Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 1xgonal-f, 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid

Merhaba elimde 1 kutu acilmamis gonalf 900
1 kutunun da yarisi mevcut yine gonalf900 (450doz)
Gonalf cogu yerde var ama fiyatlar ucmus sekilde
900luk oldugu icinde ise yarar diye dusundum umarim ugurlu gelir alana
İzmir icinden isteyen varsa gonderebilirim

Elinde gonal f ve gonapeptyl olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
4.tedavime başlayacağım raporunda yok maalesef.

İstanbula gönderebilirmisiniz çok ihtiyacım var gonalflere

Merhaba Açılma süreniz sizinde 28 günü geçtiyse o 450 ilk olanı vermeyin kimseye tam tersi etkisi yapabilir. Bu ilaçların belli süreleri var açıldıktan sonra.

Merhaba Açılma süreniz sizinde 28 günü geçtiyse o 450 ilk olanı vermeyin kimseye tam tersi etkisi yapabilir. Bu ilaçların belli süreleri var açıldıktan sonra.
Hmm bunu bilmiyordum
Ben yarim kalanlari da kullanmistim diger tedavilerimde
Etkili de olmustu aslinda
Ilk kez duydum

Hmm bunu bilmiyordum
Ben yarim kalanlari da kullanmistim diger tedavilerimde
Etkili de olmustu aslinda
Ilk kez duydum
Yani doktora da sorabilirler ama bu tip ilaçlarda yarım kalanları belli sürede kullanmak gerekiyor. Malum maddi manevi sıkıntılı bir tedavi boşa gitmemesi adına.

Merhaba bende izmirdeyim yeni başladım tedaviye alsancakta başladım gonalf dün aldım baya pahalıymış dolapta muhafaza ettiyseniz hiç bir problem.olmaz.diye biliyorum eğer birine vermediyseniz alabilirim ben

Merhaba bende izmirdeyim yeni başladım tedaviye alsancakta başladım gonalf dün aldım baya pahalıymış dolapta muhafaza ettiyseniz hiç bir problem.olmaz.diye biliyorum eğer birine vermediyseniz alabilirim ben
Merhaba biri almak icin sordu netlessin size yazarim o almazsa siz alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…