- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
saati net olarak öğrenip tekrar yazdım size ama sanırım gözünüzden kaçtısaat bilgisi tam olmalı maalesef bakılmıyor başka türlü
şuan sordum annem doğum saatimi 22:30 dedi2.06.1991
Saat:22.20/22.30 arası
tekirdağ
vakit olup dönüş yaparsanız çok sevinirim
çok çok teşekkür ederim şimdiden
Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
MerhabaMerhaba vaktiniz olursa bana da bakar mısınız
21.11.1987
06.05
Ankara
Emeğinize yüreğinize sağlık. Çoğunlukla hepsi doğru özellikle ketum olduğum kısmı. Mesleğim saydığınız mesleklerden biriMerhaba
Haritanızı incelediğimde su elementinin fazla olduğu görülmekte. Hayalperest ve gerçeklerden uzak bir yapınız olduğu görülmekte. Hayal gücünüz ve sezgileriniz güçlü olabilir. Ketum ve gizliliğe önem veren bir yapınız var. Bir çok sır bilir ve bunları kolay kolay paylaşmazsınız. Ayrıca fazla şüpheci ve bağımlılıklar geliştiren bir tarafınız olabilir. İletişimde ve kendinizi ifade edememe de sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bazı şeyleri dengeye oturtmak ve tarafsız olmak da zorlanabilirsiniz. Daha çok subjektif bir tarafınız var.
Haritanızda akrep stelyumu var. Dış dünyaya güvenmediğiniz, kendinizi izole ettiğiniz görülmekte. Ancak bazı konularda kendinize zarar vermektesiniz ve bunun farkında değilsiniz. Özellikle ilişkiler, hukuki konularla ilgili.
Ay yanık. Duygusal tepkilerinizi gizleyen birisiniz. Hayatınızın bir döneminde eğitim, yurtdışı ya da mahkeme konularına ilişkin yanlış kararların etkisinde kalmış ya da kalacak olabilirsiniz. Kadın ve erkek ilişkilerinde problemler yaşayabilirsiniz. Hayatta bazı şeylerden vazgeçme, akışa bırakma, teslim olma ruhu içerisinde olabilirsiniz. Bazı şeylerin etkisinde çabuk kalıyor ve inanıyor, aldanmalar yaşıyor olabilirsiniz.
Yaşadığınız bazı ikili ilişkiler, aileniz ya da babanız ile aranızın açılmasına neden olabilir. Onların inandığı değerler ile sizinkiler birbirinden farklı olabilir. Evli misiniz bilmiyorum ama evlilikten ziyade hayatınızı daha bireysel ya da flört düzeyinde devam ettirme tercihinde olabilirsiniz. Hayatınıza dahil ettiğiniz bazı partnerlere karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle maddi konulara. İlişkiler düşmanca bitebilir.
Bir çok alandan gelebilecek maddi kaynaklarınız görülmekte. Partnerlerden, kardeş ya da yakın akrabalardan, eğitim ya da iletişim konulu alanlardan, sanatsal, spiritüel, teknolojik ve çocuklar ile ilgili alanlardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Ancak miras konularınız oluşursa bu konuda istediğinizden daha azını alma ya da alamama durumları olabilir. Kamu, sağlık, eğitim, hizmet alanlarında kariyeriniz olabilir. Psikolog, terapist, hemşire, cerrah, polis, muhasebeci veya gizlilik gerektiren işlerde, laboratuvarlarda çalışabilirsiniz. Şayet çalışıyorsanız çalışma hayatınızdaki yöneticileriniz ya da çalışanlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Gizli kıskançlıklar, düşmanlıklar, baskılar görülebilir. Hayatınızın bir döneminde kariyer hayatınızdaki uyumu yakalayamadığınız ya da huzurlu hissedemediğiniz için kariyer hayatınıza ilişkin dönüşümler içine girebilirsiniz.
Olumlu, olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
teşekkür ederim, hoşçakalın.Emeğinize yüreğinize sağlık. Çoğunlukla hepsi doğru özellikle ketum olduğum kısmı. Mesleğim saydığınız mesleklerden birigenel olarak olayları akışına bırakmak ve sonunu getirmeden vazgeçmek en kötü özelliğim. Yazdıklarınızda sadece evlilik kısmı bana uymamış (eşimle olmasa başka biriyle evlenmezdim o da ayrı konu) çok teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını dilerim ❤
Inci oha bunlar ne aydinlat beniBende isteriiiimmmm
Vedik haritamı mı istersin Batı mı?
