Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba
Gonapeptyl var elimde
Son kullanma tarihi 06/2024
İçinde 5 adet enjektör var.
Bursa içi elden teslim alabilir.
Soğuk zincir bozulmadı dolapta duruyor.

Eklentiler

• IMG_7241.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba elimde 6 kutu proluton 500 ampul var, hamilelikten kalan. Ücretsiz olarak gonderecegim. Kullanan mesaj atabilir
Skt 12/2023

Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Şuan tedavi sürecinde değilim biraz erteledim, tüp bebek için ilk tedavimizi Adatıp Bülent Duran da yapmıştık embriyo oluşmadı, daha sonra İstanbul medipol Gonca yetkin Yıldırıma devam ettim. Gonca Hanım daki tedavilerimde olumlu sonuç aldık embriyolar oluştu kaliteside güzeldi ama nasip olmadı pozitif sonuç alamadık. Bir dahaki tedaviye inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar geçen hafta bir bayan bana 3 kutu progestan dex yolladı Allah razı olsun iki hafta yetti .Şimdi 6+6 haftalık hamileyim 2 hafta daha kullanacağım elimde kalmadı progestan dex var mı elinizde yada prulotex

Merhaba , elimde Gonal f 450 / 75 ml 1 kutu var bu ay kullanılmalı skt haziran , yanlız şuanki tedavimde3-4er kutu meriofert (150) veya fostimon (150) ihtiyacım var , takas isteyen özelden dönebilir mi

merhaba arkadaşlar 5. tüp bebeğe başlıyorum ilaçlar için rapor çıkardık ama gonalf 2 kutu karşıladı 2 kutu daha lazım ve oxotide lazım 5 kutu sgk karşılamıyormuş bu sefer iyice borcun içine girip bahçeciye başladık yaşım 38 eşimin ailesi çok baskı yapıyor senin yüzünden kardeşim sıkıntıya giriyor falan diyorlar elinde olan yardımcı olursa çok sevinirim

Merhabalar elinde estrofem, progestan dex iğne ve progestan 200 mg olan varsa benimle iletişime geçebilir mi?

Teşekkürler

inşallah elinde kalanlar yazar bize de bir yardım çıkar inşallah insanın çevresindekiler de ister istemez strese sokuyorlar insanı insan da elinden geleni yapmaya çalışıyor bakalım nasip

inşallah elinde kalanlar yazar bize de bir yardım çıkar inşallah insanın çevresindekiler de ister istemez strese sokuyorlar insanı insan da elinden geleni yapmaya çalışıyor bakalım nasip
inşallah rabbim hakımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…