Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Kızlar elimde lutinus, progestan 200, gonapeptyl, prolutan ve coraspin var isteyene gönderebilirim. Balıkesir

Kullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?
Valla siz deyince prospektüsünü okudum aynen kullanımdan 28 gün içerisinde kullanılmazsa atılmalıdır diyor bende attım şimdi bunların kalem şeklinde olmayanları var aslında onları almak mantıklı geldi bunu niye almışımki acaba

Kalemlerın kullanımları daha kolay oluyor, ama toz olanlarda daha cok doz cıkıyor

Benim eşimde morgoloji sorunu vardı şekil bozukluğu vardı bendede pro vardı

Merhaba
Elimde progesteron 200 mg var 1 kutudan fazla. 2023 / 11 son kullanma tarihli. İstanbul kartal dayım. İsteyene karşı ödemeli kargo yapabilirim

İlaçlarınizi bana gönderebilir misiniz

Bana gönderebilir misiniz

İlaçlarınızı vermediyseniz bana gönderebilir misiniz çok sevinirim

Bana gönderebilir misiniz

Bana gönderebilir misiniz Konya Ereğli

Merhaba, öncelikle böyle bir topic gördüğüm için bile sevindim birilerine umut olabiliyor :)

Otrelle ve Fostimen elinde olan varsa verirse çok sevinirim

Kızlar elimde yaklaşık 28 adet 0.4. Luk oksopar kaldı,yeni tarihli...dogumumu yaptım ,isteyene verebilirim.. İstanbul/pendik

sıcak havalarda kargoyla gönderim sıkıntı yaratmaz mı

soğuk yerde muhafaza edilmesi gerekmiyor mu bu ilaçları

bilmediğim için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…