Solar haritamı da yorumlaya bilir misin ?
Yükselenimdeki ev solarda 9.evde
Solardaki yükselenim batıdaki doğum haritamda 5.evde 2021 yılında neler yaşayacağım sence ?
saati net olarak öğrenip tekrar yazdım size ama sanırım gözünüzden kaçtıSaat tam 4
X xnobodyx bak senden önce bi arkadaşı daha aydınlatmışım oku bunuBatı astrolojisi daha genel bilinen astroloji
Mevsimleri baz alır burçlar vs
Vedik daha az bilinen kadersel astroloji
Gerçek gökyüzünü baz alır
Bu haritaya göre burçlarımız bizim bildiğimiz mevsimlere göre olan burçlarımız değil
Solar harita dediğim şey 1 sene içinde yaşayacaklarını doğum haritanında desteklemesi şartıyla gösteren harita demek .
Ben sadece terimleri biliyorum öyle açı maçı anladığım yok yani bilen birinden öğrenmek istedim araştırdığım şeyleri
Öncelikle çook teşekkür ediyorum.Hiç abartısız söylüyorum yazdıklarınızı ağzım açık (inanamıyorum yahu) diye diye okudumMerhaba.
Haritanızı incelediğimde su elementinin fazla, hava elementinin eksik olduğu görülmekte. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçersiniz ancak devamını getirmek konusunda zayıf olabilirsiniz. Mantığınızdan ziyade duygularınız sizi yönlendiriyor olabilir. Yaratıcı, sanatçı ya da şifacı bir yapınız olabilir. Genel olarak cesaretli birisiniz ancak harekete geçmekte üşengeçlik yapıyor olabilirsiniz. Kuşkucu, huzursuz ve ketum olabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlere derinden bağlılık gösterirsiniz. Bazı şeyleri fazlasıyla sahiplenir ya da ele geçirmek isteyebilirsiniz. İradeniz yüksek ve dayanıklısınızdır. Ancak iletişimsel konularda ve ikili ilişkiler konusunda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Başkalarını dinlemekten, tavsiyelerine kulak asmaktan ziyade kendi fikirlerinizin doğruluğuna inanırsınız.
Yükselen burcunuz Aslan. Çevrenizde dikkat çekmeyi seven bir yapınız olabilir. Otoriter ve buyurgan davranışlarda bulunabilirsiniz. Kendi bireyselliğiniz ve bağımsızlığınız çok önemlidir. Genel olarak takdir görmek, onaylanmak ihtiyacı içindesiniz. Başkalarının parasını yönetme ya da onları şifalandırma yeteneğiniz olabilir. Sezgileriniz güçlüdür ve tehlikelere karşı genel bir korunma içindesinizdir. Spritüel konulara merakınız olabilir. Arkanızdan dönen oyunları kimi zaman ilahi yaradanın iradesine bırakabilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde miras ya da kazançlarınız konusunda hak mücadelesine girebilirsiniz ancak sonuç başarısız olabilir ilahi yaradanın takdirine bırakmak isteyebilirsiniz. Özellikle babanızın sağlık durumları ya da maddi konuları sizi yıpratabilir. Evli iseniz babanız ile eşiniz anlaşamıyor olabilir. Eşinizin de maddi durumunda problemler olabilir. Hayatınızın bir döneminde maddi sorunlar yüzünden gayrimenkullerinizi satma ya da yurtdışı konuları gündeme gelebilir.
Evlilik ilişkilerinizde zorlanmalar olabilir. Partnerler bireyselliğine ve bağımsızlığına düşkün olabilir. Eşiniz ile ortak iş yapma potansiyeliniz var. Eş sürekli seyahat edebilir. Eğitim, iletişim, ticaret, para ile ilgili mesleklerde ya da sanatsal, kadınsal, yaratıcılık içeren işlerde çalışabilir. Partnerler, kendini güçlü ifade edebilen kişiler olabilir. Ancak güzel başlayan evlilik hayatınızda zamanla maddi sorunlardan kaynaklan problemler aile hayatında istikrarsızlığa, uzaklıklara neden olabilir. Boşandıysanız eğer tekrar evlilik durumunuz olabilir. Kız çocuğunuzun olma ihtimali güçlü.
Yaratıcı taraflarınız çok güçlü. Resim, müzik, sinema, fotoğrafçılık, piyano, tasarım, spritüel vb. hobilere yatkınsınız.
