- 22 Mayıs 2023
- 239
- 88
- 33
Estrofeme ihtiyacim var denizli merkez elden alabilirimMerhaba, elimde gonal f 450 var soğuk zincirden dolayı Denizli de yaşayıp ihtiyacı olan birine ücretsiz verebilirim (özellikle rapor çıkmamış biri olursa iyi olur çünkü onların epey pahalıya mal oluyor tedavileri) . Ayrıca estrofem ve climara bantta var onları da Denizli içinden isteyen olursa verebilirim
Transfer oldum bu süreçte kullanıyorum ankarada Eryaman dayım siz neredesinizKızlar herkese selam elimde Climara Forte bant var 1 kutu almıştım içinde 2 adet bant kaldı doktorum kesti kullanmamı, pahalı bir bant olduğu için iki tane de olsa belki isteyen olur. İsteyen varsa Ankara içi elden verebilirim şehir dışıysa karşı ödemeli kargo yapabilirim.
Duruyor mu elinizde bende sonuç bekliyorum progestan dex varsa çok sevinirimMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Progestan dex var mı elinizde verdinz mi acabaKızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
canım prolutex 25 bende 1 kutu var ancak içeirsinde 3 tane var. arzu edersen gönderebilirim sanaProgestan dex veya prolutex 25 mg elinde olan var mı
canım prolutex 25 bende 1 kutu var ancak içeirsinde 3 tane var. arzu edersen gönderebilirim sana
Verdim canım hepsiniProgestan dex var mı elinizde verdinz mi acaba
Çankayadayım ben ama istanbuldan bir arkadaş ulaştı dün, gönderdim kargo ile malesef. İnşallah tutunur bebeğinizTransfer oldum bu süreçte kullanıyorum ankarada Eryaman dayım siz neredesiniz
İstanbul'da ve kıbrısta bazı eczanelerde varMerhaba elinde meriofert 150 ml olan var mı acaba asla bulamıyorum 8 kutu lazım şaşırdım ne yapacağımı
Bir kutu estrofemim var açılmamış . İki kutuya yakın da progestan yumuşak kapsül . Vermek isterim size . Özelden yazin lütfenProgestan ve estrofeme ihtiyacm var
Sigortadan yararlaniyorsunuz. Sizden ilaclari isteyen doktorun recetesini götürüp yazdirabilirsinizSigortayla ilgisi var mı peki. Sadece doktor raporu yeterli mi
Evet progestan ampul kalcadan kullanılıyor. Oksapar göbekten ben aynı zamanda progestan 200mg fitilde kullandim vajinalProgestan ve oksapar birlikte kullanılabiliyor mu