varsa yazsın lütfen göndereyem