e Benim eşim de aslan burcu ama onda da gram diktatörlük yok aksine çok ılımlı, uysal, uyumlu biridir bence aslanların adı çıkmışÇalışmıyorum evlendiğimden beri, bir çocuğum daha var ve severek evlendik aslan burcuyum ama gram diktatörlük yok..
Aslanlar eğlencelidir. Yanlarında keyif alırsınız ancak egosu ve kibiri olan bir aslansa maalesef bir yerden sonra kişileri kendilerinden uzaklaştırabilirler. Çünkü sürekli pohpohlanma ihtiyacı içindelerdir. Ancak bu genel bir yorum tabiki. Hangi gezegenin aslan burcunda olduğu ve yöneticisinin durumu bu özellikleri belirlemede çok önemlidir.biz zavallı aslan burçları burcumuzu söyledikten hemen sonra açıklama gereği duyuyoruz kendimizi değil mi...o özellikler daha çok doğum haritası ve gezegenlerin dağılımı ile ilgili
teşekkür ediyorum yorum için.Aslanlar eğlencelidir. Yanlarında keyif alırsınız ancak egosu ve kibiri olan bir aslansa maalesef bir yerden sonra kişileri kendilerinden uzaklaştırabilirler. Çünkü sürekli pohpohlanma ihtiyacı içindelerdir. Ancak bu genel bir yorum tabiki. Hangi gezegenin aslan burcunda olduğu ve yöneticisinin durumu bu özellikleri belirlemede çok önemlidir.
Rica ederim ama derdim teşekkür almak değil, bu bahsettiğim deneyimleri yaşadınız mı ya da kişilik olarak böyle biri misiniz bunları benimle paylaşmanız.
Sizin yükseleniniz oğlak burcu ancak yükselen derecesine çok yakın bir yerde Neptün ve Uranüs gezegenleriniz yerleşmiş ve oğlak’ın o ciddi, çalışkan, planlı, organize tarafını bulanıklaştırıyor. İstikrarsızlık ve disipline olmakta dağılmalar veriyor.teşekkür ediyorum yorum için.
bir şey sorabilir miyim size? yükselenime kavuşan gezegenler Uranüs ve Neptün siz de bakmıştınız. kendimi hiç oğlak yükselen gibi hissedemiyorum. daha çok kova ve balık etkisindeyim sanki. nedeni bu olabilir mi?
Yengeç akrep balık bu üçü su grubu, en önemli farklılıkları var onları biliyorsan (herkes bilmez) yorumların değerlidir.Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Aynen bacım haklısınbiz zavallı aslan burçları burcumuzu söyledikten hemen sonra açıklama gereği duyuyoruz kendimizi değil mi...o özellikler daha çok doğum haritası ve gezegenlerin dağılımı ile ilgili
Aynen bacım haklısınbiz zavallı aslan burçları burcumuzu söyledikten hemen sonra açıklama gereği duyuyoruz kendimizi değil mi...o özellikler daha çok doğum haritası ve gezegenlerin dağılımı ile ilgili
Ah bacım ah ne sen sor ne ben söylime Benim eşim de aslan burcu ama onda da gram diktatörlük yok aksine çok ılımlı, uysal, uyumlu biridir bence aslanların adı çıkmış
haritanız çocuk vaat ediyor ancak tedavi yöntemi gerekebilir. Kız çocuk ihtimali daha yüksek gibi.12 temmuz 1988 oglen saat 12.00 istanbul. Şu an bir iliskim bile yok amahayatta en cok istedigim şey hayirlisiyla anne olmak diyebilirim. Haritam bunu vaad ediyormu sadece bunu ogrensem yeter. Umarim bakabilirsiniz tesekkurler.
Maddi anlamda haritanız güzel fırsatlar sunuyor. Ancak bu maddi fırsatın biraz gecikmeli olarak geleceği görülmekte. Avukatlık, hakimlik, eğitmenlik, akademisyenlik, astroloji, teknoloji, yazılım, mühendislik, şifacılık ve iletişim üzerine meslekler yapabilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde mevcut mesleğinizi bırakıp maddi anlamda şans getirecek başka mesleklere yönelme ihtimaliniz var. Kariyer hayatı başarılı ancak ilişkiler alanında problemler yaşayabilirsiniz. Takıntılı, problemli partnerlerden ve arkadaşlardan uzak durmaya çalışınız.Eklemeyi unutmuşum. İlişkim var. Yeni mezunum şu an işim yok :)
hayirlisi insallahharitanız çocuk vaat ediyor ancak tedavi yöntemi gerekebilir. Kız çocuk ihtimali daha yüksek gibi.
Hayatınızın bir döneminde çalışma hayatınız olabilir. Bazı arkadaşlarınız ya da kadın figürleri ile beraber çalışabilirsiniz. Boğaz, boyun ya da kadınsal hastalıklar konusunda hassas görünüyorsunuz. Eşiniz ile aranızda parasal konularda ya da kıskançlık problemlerinden dolayı sorunlar yaşanabilir. Boşandınız mı bilmiyorum ama evlilikte problemler varsa düzelme ihtimali var. Boşandıysanız eğer ikinci evlilik te daha mutlu olabilirsiniz. Maddi sorunlardan dolayı eğitim hayatınızı yarıda mı bıraktınız ya da kardeşlerinizin eğitim hayatına destekte bulunuyorsanız eğitimi bırakabilirler ve bu durum sizden gizlenebilir.En sevdiğim konulardan biri olabilir
23.06.1993 /03:15
İstanbul/Bakırköy
Evliyim / 2 Çocuğum Var
Çalışmıyorum
İlişkiler alanınız biraz zorlanmalı görülüyor. Partnerlerin üzerinde baskı kurma eğilimleriniz olabilir. Bu da partnerlerin kendilerini huzurlu hissetmelerine engel olabilir. Şayet evlenirseniz eşiniz sağlık alanında ya da içinde iletişimin ağır bastığı ya da para ile alakalı mesleklerde çalışma ihtimali yüksek. Uzak yerlerde yaşayan ya da oralarla bağlantısı olan bir kişi olabilir. Evlilikte kadın figürlerinin ya da annelerin etkisi altında kalınabilir. Maddi konularla ilgili yanlış girişimleriniz olabilir ve maddi anlamda istikrarsızlıklar söz konusu ancak miras yoluyla ya da eşin maddi yönünden şanslı olabilirsiniz. Hobileriniz varsa bunu kariyere çevirebilir, evden çalışma imkanı bulabilirsiniz.Merhaba, bende istiyorummm lütfeeen...
11.07.1985 - 13:00-15:30 arası İstanbul-Kadıköy