Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

25 ağustos 1991 kadıköy İstanbul saat 20:00 evliyim ve çalışıyorum.
Bende istiyorum.
Haritanız çocuk vaat ediyor. İkizleriniz olabilir ancak çocuk konuları çalışma hayatınızı veya maddi durumunuzu zorlayabilir. Arkadaş çevrenize dikkat etmelisiniz. Özellikle kimse adına kredi çekmeyiniz ya da borç para vermeyiniz. Kendiniz için kredi çekseniz de ödemekte zorlanabilirsiniz. Kamuda çalışma imkanınız olabilir. Eşiniz ve aileniz ile birlikte çalışıyor olabilirsiniz. Ancak eşinizin biraz kompleksi ya da egosu olabilir. Belki de statü ya da kariyer fakı vardır. Fakat siz bu durumu daha akışta yaşıyorsunuz. İlişkileri dengede tutmaya ve bütün olmaya çalışıyorsunuz.

3 aylık evliyim henüz.iş hayatında çekilme sebebim ailedeki sağlık problemi.çok teşekkür ederim

30 Eylül 1997, öğlen 12.34 civarı. Istanbul. Yorum yaparsanız sevinirim

Eklemeyi unutmuşum. İlişkim var. Yeni mezunum şu an işim yok :)

Merhaba A astro_m bilgilerimi yazmıştım çok geride kalmış
Emin olun yorumunuzu yorumlayacağım
Astrolojiye ilgim vardır
08/11/1985 Adana 17:30 18:00 arası
Evliyim 2 kızım var
Genel analiz yaparsanız birde özellikle iş kariyer anlamında önceden kamu da çalışıyordum haksızca çıkarıldım
Tekrar işime dönebilecekmiyim veya tekrar çalışacabilecekmiyim
Çalışırsam kamu mu özel mi kendi işim mi olacak
Çok teşekkür ediyorum

Doğum saatiniz net olmadığı için doğru sonuca ulaşamayız

Hamileyim evet fakat ikiz değil. İlerde olur mu bilmem kredi eşimin adına ben çektim artık çok geç kamuda çalışma fikrine inşallah diyorum eşimin karakteri için de kompleksli olduğu doğrudur yalnız egosu yok ve statü farkımız benden dolayı var. Eğitim olarak ben ondan yüksekteyim yalnız bunu hiç yüzüne vurmadım. İlişkileri mi akışta ve dengede tutmaya çalıştığım doğru. Ama bazen gerçekten çok yoruluyorum.

Sırf bunun için siteye üye oldum desem yeridir.
6 Şubat 1991 istanbul doğumluyum.
Doğum saati 15:10 bekarım.
Müsait olunca doğum haritamı yorumlarsanız çok müteşekkir olurum.

En sevdiğim konulardan biri olabilir
23.06.1993 /03:15
İstanbul/Bakırköy
Evliyim / 2 Çocuğum Var
Çalışmıyorum

Şok içerisinde okudum. Kesinlikle nokta atışı. Birde son cümlemizin olması için neler yapmadım neler

Çalışmıyorum evlendiğimden beri, bir çocuğum daha var ve severek evlendik aslan burcuyum ama gram diktatörlük yok..
biz zavallı aslan burçları burcumuzu söyledikten hemen sonra açıklama gereği duyuyoruz kendimizi değil mi... o özellikler daha çok doğum haritası ve gezegenlerin dağılımı ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…