Haritanız çocuk vaat ediyor. İkizleriniz olabilir ancak çocuk konuları çalışma hayatınızı veya maddi durumunuzu zorlayabilir. Arkadaş çevrenize dikkat etmelisiniz. Özellikle kimse adına kredi çekmeyiniz ya da borç para vermeyiniz. Kendiniz için kredi çekseniz de ödemekte zorlanabilirsiniz. Kamuda çalışma imkanınız olabilir. Eşiniz ve aileniz ile birlikte çalışıyor olabilirsiniz. Ancak eşinizin biraz kompleksi ya da egosu olabilir. Belki de statü ya da kariyer fakı vardır. Fakat siz bu durumu daha akışta yaşıyorsunuz. İlişkileri dengede tutmaya ve bütün olmaya çalışıyorsunuz.25 ağustos 1991 kadıköy İstanbul saat 20:00 evliyim ve çalışıyorum.
Bende istiyorum.
3 aylık evliyim henüz.iş hayatında çekilme sebebim ailedeki sağlık problemi.çok teşekkür ederimÇocuğunuzun eğitim hayatından dolayı mı işi bıraktınız ? Spora ilginiz olabilir. Hayatınızın bir döneminde çocuklarla ilgili bir iş yapabilirsiniz. Ayrıca haritanız sahne sanatları, yaratıcılık, eğitmenlik, iletişim, çizim, moda, yurtdışı bağlantılı işlere çekebilir sizi çünkü YOD açı kalıbı var ve kariyeriniz ile ilgili ya da çocuklarınız veyahut kardeşleriniz vasıtası ile kadersel dönüşümler yaşayacaksınız. Bunun siz değil de eşiniz olma ihtimali de var ancak şu an bu dönüşümün farkında olamayabilirsiniz. Eşiniz ya da siz toplum önünde popüler ve dikkat çekicisiniz. Şimdi olmasa da ileride bu popülerlik artabilir. İlişkilere derinden bir bağlılığınız var. Haritanız çocuk vaat ediyor. Eşiniz, ailedeki kadınların etkisi altında olabilir.
24 gün sonra dogum yapacağım.. yükselenim akrep mi yay mi onu görebildiniz mi .akrep kızım olacak insallhhNovasa’nın yorumu yanlış olmasın
Doğum saatiniz net olmadığı için doğru sonuca ulaşamayızMerhaba A astro_m bilgilerimi yazmıştım çok geride kalmış
Emin olun yorumunuzu yorumlayacağım
Astrolojiye ilgim vardır
08/11/1985 Adana 17:30 18:00 arası
Evliyim 2 kızım var
Genel analiz yaparsanız birde özellikle iş kariyer anlamında önceden kamu da çalışıyordum haksızca çıkarıldım
Tekrar işime dönebilecekmiyim veya tekrar çalışacabilecekmiyim
Çalışırsam kamu mu özel mi kendi işim mi olacak
Çok teşekkür ediyorum
Benimkisi net :)20.08.1982 :) 08.00
Hamileyim evet fakat ikiz değil. İlerde olur mu bilmemHaritanız çocuk vaat ediyor. İkizleriniz olabilir ancak çocuk konuları çalışma hayatınızı veya maddi durumunuzu zorlayabilir. Arkadaş çevrenize dikkat etmelisiniz. Özellikle kimse adına kredi çekmeyiniz ya da borç para vermeyiniz. Kendiniz için kredi çekseniz de ödemekte zorlanabilirsiniz. Kamuda çalışma imkanınız olabilir. Eşiniz ve aileniz ile birlikte çalışıyor olabilirsiniz. Ancak eşinizin biraz kompleksi ya da egosu olabilir. Belki de statü ya da kariyer fakı vardır. Fakat siz bu durumu daha akışta yaşıyorsunuz. İlişkileri dengede tutmaya ve bütün olmaya çalışıyorsunuz.
Karabük doğumluyum20.08.1982 :) 08.00
Çalışmıyorum evlendiğimden beri, bir çocuğum daha var ve severek evlendik aslan burcuyum ama gram diktatörlük yok..27.07.1994
23;45
Doğum yerim mersin
Evliyim (heyecanla bekliyorum seni)
Çok üzüldümDoğum saatiniz net olmadığı için doğru sonuca ulaşamayız
En sevdiğim konulardan biri olabilirMerhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Şok içerisinde okudum. Kesinlikle nokta atışı. Birde son cümlemizin olması için neler yapmadım nelerHaritanızda evlilik durumunuzda bir sıkıntı göremedim. Aşk evliliği yapılmış büyük ihtimal. Ancak sizin eşinize karşı kıskançlığınız ya da kuşkularınız eşinizin kendini huzursuz hissetmesine neden olabilir. Buna dikkat edin. Evlilikte belki kariyer hayatlarınıza ilişkin ya da ailelerden kaynaklı sorunlar yaşanmışsa da devamında düzelme ihtimali yüksek görünüyor. Borsa, kumar ya da bu tarz riskli yatırımlara da dikkat edilmeli. Kayıplar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda baskı altında kalmak sizi zorlamakta. Kendi otoritenizi kurmak istiyorsunuz. Bunun için sabırlı olmalı ve disiplinli çalışmalısınız. Kariyerden maddi anlamda güzel fırsatlar görülüyor. İkiz çocuklarınız olabilir.
biz zavallı aslan burçları burcumuzu söyledikten hemen sonra açıklama gereği duyuyoruz kendimizi değil mi...Çalışmıyorum evlendiğimden beri, bir çocuğum daha var ve severek evlendik aslan burcuyum ama gram diktatörlük yok..