Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Kızlar bana 8 kutu meriofert 150 ml lazım asla bulamıyorum olmadan başlayamayız dediler depolarda yok elinde olan var mı güzel saklanmış veya bildiğiniz bi eczacı var mı
Meriofert yerine fostimon gonalf vermiyomu

Malesef çok uzun zamandır arıyorum bulamadım elinizdeki ilaçı bana verirmisiniz rica etsem tedavim bekliyor iğneleri alamadığım için
Alternatif ilaç neden vermiyo raporlu devlette değilse özelde alternatif sunuyolar cetrodite çok sıkıntılıydi onunda muadili yoktu ama hap vererek tedaviye devam eden hekimler oldu mesela

Merhaba hala elinizde cetrodite mevcutmu?

Merhaba hala elinizde cetrodite mevcutmu

Kızlar herkese selam elimde Climara Forte bant var 1 kutu almıştım içinde 2 adet bant kaldı doktorum kesti kullanmamı, pahalı bir bant olduğu için iki tane de olsa belki isteyen olur. İsteyen varsa Ankara içi elden verebilirim şehir dışıysa karşı ödemeli kargo yapabilirim.

Hanımlar elinde meriofert olan var mı acaba asla bulamıyorum veya eczanede bildiğiniz bi yer var mı

Prolutex ve estrofem ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

Alternatif ilaç neden vermiyo raporlu devlette değilse özelde alternatif sunuyolar cetrodite çok sıkıntılıydi onunda muadili yoktu ama hap vererek tedaviye devam eden hekimler oldu mesela
Malesef ben hipo hipoluyum ve yumurtaların tepki verdiği tek iğne ikisi bu grup Hastalarda sadece işe yarayan gonalf ve meriofert

Malesef ben hipo hipoluyum ve yumurtaların tepki verdiği tek iğne ikisi bu grup Hastalarda sadece işe yarayan gonalf ve meriofert
Gonalf heryerde var geçen tedavi olurken meriofert sıkıntısı yoktu sanırım doktorum bana yazmıştı sonra elimde gonalf var diyince gonalf kullan ozaman boşuna alma demişti o yüzden soruyorum bende neden meriofert ısrar ediyor doktor diye cetroditeleri anlarım cunku onlar catlamamasi için verilen iğneleri ben bulamamistim ama yinede o dönem gonapepty vermişti her dönem bı iğne ilaç sıkıntısı oluyo maalesef

Merhabalar
Elimde hic kullanılmamıs prograf, iki kutu cetrotide, 5 kutu gonal f 450 mg, progestan tablet var
İletişime geçebilirsiniz

Merhabalar
Elimde hic kullanılmamıs prograf, iki kutu cetrotide, 5 kutu gonal f 450 mg, progestan tablet var
İletişime geçebilirsiniz

Benim İlk denemem Diyarbakır da oldu .Hakan çoksuer de yaptım düşük oldu ikincisini de eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yapacam ama devlet hastanesi daha mantıklı emin olun
Merhaba Hakan beyi çok övüyorlar. Bende aşılama yaptırmak için gideceğim şehir dışından. Siz memnun kaldınız mı. Bu arada bizim hiçbir sorunumuz yok. Eşimin sperm testi iyi. Benim yumurtslarm çatlıyor düzenli âdet görüyorum hormonlar çok iyi durumda tüpler açık ve rahim şeklim normal. Sebepsiz olmuyor. İlk defa aşılama yaptırcaz. İstanbul'da gittiğim doktor yüzde yüz tutar dedi. Doğu'da yaşıyorum Diyarbakırda bu doktoru beğeniyorlar. Sizce gitmeli miyiz. Geçmiş olsun siz niye düşük yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…