• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım yandı mı?

Hayır zaten adama hangi renk olacağını göstermiştim ben sarı saçtan nefret ediyorum kahverengi benim en sevdiğim renk nereye baksam heryer sarı saç ben seviyorum koyu saci sadece farklılık olsun diye kahverengi olsun eşime sürpriz yapayım demiştim işte olmadı:(
Bazen böyle kuaförlerin azizliğine uğruyoruz benim de son yaptırdığım ombrede istediğim tonu tutturamadı üzüldüm sağlık olsun ☺️

Hindistan cevizi yağı da yok. chi silk infusion. Bunu gündüz de kullanırsın
Sence saçlarımın çoğalması ve saç derisi için bu dönemde çörekotu yagi alıp saç masajı yapsam iyi gelir mi birde elma sirkesi kullanirsam

Eski halini çok beğendik . Moralinizi bozmayın ama düzelmeyecek bir saç değil. Beyaz saçı kapatmak için sarı yapılmaz ki daha koyu yapıyorlar beyazı kapatmak için genelde. Hatta müşteriler saçı açık renk istediğinde özellikle beyazların çabuk geleceğini söyleyip biraz daha koyu renk tavsiye ediyorlar.
Bu da yeni hali sizce yanmış mi ? Bu sac nasil canlanır örüyorum saçımı hep

Eklentiler

• IMG-20250223-WA0000.jpg
    IMG-20250223-WA0000.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 20
Bir de bakım yaptırırsanız daha düz durur saçlarınız daha parlak durur bu renk size yanmış gibi hissettiriyor
Evet ben sarisinligi hiç sevmiyorum çünkü sarı saç bana çalı süpürgesi gibi geliyor galiba ondan dolayı.ben ışıltı deyince böyle kahve kahve güzel birsey olacağını düşünmüştüm biraz saçıma bakim yapıp sonra koyulastiricam saçlarımda beyazlar var o sadece canımı sıkıyor yoksa asla boyatmak istemem sadece canlandırıcı bakimlar yeterli olurdu benim için.Ailede maalesef genç yaşta beyazlar cikiyor ırsi bi durum.Corekotu yağ beyazları goderiyormus onu kullanmayı düşünüyorum 2 haftada 1 tatlı kaşığı masaj yaparak saçlarıma bakalim faydası olacak mı

Evet ben sarisinligi hiç sevmiyorum çünkü sarı saç bana çalı süpürgesi gibi geliyor galiba ondan dolayı.ben ışıltı deyince böyle kahve kahve güzel birsey olacağını düşünmüştüm biraz saçıma bakim yapıp sonra koyulastiricam saçlarımda beyazlar var o sadece canımı sıkıyor yoksa asla boyatmak istemem sadece canlandırıcı bakimlar yeterli olurdu benim için.Ailede maalesef genç yaşta beyazlar cikiyor ırsi bi durum.Corekotu yağ beyazları goderiyormus onu kullanmayı düşünüyorum 2 haftada 1 tatlı kaşığı masaj yaparak saçlarıma bakalim faydası olacak mı
Benim saçlarım da ombreli ama tabi ki böyle değil . Size yapılan işlem biraz baştan savma yapılmış kalın kalın paket atmışlar geçiş falan yok cila da yapmayınca renk de kötü durmuş bi bütünlük yok saçta . Saçını kuruturken evde tarağınızla fön çeker gibi kurutun saç fönlü durunca yine daha güzel gözüküyor . İlla fön tarağı olmasına da gerek yok normal bi tarakla tutan tutam fön çekebilirsiniz. Bu arada ben beyaz saçları çok karizmatik buluyorum nedense 🥳 benim de çıkıyor bazen ama hiç rahatsız olmuyorum dışarda birinde görünce de hoşuma gidiyor. Siz rahatsız oluyorsanız yine sarı değil koyu tonla kapatın ki hemen çıkmasın beyazlar

