Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba, ilaçları verdiniz mi acaba?özellikle estrofem olmak üzere ilaç bulmakta zorlanıyorum. 7 haftalık hamileyim

Kızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
Merhaba, mart ayı topiğindenim bende. 7 haftalık gebeyim. Özellikle estrofem bulmakta zorlanıyorum. İlaçları vermediyseniz talibim

Merhaba, 7 haftalık gebeyim. İlaçlar hala elinizdeyse talibim

Benim İlk denemem Diyarbakır da oldu .Hakan çoksuer de yaptım düşük oldu ikincisini de eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yapacam ama devlet hastanesi daha mantıklı emin olun

4 adet olarak mı mevcut ben izmir de yaşıyorum karşı ödemeli kargo yaparsanız alabilirim!

4 adet olarak mı mevcut ben izmir de yaşıyorum karşı ödemeli kargo yaparsanız alabilirim!
Evet 4 kapsül var yarın kargolar açık olursa yollarım size özelden adresinizi yazın

Eklentiler

• IMG_20230429_185658_edit_75341531461939.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 80
Bana bunlarla gelin : ) Bakın ilaç satışı değil uygun koşullarda elindekileri bağışlıyor.
merhabalar arkadaşlar bn yeni tüp bebek için tedavi göreceğim inşllah ve dr gonalf 900 ile tedaviyr başlayacağını söyledi kimin elinde var acaba istanbulda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…