- Konu Sahibi fataldanger
-
Fatalcim merhabaSelam arkadaşlar, bugün kuaföre gitmiştim. Saçlarımın uçları saçak saçak ama bir yandan da kestirmek istemiyorum. Sordum kuaföre "bu saçı kestirmekten başka çare yok mu?" diye. O da eğer keratin bakımı yaptırırsam kesime gerek kalmadan saçlarımın düzeleceğini söyledi. Ne kadara yaptıklarını sordum, 300 liraya yapıyorlarmış. Bu bakımı evde yapmanın bir yolu yok mu? Evde kendimiz kuaförlerin keratin bakımı için kullandığı malzemelerden alıp uygulasak olmaz mı? Piyasada böyle bir ürün var mı? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
Kedilimm Bende aldım haftada 2 kere kullanılmasını öneriyorlar öyle yapıyorum sen nasıl yapıyorsun ? Haftada 2 kez çok muFatalcim merhaba
Saçlarını kes öncelikle
Ben kestim belindeki saçlara kıydım yani ama sen benim kadar kıyma tabi
Sonra dax al
Daxsuper gro.
Müthiş uzatıyor saçları
Müthiş bir hızla hemde ..
Ben kullanıyorum
Sipariş ettigin ürünü açmadan evvel sitesinden orijinal mi diye kodunu sorgulat
Bebişim haftada minimum iki kez kullan diyorKedilimm Bende aldım haftada 2 kere kullanılmasını öneriyorlar öyle yapıyorum sen nasıl yapıyorsun ? Haftada 2 kez çok mu
Evet kuzum diplere sadece uyguluyorum 2 3 saat sonra yıkıyorumBebişim haftada minimum iki kez kullan diyor
Yani sen hergun de kullanabilirsin
Ben haftada üç kez kullanıyorum
Saçımda 40-50 dakika bekletiyorum
Diplere uygula ama nolur tamam mı
Saçlarına uygulamak büyük hata
Diplerine şöyle bir beş dakika masajla yedir
Uu bayağı bekletiyormussunEvet kuzum diplere sadece uyguluyorum 2 3 saat sonra yıkıyorum2 kez sanki fazla gibi gelmişti bana da demekki 3 4 bile oluyormuş sağol açıkladığın için
Geçen hafta cumartesi başladım 3 kez kullandım daha sadece uzamasını istiyorum zaten saçlarım yumuşak ve kırık vs fazla yokUu bayağı bekletiyormussun
Ne zamandır kullanıyorsun ?
Evet kuzum diplere sadece uyguluyorum 2 3 saat sonra yıkıyorum2 kez sanki fazla gibi gelmişti bana da demekki 3 4 bile oluyormuş sağol açıkladığın için
Aldığına değecekGeçen hafta cumartesi başladım 3 kez kullandım daha sadece uzamasını istiyorum zaten saçlarım yumuşak ve kırık vs fazla yokdaha mı az bekletmeliyim
Geçen hafta cumartesi başladım 3 kez kullandım daha sadece uzamasını istiyorum zaten saçlarım yumuşak ve kırık vs fazla yokdaha mı az bekletmeliyim
Aldığına değecek
Orijinalliğini sorguladin miüstündeki koddan
Evet orjinalmişAldığına değecek
Orijinalliğini sorguladin miüstündeki koddan
Tamamdır bundan sonra az bekleteceğim
Gule güle kullanTamamdır bundan sonra az bekleteceğim
Fakat diplerine uyguladığımda saçlarımın uçlarını nasıl düzeltecek?Bebişim haftada minimum iki kez kullan diyor
Yani sen hergun de kullanabilirsin
Ben haftada üç kez kullanıyorum
Saçımda 40-50 dakika bekletiyorum
Diplere uygula ama nolur tamam mı
Saçlarına uygulamak büyük hata
Diplerine şöyle bir beş dakika masajla yedir
Serinin hangi ürününü önerirsiniz? Maskesini mi şampuanını mı kremini mi veya başka herhangi bir ürünü?Loreal expert pro longer serisini aşırı tavsiye ederim,sampuani bile mucize yaratıyor
Benim dipler yağlı olduğu için 1 sampuanlama ve cok az bir miktarda bile yetiyor
Şampuanın köpüğü dolgun dolgun
Muhtemelen kendi şampuanıma dönüp maskesiyle de devam ederim yada bu şampuanla,bakalım bir kac hafta daha gözlemlemeye aldım ama 2 buçuk yıldır ayıldığım bayıldığım sac ürünlerimi büyük ölçüde kenara attırdı,aklında bulunsun
Saçlarının ucunu düzeltmesi için uçlarını kes benimki kadar olmasa da dedimFakat diplerine uyguladığımda saçlarımın uçlarını nasıl düzeltecek?
Öncelikle şampuanı dene derim vaatlerini yerine getiren bir şampuan eğer memnun kalırsan zaten maskesini havada karada alırsınSerinin hangi ürününü önerirsiniz? Maskesini mi şampuanını mı kremini mi veya başka herhangi bir ürünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?