Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba Açılma süreniz sizinde 28 günü geçtiyse o 450 ilk olanı vermeyin kimseye tam tersi etkisi yapabilir. Bu ilaçların belli süreleri var açıldıktan sonra.
Merhaba soyle bi bilgi buldum
GONAL-f ® kullanıma hazır dolu enjeksiyon kalemini ilk kullandığınız günün tarihini yazınız. · Kalem açıldıktan sonra en fazla 28 gün boyunca buzdolabı dışında saklanabilir ( 25°C veya altında).
Buzdolabinda son kullanma tarihine kadar saklanabilir
Deniyor.
Bende zamaninda yarim kalanlari baska baska tedavilerimde kullanmistim sorun olmamisti cunku

AA ben buzdolabında sakliyordum . Sonra 28 gün geçince bozulduğunu öğrenip atmıştım . Yarım dozdu gerçi ama birinin işine yarardi ,üzüldüm şimdi . Açıklama için tşkler.

Doğru olabilir ama gene de Doktora danışmakta fayda var. Çünkü hastaneye bırakılanlardan almıştım çok az bi doza ihtiyacım vardı tarihine dikkat ederek vermişlerdi diye hatırlıyorum.

Elimde 2 kutuu progestan dex var 7+6 ampul son kullanma tarihi 10.ay 2023 3 adet gonapeptyl var son kullanma tarihi 2025 yer ankara(gonapeptyl soğuk zincir sadece elden teslim) progestan dex kargolayabilirim

Son düzenleme:
Elimde 2 kutuu progestan dex var 7+6 ampul son kullanma tarihi 10.ay 2023 3 adet gonapeptyl var son kullanma tarihi 2025 yer ankara(gonapeptyl soğuk zincir sadece elden teslim) progestan dex kargolayabilirim
PROGESTAN DEXLERİ BEN ALAYIM KUZU YA ::)

merhaba progestan dex zahmet olmazsa alabilir miyim

Moralim çok bozuldu
bugün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim
salı günü transfer oldum bu arada :)
progestan dex fitil günde 3 kere
progestan iğne günde 2 kere
estrofem günde 3 kere
kullanıyorum
sağlık ocağı doktoru hiçbirini yazmadı asla yardımcı bile olmadı
devlete daha önce tüp bebek tedavisi için hiç gitmedim
devlette bu hastalığa ait kaydın olması lazım dedi
ne yapabilirim gitmedim devlete dedim
o zaman rapor reçete lazım dedi
getireyim dedim
onda da özel olduuğu için kesin yazabilirim diyemem dedi
bende dedim siz hiç yardımcı olmak için uğraşmıyorsunuz bu ilaçları belki de ben sürekli kullanıcam dedim
yapabileceğim bir şey yok dedi
öte taraftan benden 2 gün önce transfer olan arkadaşım gitti kendi aile hekimine hemen yazmış hiçbir şey sormadan
gerçekten çok üzülüyorum

Şöyle bir durum var . Progestan dexi devlet karşılamıyor ama diğerlerini yazdirmisligim var . Benim aile hekimim tüp bebek tedavilerimi ve öncesinde yaşadığım düşük durumlarini bildiği için düşük riski şeklinde tanı göstermişti . Genelde böyle durumlarda beta istiyor doktorlar. Kendilerini korumak adına . Betanizin gorunmesine bir hafta var diyelim ve pozitif oldu bir haftadan sonra çok rahat yazabilir bu ilaçları . Ee tabi bu süreçte lazım biliyorum o konuda sizi anlıyorum. Bı hafta sonra giderseniz de receteniz olsun ve not düşsün hekiminiz kullanmasi şarttır şeklinde.

Ama bana şimdi lazım

Recete ile kaşeli sekılde ozeldekı hocaya yazdırın ve aile hekimine gösterin ilacları.
doktorum evime çok uzakta reçeteyi yazıp kaşeleyip fotoğrafını çekti yolladı
aile hekiminden rica ettim ilacım yok yazar mısınız diye
reçeteyi görmeden yazmam dedi faydaları dokunur diye ödleri kopuyor

Aile hekimini değiştirebiliyorsan değiştir ben yazdırmıştım hatta başka ne gerekliyse yazarım demişti Allah iyilerle karşılaştırsın hepimize

Aile hekimini değiştirebiliyorsan değiştir ben yazdırmıştım hatta başka ne gerekliyse yazarım demişti Allah iyilerle karşılaştırsın hepimize
gerçekten o kadar üzüldüm ki
izah ediyorum bi de doktor bey bi tane ilacım bitmek üzere onu yazın bari diğerleri için reçete yazdıracağım dedim
yasal değil diyor
sanki sahte reçete kullanalım dedim
gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın böyle bir süreçte üzüldüm resmen

Değiştirme şansın var mı peki

Değiştirme şansın var mı peki
Ya zaten ben ikametimi hala aldırmadımevlenince , annemlerin orada olduğu için bu doktora gitmek zorunda kaldım
2 yıl olacak neden hala aldırmadım onu da bilmiyorum hep bir şeyler çıktı
en kısa zamanda aldırmamız lazım

Bence bu bahane ile aldırıp doktoru da değiştirmiş olursun belki misafir olarak muayene gözüküyorsun o yüzden de tepki vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…