- 20 Kasım 2021
- 50
- 79
- 3
- 29
- Konu Sahibi fataldanger
-
Gercekten ise yasiyor mu?Fatalcim merhaba
Saçlarını kes öncelikle
Ben kestim belindeki saçlara kıydım yani ama sen benim kadar kıyma tabi
Sonra dax al
Daxsuper gro.
Müthiş uzatıyor saçları
Müthiş bir hızla hemde ..
Ben kullanıyorum
Sipariş ettigin ürünü açmadan evvel sitesinden orijinal mi diye kodunu sorgulat
Yağlı. Banyonun hemen ertesi günü yağlanır öyle söyleyeyim.Diplerin çok yağlı mı kuru mu
Eve keratin alıp denemiştim ben de tabi bunların doğalı, doğal olmayanı var onu bulmakta kolay değil ama pek işe yaramadı ben de saç tipim de çok or zaten aşırı ince ve seyrektir ama tek bi şey işe yaradı bu kırılan yıpranan saçlar için saç yağları duştan sonra nemini aldığın saça uyguladığın yağlardan markası önemli değil yıprana kırılmış saç uçları için her banyodan sonra sürüyorum mutlaka. Ben her zaman saçımı kurutup her seferinde maşa yapan biri olduğum için aşırı kırılırdı doğal olarak sürekli kestirirdim şimdi bakıyorum kırık yok gerçekten ama dediğim gibi her duştan sonra kullanıyorum arada da bakım yapıyorum bu saç maskeleridir o kadar. Çokta abarmıyorum saç bakımım artık çünkü şımarıyor sürekli istiyorSelam arkadaşlar, bugün kuaföre gitmiştim. Saçlarımın uçları saçak saçak ama bir yandan da kestirmek istemiyorum. Sordum kuaföre "bu saçı kestirmekten başka çare yok mu?" diye. O da eğer keratin bakımı yaptırırsam kesime gerek kalmadan saçlarımın düzeleceğini söyledi. Ne kadara yaptıklarını sordum, 300 liraya yapıyorlarmış. Bu bakımı evde yapmanın bir yolu yok mu? Evde kendimiz kuaförlerin keratin bakımı için kullandığı malzemelerden alıp uygulasak olmaz mı? Piyasada böyle bir ürün var mı? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
Kestirmekten başka çaresi yok mu uçları kurtarmanın?Saçlarının ucunu düzeltmesi için uçlarını kes benimki kadar olmasa da dedim
Kestikten sonra da kısa kalmasın ve bidaha da kırılmasın hızlı da uzasın diye bunu kullan
VAlla bahsettiğim yöntemin nesine ikna olmadınız anlamadınız bilmiyorum da neyse .Kestirmekten başka çaresi yok mu uçları kurtarmanın?
25 tl ye almıştım bunu hey gidi günler hey şimdi 90 tlFatalcim merhaba
Saçlarını kes öncelikle
Ben kestim belindeki saçlara kıydım yani ama sen benim kadar kıyma tabi
Sonra dax al
Daxsuper gro.
Müthiş uzatıyor saçları
Müthiş bir hızla hemde ..
Ben kullanıyorum
Sipariş ettigin ürünü açmadan evvel sitesinden orijinal mi diye kodunu sorgulat
Benim de yağlı ama 2 3 günden sonra başlarYağlı. Banyonun hemen ertesi günü yağlanır öyle söyleyeyim.
Saclarim çok dökülür benim25 tl ye almıştım bunu hey gidi günler hey şimdi 90 tlAma evet işe yarıyor sadece benim gibi dökülen saçlarınız varsa ilk yıkadığınızda dökülüyor ama bu benim saç tipimle alakalı birazda tabi en ufak yağ sürüp maske yapışımda dökülüyorlar ama gerçekten güzel uzatıyor
Yok önce diplere masaj yaparım ben ama dediğim gibi bu maskeye özel bir şey değil saç tipim hangi maskeyi kullanırsam kullanayım dökülüyor masajdan mı köklerinin güçsüz oluşundan mı bilmiyorum dökülmek için bahane arıyorlarSaclarim çok dökülür benim
Bunu kullanırken dediğiniz durumu hiç yasamamistim
Diplere değil de saçlara mi yoğun bı şekilde temas etti acaba ilk kullanisinizda
Bahsettiğiniz ürün uçlardaki yıpranmışlıkları toparlıyor gerçekten değil mi?Neyse iste karar verip kullanırsan 1 sampuanlama yetiyor ve az dök zaten süper dolgun bir köpüklenmesi var hic daha fazlaya gerek yok
İkna olmadığımı söyledim mi ki? Bu ters tavrınızın sebebi ne anlayamadım gerçekten. Geçen gün bir hoca kadınların fıtratlarında kıskançlık bulunduğunu ve sürekli birbirlerine laf sokmaktan, kavgacılıktan vs hoşlandıklarını söylediğinde kadınları savunmuştum bir kadın olarak ama artık savunmayacağım. Çünkü değmediğini görüyorum.VAlla bahsettiğim yöntemin nesine ikna olmadınız anlamadınız bilmiyorum da neyse .
Bir cm kesilince incileriniz dökülüyor anlaşılan .
İyi akşamlar
Eğer bütçen varsa olaplex setini al. 4 4lük saç kurtarıcı.Selam arkadaşlar, bugün kuaföre gitmiştim. Saçlarımın uçları saçak saçak ama bir yandan da kestirmek istemiyorum. Sordum kuaföre "bu saçı kestirmekten başka çare yok mu?" diye. O da eğer keratin bakımı yaptırırsam kesime gerek kalmadan saçlarımın düzeleceğini söyledi. Ne kadara yaptıklarını sordum, 300 liraya yapıyorlarmış. Bu bakımı evde yapmanın bir yolu yok mu? Evde kendimiz kuaförlerin keratin bakımı için kullandığı malzemelerden alıp uygulasak olmaz mı? Piyasada böyle bir ürün var mı? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Uçlara da uygulanıyor mu bu dediğiniz ürün?Eğer bütçen varsa olaplex setini al. 4 4lük saç kurtarıcı.
Olaplex direkt saç ucu kurtarıcı. Biraz araştırın, videolara bakın öncesi sonrası fark zaten çok bariz saçlarda. Buradaki profesyonel kuaförler olaplex kullanıyor. Ama fiyatı tuzlu işte. Performans 10/10Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum. Uçlara da uygulanıyor mu bu dediğiniz ürün?
Evet baya fark ettiriyor ve dahası kırılmayı önlüyor ama ona bir kac ay lazım anlamak için ...ama bende nacizane 1-2 cm kestirmeni tavsiye ederim saç nefes almış oluyor,cok mu kısa saçın?Bahsettiğiniz ürün uçlardaki yıpranmışlıkları toparlıyor gerçekten değil mi?
Ne kadar fiyatı?Eğer bütçen varsa olaplex setini al. 4 4lük saç kurtarıcı.
Uçlarını kestirdim zatenkendini kandirma kes gitsin
Hayır uzun. Belimdeydi, en son uçlarından kestirdim şimdi daha kısa.Evet baya fark ettiriyor ve dahası kırılmayı önlüyor ama ona bir kac ay lazım anlamak için ...ama bende nacizane 1-2 cm kestirmeni tavsiye ederim saç nefes almış oluyor,cok mu kısa saçın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?