Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Ben 7 emriom vardı 2 denememde gebe kaldım ama 26 haftalıkkken kaybettik 3 transferim tutmadı son 2 emrio transferi oldum bu ay ve hamileyim
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sizin sorununuz neydi yaşınız kaç, ben 38 yaşındayım sebebsiz infertilite tanım var, embriyolarım oluşmuyordu ya da hasarlı oluşuyordu, Gonca Hanım daki tedavimde şükür 5 yumurta toplandı ve hepsi de embriyo oluştu kaliteside güzel ama nasip oladı tutunmadı 2 transferde de

Hala elinizdemi acaba ?

inşallah elinde ilaç olan arkadaşlar buraya daha çok yazarlar da bizler de faydalanırız

Artık doktorlarda eczanelerde kişiye yetecek kadar ilaç temini ediyorlar ilaç sıkıntısı nedeni ile yani benim bildiğim bu şekilde hem gerçekten çok pahalı o nedenle azar azar temin ettiriyorlar

Arkadaşlar, elinde progestan dex iğne, progestan 200 mg ve estrofem olup paylaşmak isteyen özelden yazabilir mi? Uzun bir süre kullanmam gerekiyor

Merhaba 3. Deneme olacak gonalf olan varsa yardımcı olabilir mi

Benim elimde bi gonal f 900 var 100 ml kullanmışımdır içinden ama son kullanma tarihi haziran 2023 ilacı vermek hiç aklıma gelmedi takii burda bi arkadaşın mesajını görene kadar çünkü soğuk zincir güven olmaz almazlar diye düşünemedim daha önce vermeyi eğer hemen lazım olan olursa veririm İzmir içi elden teslim edebilirim ücret talebim yok

Kullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?

Merhaba arkadaşlar benım de elimde gonapeptyl var kutu ıcerısınde 7 tane vardı, 2 tanesını kullandım, 5 tane mevcut, ıhtıyacı olana vermek ısterım, ANKARA ıcınde gelıp almanız gerek, soguk zıncır ılac, buzdolabında muhafaza edılıyor.

Eklentiler

• IMG_20230523_203004.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 35
Kullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?
Bugün aldım 1200₺ doğru mu acaba fiyatı önce 800 e almıştım bu kadar zam geldi mi yoksa rapor mu çıkmadı yeni alanlar yardımcı olabilir mi

Bugün aldım 1200₺ doğru mu acaba fiyatı önce 800 e almıştım bu kadar zam geldi mi yoksa rapor mu çıkmadı yeni alanlar yardımcı olabilir mi
Güncel fıyatlarla ılgılı bılgım yok suan maalesef ama zamlanmıstır, şaşırmam hıc

4 kutu progestan 200 mg fitil sn kullanma tarihi 2023 kasım
1kutu oksapar 2023 eylül sn kullanma tarihi
1kutu progynova son kullanma tarihi 2024
İhtiyacı olan yazssın

3 adet gonapeptyl sadece ankara içi elden teslim(soğuk zincir)2025 haziran son kullanma tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…