Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 1xgonal-f, 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipidElimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 1xgonal-f, 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipidElimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Merhaba gonal f kullanım süreniz baya aşılmış onu kimseye vermeyin. Açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor.27 mayısta açıp 1 kez yaptığım Gonal f 450 var elimde. Yani 300 kaldı içinde. 1 kutu da cetrotide var. Ankara Eryaman elden teslim edebilirim
Estrofem 7-8 kutu var elimde. Hala ihtiyacınız varsa verebilirimProgestan ve estrofeme ihtiyacm var
Aaaa tamamdır. Ben bakmadım hiç üstüne teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba gonal f kullanım süreniz baya aşılmış onu kimseye vermeyin. Açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması gerekiyor.
Merhaba elimde cetrotide ganopeptly var eğer ihtiyacınız varsa.Elinde gonal f ve gonapeptyl olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
4.tedavime başlayacağım raporunda yok maalesef.
İstanbula gönderebilirmisiniz çok ihtiyacım var gonalflereMerhaba elimde 1 kutu acilmamis gonalf 900
1 kutunun da yarisi mevcut yine gonalf900 (450doz)
Gonalf cogu yerde var ama fiyatlar ucmus sekilde
900luk oldugu icinde ise yarar diye dusundum umarim ugurlu gelir alana
İzmir icinden isteyen varsa gonderebilirim
Gonalf mevcutmuElimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 1xgonal-f, 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Merhaba Açılma süreniz sizinde 28 günü geçtiyse o 450 ilk olanı vermeyin kimseye tam tersi etkisi yapabilir. Bu ilaçların belli süreleri var açıldıktan sonra.Merhaba elimde 1 kutu acilmamis gonalf 900
Hmm bunu bilmiyordumMerhaba Açılma süreniz sizinde 28 günü geçtiyse o 450 ilk olanı vermeyin kimseye tam tersi etkisi yapabilir. Bu ilaçların belli süreleri var açıldıktan sonra.
Soguk olmasi gerektigi icin izmir ici olursa daha iyi olmaz miİstanbula gönderebilirmisiniz çok ihtiyacım var gonalflere
Yani doktora da sorabilirler ama bu tip ilaçlarda yarım kalanları belli sürede kullanmak gerekiyor. Malum maddi manevi sıkıntılı bir tedavi boşa gitmemesi adına.Hmm bunu bilmiyordum
Ben yarim kalanlari da kullanmistim diger tedavilerimde
Etkili de olmustu aslinda
Ilk kez duydum
Merhaba bende izmirdeyim yeni başladım tedaviye alsancakta başladım gonalf dün aldım baya pahalıymış dolapta muhafaza ettiyseniz hiç bir problem.olmaz.diye biliyorum eğer birine vermediyseniz alabilirim benMerhaba elimde 1 kutu acilmamis gonalf 900
Merhaba biri almak icin sordu netlessin size yazarim o almazsa siz alinMerhaba bende izmirdeyim yeni başladım tedaviye alsancakta başladım gonalf dün aldım baya pahalıymış dolapta muhafaza ettiyseniz hiç bir problem.olmaz.diye biliyorum eğer birine vermediyseniz alabilirim ben
merhaba, size özelden yazdım birkaç ilaca ihtiyacım var eğer bir arkadaşa vermediyseniz ben almak isterim.Elimde kalan ilaçlar icin iletisime gecebilirsiniz. 1xgonal-f, 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus ,1xolivia infüzyonluk lipid
Mevcut , toz ve cözücü olarak soguk zincir gerektirmiyorGonalf mevcutmu
Tamamdır teşekkür ederimMerhaba biri almak icin sordu netlessin size yazarim o almazsa siz alin
Hamile kaldınız mı.pekiMerhaba biri almak icin sordu netlessin size yazarim o almazsa siz alin
Yer neresiMevcut , toz ve cözücü olarak soguk zincir gerektirmiyor