Olumlu, olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
İnanamıyorum resmen beni bana anlattınız çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Ayrıca karşılıksız olarak bizlerle bilginizi paylaşmanızda takdir edilesiMerhaba
Haritanızı incelediğimde hava elementinizin yüksek ancak su ve toprak elementinizin eksik olduğu görülmekte. Öğrenmeye, araştırmaya meraklı bir yapınızın olduğu görülmekte. Öğrendiklerinizi başkalarına aktarmak, bilginizi paylaşmak istersiniz. Ancak bazı konulara karşı yüzeysel tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirleriniz sık sık değişebilir. Kararsız bir yapınız olabilir. Olayları duygularınızla değil mantığınızla değerlendirirsiniz. Bazı olaylar karşısında soğuk ve tepkisiz kalabilirsiniz. Toprak elementi azlığı hayatınızda çoğu şeyi somutlaştırmanızı engellemekte. Bazı konularda toleranslı ve esnek olmakta zorlanabilirsiniz. Mevcut düzeninizi pek değiştirmekten yana değilsinizdir.
Güneşiniz İkizler burcunda Jüpiter ile kavuşmuş. Gezen, gören, araştıran, okuyan, konuşkan, kendini geliştirmiş, eğitimli, seyahat eden, pozitif bir kişi olabilirsiniz. Aldığınız eğitimlerde, hayat felsefenizde ya da inançlarınızda ailenizin özellikle babanızın etkisi olmuş olabilir. Anne ve baba ilişkilerinde ya da kadın ve erkek ilişkilerinde zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz.
Ay burcunuz yay ve Neptün ile kavuşmuş. Bilinçaltı isteklerinizin sizi yanıltabilme ihtimali var. Kendinizi güvende hissedip hissetmediğinizden emin olamayabilirsiniz. Kariyer hayatınız varsa eğer çevrenizdeki bazı kadın figürleri kafanızı karıştırabilir. Bu konuya dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızın bir döneminde yönsüzlükler, belirsizlikler yaşanabilir. Sanatsal konulara, şifacılık veya yaratıcılık içeren konulara haritanız yatkınlık vermekte.
Yükselen burcunuz kova. Bireyselliğinizi ve özgürlüğünüzü korumak istersiniz. Çevrenize eşit davranmaya çalışırsınız. Yükselen yöneticisi Satürn pek rahat etmediği Aslan burcunda 6. evde. Maalesef özgürlüğünüz, birlikte çalıştığınız kişiler tarafından baskılanabilir. Kendi otoritenizi kurmak istersiniz. Başka otorite güçlerini kabul etmezsiniz.
Sağlığınızla ilgili bazı durumlar hareket özgürlüğünüzü engelleyebilir. Kalp, kemikler, karaciğer, kadınsal rahatsızlıklar ve psikolojik rahatsızlıklar dikkat etmeniz gereken konular.
Venüs’ünüz koç burcunda. Olumsuz gezegenler ile kavuşumda. İlişkilerde rekabet, güç savaşları, çatışmalar görülebilir. Birden fazla evlilik yapma potansiyeliniz bulunmakta. Nafaka, miras ya da başkalarından gelen kazançlar konusunda mücadeleniz görülmekte. Hayatınızın bir döneminde güzel kazançlar elde edebilirsiniz ancak bir döneminde kayıplar yaşamanız mümkün. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle hayatınızdaki kadın figürlerinin maddi anlamda sizi zora sokma durumları yaşanabilir.
Sevgilerimle,
Hoşçakalın.
teşekkür ediyorum. dualarım sizinle. çabalarınızın karşılığını almanızı diliyorum.Öncelikle çook teşekkür ediyorum.Hiç abartısız söylüyorum yazdıklarınızı ağzım açık (inanamıyorum yahu) diye diye okudumBir iki cümle dışında tamamen beni anlatmışsınız.Gerçekten kalbinize, düşünce gücünüze, sezgilerinize,parmaklarınıza sağlık.Tüp bebek tedavisi görüyorum. İnş.olumlu bir sürecim olur.Bu bir ilimdir saygılarımla...
teşekkür ederim geri dönüşünüz için. güzellikler sizlerle olsun.İnanamıyorum resmen beni bana anlattınız çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Ayrıca karşılıksız olarak bizlerle bilginizi paylaşmanızda takdir edilesiUmarım çok iyi yerlere gelirsinizde bizde sizi bizim haritamızada bakmıştı diye anarız
Allah razı olsun. Sizin de başarınız daimi olsunteşekkür ediyorum. dualarım sizinle. çabalarınızın karşılığını almanızı diliyorum.