Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Ben az önce sağlık ocağına yazdırdım 2 kutu oksapar 2 kutu progestan fitil hepsi 220 TL tuttu eskiden yazdırabilecegimi bilmiyordum o zama 2 bin e yakın para veriyordum hepsine

Ben az önce sağlık ocağına yazdırdım 2 kutu oksapar 2 kutu progestan fitil hepsi 220 TL tuttu eskiden yazdırabilecegimi bilmiyordum o zama 2 bin e yakın para veriyordum hepsine
Evet büyük şans gerçekten, gerçi ben de yazdırdım da henüz alamadım. Eşimin bagkur pirim borcu varmış. Onu halledince biz de alabilecez inşallah

Merhaba istanbuldayım. Yeni opu oldum. En son 300 lük gonalf den sadece 50 ıu kullandım yani içinde fazlada koydukları için muhtemelen 300 var. Yani alabilme durumu olan birine ve bu ay başlayacaksa elden ücretsiz verebilirim. 28 gün içinde kullanılması gerekiyormuş sanırım çöp olsun istemiyorum.

evet progestan düşük olmaması bebeğin tutunması için oksapar da kan pıhtılaşması olmaması için birlikte kullanılıyor zaten tedavi sürecinde
Bi düşüğüm var ve simdi yeni gebelik inşallah oksapar kullanıyorum doktoruma danissam mi acaba progestan için

Bi düşüğüm var ve simdi yeni gebelik inşallah oksapar kullanıyorum doktoruma danissam mi acaba progestan için
yani ne olur ne olmaz progestan kullan düşüğün olmuşsa öncesinde bence vermeli de en az 2 ayı 3 ayı doldurana kadar kullanmalısın bizim hamile kalan arkadaşlarım tedaviden sonra yani 3 ay kullandırdı progestanı

Doktor onerdi hep dmi

tabii kimyasal gebelik olunca hepsini bırakıp adeti beklemiştim..

Merhaba elinde meriofert 150 ml olan var mı acaba asla bulamıyorum 8 kutu lazım şaşırdım ne yapacağımı

Merhaba.transferim iptal olduğu için elimde temmuz sonu son kullanma tarihi dolacak 1 adet neugopen iğne var.Bu iğne rahim inceliği olanlarda transfer öncesi kullanılıyor.Rahim inceliği sorunu olup transferi yakın olan bir arkadaşıma ücretsiz vericem.çarşamba gününe kadar almak isteyen buradan mesaj yolu ile ulaşsın.Ankara da ikamet ediyorum

Kızlar bana 8 kutu meriofert 150 ml lazım asla bulamıyorum olmadan başlayamayız dediler depolarda yok elinde olan var mı güzel saklanmış veya bildiğiniz bi eczacı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…