- 15 Nisan 2015
- 153
- 249
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degil nisanli 8 yıllık evliyim esimin ailesi ile ilgili para mevzularîna karışmam. O kadar cok verdiki!!! Para konusunda eşimle yüzgöz olmam dogru veya yanlis soylerim yaparsa yapar yapmazsa kendi bilir. Simdi benim yanimda konusma haberim olmasin insaniz huzursuz olabiliriz diyip geciyorum.
Ne olmuş kardeşine 3 bin lira verdiyse... her gün aynı konuyu ısıtıp ısıtıp eşinize sunmanıza ne gerek var... 7 dürüm almışta... 70'i düşmüşte... bırakın bu kadar ince detayı... kan kardeşi o.. ister 3 binini, ister canını verir... çok abartmışsınız...
Mübalağa genel yaşam biçiminiz galiba... ev araba tüm para nerde, 3 bin nerde... bunun için eşinizle kavga etmeye değmezO kardeşi de ben neyim burada? Biz ikimiz ne oluyoruz? Gelin dövün bir de. Tabii söylerim, borç alınır ve geri ödenir. Siz de hadi bıraktım canınızı, evinizi, arabanızı, bankadaki tüm paranızı kardeşinizin üstüne yapın! Yoksa daha yapmadınız mı?
Elbetteki evliliklerde zorluklar olacaktır ama aileler icin esimizle bu kadar yuz goz olamayiz. Sana sorsam esin mi ailen mi diye belki de once aileni soyleyeceksin. Allah izin verirse kim bilir Allah korusun daha ne zor günler göreceksiniz. Hastalik, ölümler,kayıplar boyle yerine koyulabilecek birşey icin bu kadar mevzu yaptigina degmeyeceğini anlayacaksın. Belki ben ne gereksiz seylere kafa yormusum diyeceksin. Belki gün gelecek sana ve senin ailene daha cok yardm edilecek. Onun icin bu konuya bu kadar takilip kendinide esinide yıpratma..Para mevzularına ben de karışmıyorum. Meraklı da değilim. Ama ben sıkıntı içinde sırf para için maddi manevi şeylere katlanıyorsam, paramı da kimseye üfürmem. Hem de ileriki aylarda zorlanacağımı bile bile! Zorum ne?
Mübalağa genel yaşam biçiminiz galiba... ev araba tüm para nerde, 3 bin nerde... bunun için eşinizle kavga etmeye değmez
Krediyi kim odedi esiniz mi beraber mi ,
Siz calisiyor musunuz yani o binde sizin katkiniz var mi
Mübalağa size mahsus. Canını da verir kanını da verir diye haşlayınca beni?
Elbetteki evliliklerde zorluklar olacaktır ama aileler icin esimizle bu kadar yuz goz olamayiz. Sana sorsam esin mi ailen mi diye belki de once aileni soyleyeceksin. Allah izin verirse kim bilir Allah korusun daha ne zor günler göreceksiniz. Hastalik, ölümler,kayıplar boyle yerine koyulabilecek birşey icin bu kadar mevzu yaptigina degmeyeceğini anlayacaksın. Belki ben ne gereksiz seylere kafa yormusum diyeceksin. Belki gün gelecek sana ve senin ailene daha cok yardm edilecek. Onun icin bu konuya bu kadar takilip kendinide esinide yıpratma..
Bence esinde ders almıştır emin ol sen devamlı başına kalktığından altta kalmamak adına öyle demistir bence unut gitsin. Bundan sonrasına bak bidaha tekrarı olmasın kafi emin ol ztn o 3 bin lira yaralarını sarmazdi kredi cektigin parayla beraber çoktan harcanıp gitmişti fazla usteleeme evde huzur kalmaz sende hak lisin ama olmuş bitmiş artik
3bin icin cildiracak kadar zor durumdaysan abi zaten destek olurdu diye düşünüyorum. Esinin yerinde olmayi asla istemezdim. Bence sen de kendi degerini 3bin icin dehset dusuruyorsun.
yoo hepsini de okudum noktasi virgulune kadar.Hiç okumadan yorum yapmışsınız. Neler neler konuşuldu beş saattir. Ben de şu an sizin yerinizde olmak istemezdim.
Haklısınız. Üç maymunlar beş maymun oldu bende. Hadi bu da öyle olsun. Hadi bunu da ben ısmarlayayım. Gerçekten yuvayı dişi kuş yapıyor, kadın sırtlıyor herşeyi. Sırtından indirdim mi de bitiyor zaten. Sadece bu konu için değil, genel olarak şöyle bir düşündüm de.