- 6 Şubat 2021
- 5.890
- 5.419
Meriofert yerine fostimon gonalf vermiyomuKızlar bana 8 kutu meriofert 150 ml lazım asla bulamıyorum olmadan başlayamayız dediler depolarda yok elinde olan var mı güzel saklanmış veya bildiğiniz bi eczacı var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meriofert yerine fostimon gonalf vermiyomuKızlar bana 8 kutu meriofert 150 ml lazım asla bulamıyorum olmadan başlayamayız dediler depolarda yok elinde olan var mı güzel saklanmış veya bildiğiniz bi eczacı var mı
Alternatif ilaç neden vermiyo raporlu devlette değilse özelde alternatif sunuyolar cetrodite çok sıkıntılıydi onunda muadili yoktu ama hap vererek tedaviye devam eden hekimler oldu meselaMalesef çok uzun zamandır arıyorum bulamadım elinizdeki ilaçı bana verirmisiniz rica etsem tedavim bekliyor iğneleri alamadığım için
Merhaba hala elinizde cetrodite mevcutmu?Arkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
-iki kutu Meriofert 150'lik son kullanma tarihi Ekim 2024
1 kutu Gonal f 300 IU/0.5 ml son kullanma tarihi Aralık 2023 kalem şeklinde
1 kutu Cetrotide 250 mcg son kullanma tarihi Ağustos 2024
Merhaba hala elinizde cetrodite mevcutmuArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
-iki kutu Meriofert 150'lik son kullanma tarihi Ekim 2024
1 kutu Gonal f 300 IU/0.5 ml son kullanma tarihi Aralık 2023 kalem şeklinde
1 kutu Cetrotide 250 mcg son kullanma tarihi Ağustos 2024
Hayır başka ilaç olmaz dedilerMeriofert yerine fostimon gonalf vermiyomu
Doktorunuz ve klinik neresi acaba neden olmaz diyorlar peki merak ettimHayır başka ilaç olmaz dediler
Ankara şehir hastanesi Gülnur hanım ,doktorun kendisi olmaz demedi yanındaki ile telefonda görüşmüştüm o da duruma göre sadce cetrotide olur dozu arttırlır dediDoktorunuz ve klinik neresi acaba neden olmaz diyorlar peki merak ettim
Prolutex ve estrofem ihtiyacım var yardımcı olur musunuzArkadaşlar merhaba, herkese hayırlı olsun insallah tedavileriniz, insallah herkes sağlıkla bebislerini kucağına alır benim doktorum bugün ilaçlarımı kesti ve elimde hep acilmiş ilaçlar var, ihtiyacı olana seve seve yollayabilirim… foto ekliyorum… turuncu olan nidicard, prolutex, , estrofem, lutinus bir kaç tane ve 3 günlük prograf var…
Malesef ben hipo hipoluyum ve yumurtaların tepki verdiği tek iğne ikisi bu grup Hastalarda sadece işe yarayan gonalf ve meriofertAlternatif ilaç neden vermiyo raporlu devlette değilse özelde alternatif sunuyolar cetrodite çok sıkıntılıydi onunda muadili yoktu ama hap vererek tedaviye devam eden hekimler oldu mesela
Merhaba, maalesef prokutex yolladım bir arkadaşa estrofem yollayabilirim..Prolutex ve estrofem ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
Gonalf heryerde var geçen tedavi olurken meriofert sıkıntısı yoktu sanırım doktorum bana yazmıştı sonra elimde gonalf var diyince gonalf kullan ozaman boşuna alma demişti o yüzden soruyorum bende neden meriofert ısrar ediyor doktor diye cetroditeleri anlarım cunku onlar catlamamasi için verilen iğneleri ben bulamamistim ama yinede o dönem gonapepty vermişti her dönem bı iğne ilaç sıkıntısı oluyo maalesefMalesef ben hipo hipoluyum ve yumurtaların tepki verdiği tek iğne ikisi bu grup Hastalarda sadece işe yarayan gonalf ve meriofert
Yaaaa peki estrofem ne kadar kaldı elinizde ben AnkaradayımMerhaba, maalesef prokutex yolladım bir arkadaşa estrofem yollayabilirim..
1,5 kutu estrofem var yollayabilirimYaaaa peki estrofem ne kadar kaldı elinizde ben Ankaradayım
Merhaba Hakan beyi çok övüyorlar. Bende aşılama yaptırmak için gideceğim şehir dışından. Siz memnun kaldınız mı. Bu arada bizim hiçbir sorunumuz yok. Eşimin sperm testi iyi. Benim yumurtslarm çatlıyor düzenli âdet görüyorum hormonlar çok iyi durumda tüpler açık ve rahim şeklim normal. Sebepsiz olmuyor. İlk defa aşılama yaptırcaz. İstanbul'da gittiğim doktor yüzde yüz tutar dedi. Doğu'da yaşıyorum Diyarbakırda bu doktoru beğeniyorlar. Sizce gitmeli miyiz. Geçmiş olsun siz niye düşük yaptınızBenim İlk denemem Diyarbakır da oldu .Hakan çoksuer de yaptım düşük oldu ikincisini de eğitim ve araştırma Hastanesi'nde yapacam ama devlet hastanesi daha mantıklı emin olun
Yer neresi cetrodite icinMerhabalar
Elimde hic kullanılmamıs prograf, iki kutu cetrotide, 5 kutu gonal f 450 mg, progestan tablet var
İletişime geçebilirsiniz
İstanbul beyoglu ve bayrampaşa işim ve evimYer neresi cetrodite icin