Benim saçlarım da ombreli ama tabi ki böyle değil . Size yapılan işlem biraz baştan savma yapılmış kalın kalın paket atmışlar geçiş falan yok cila da yapmayınca renk de kötü durmuş bi bütünlük yok saçta . Saçını kuruturken evde tarağınızla fön çeker gibi kurutun saç fönlü durunca yine daha güzel gözüküyor . İlla fön tarağı olmasına da gerek yok normal bi tarakla tutan tutam fön çekebilirsiniz. Bu arada ben beyaz saçları çok karizmatik buluyorum nedense 🥳 benim de çıkıyor bazen ama hiç rahatsız olmuyorum dışarda birinde görünce de hoşuma gidiyor. Siz rahatsız oluyorsanız yine sarı değil koyu tonla kapatın ki hemen çıkmasın beyazlar
Cila zararli olmaz mı? Sac tellerim inceldiği için tekrar boya yaptırmaya korkuyorum olaplex alicam kullanicam no 0 ve no 3 umarım o iyi gelir kac gündür sürekli sac videoları izliyorum birde kuaförlere güvenemiyorum resmen artık kuafor fobim olustu

Cila zararli olmaz mı? Sac tellerim inceldiği için tekrar boya yaptırmaya korkuyorum olaplex alicam kullanicam no 0 ve no 3 umarım o iyi gelir kac gündür sürekli sac videoları izliyorum birde kuaförlere güvenemiyorum resmen artık kuafor fobim olustu
Hiç öyle düşünmeyin benim de uzun saçlarım yandı zamanında paket atarken ama düzeldi kestim uzadı. Benim eşime bazı müşteriler renk gösteriyor sarı istiyorlar, eşim parasıyla değil mi ama yapmam diyor parayı verirsiniz gidersiniz saçınızı yıkayınca pişman olur yine bana gelirsiniz yanan saçı toparlayamam diyip yapmıyor. Her kuaför de bir değil. Cila zarar vermez saçınıza bu renk sizi sürekli düşündürür böyle

Hiç öyle düşünmeyin benim de uzun saçlarım yandı zamanında paket atarken ama düzeldi kestim uzadı. Benim eşime bazı müşteriler renk gösteriyor sarı istiyorlar, eşim parasıyla değil mi ama yapmam diyor parayı verirsiniz gidersiniz saçınızı yıkayınca pişman olur yine bana gelirsiniz yanan saçı toparlayamam diyip yapmıyor. Her kuaför de bir değil. Cila zarar vermez saçınıza bu renk sizi sürekli düşündürür böyle
Eşiniz hangi şehirde kuafor acaba ? Ben zaten sarı renk istememiştim kahve istemiştim kuaförün yeteneksizligi işte birde ilke kez boyattim ilk te hüsrana uğradım

Eşiniz hangi şehirde kuafor acaba ? Ben zaten sarı renk istememiştim kahve istemiştim kuaförün yeteneksizligi işte birde ilke kez boyattim ilk te hüsrana uğradım
Saçın rengini açtıktan sonra neden kahverengi yapmamış ki yani. İstanbuldayız biz

Saçın rengini açtıktan sonra neden kahverengi yapmamış ki

Saçın rengini açtıktan sonra neden kahverengi yapmamış ki yani. İstanbuldayız biz
Renklendirme yapacaktı böyle oldu dedi sonra.sevmedim zaten adami cok paracı geldi bana.yok bu saçlar yoğun kalın bu saca cok para istenir başka yere gitsen filan bilmem ne .Saçlarım fazla değil aksine dökülmüş hali bu ve azaldı para için bu küfürler heralde saci kötü yapıp tekrar gelmesini istiyorlar gibi.Ama artık inanır miyim bundan sonra çok araştırıp işini iyi yapan sac canlılığını düşünen kuaförler giderim bulabilirsem tabi

Gibi gibi çok.degil. nasıl kurtarırım peki ? ;( kurtarabilir miyim aşağıda görseli paylaşacağım cok kotu boyadı birde hep topluyorum artık kestirmek de istemiyorum napicam ? :((((((
Saçın yanmamış ama bu renk nedir korkunç olmuş. İlk defa mı boya görmüş kuaför?

Saçın yanmamış ama bu renk nedir korkunç olmuş. İlk defa mı boya görmüş kuaför?
Bence de kuaförlugu bilmiyor resmen sarı tonu yapmış kahveyle alakası yok bir de gosterdim yani hangi renk istediğimi de akşam olunca da şöyle oluyor sac rengim

Eklentiler

• IMG-20250223-WA0002.jpg
    IMG-20250223-WA0002.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 17
Back