• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçbin lirayı üfürmüşüz!

Oncelikle bu kadar sinirlenmeyin, sakin olun,.. Bence yok yere aranizi bozmayin esinizle.belli ki isteyemiyor ustune gitmeyin daha fazla..
Tamam mebla biraz buyuk ama kardesi.. Aslinda tum suc kardeste madem aldin borc gel öde yani.. Sizin tepkiniz esinizi artik korkutmustur, yani bu saatten sonra artik kim isterse oncelikle size danusir sanirim ya da reddeder.. Konuyu dile getirmen iyi olmus, bundan sonra da tek kelime etme bence.. Huzursuz olmayin..

Milena81 Milena81 bence hatanız, çekilen kredi için kendi tazminatınızı ve altınlarınızı vermek olmuş.
Hani bazı arkadaşlar yazıyor ya kendi kazandığı parayı vermiş size ne diye, ee siz de o zaman keşke kendinizin olan paradan borcu ödemeseydiniz. Belki sıkışınca aklı başına gelirdi.

• Beğen
Reactions: anu
yoo hepsini de okudum noktasi virgulune kadar.

Peki gerçekten zor durumda olsaydınız abi size yardım ederdi cümlenizi açıklar mısınız bize? Bu konu sizce neden açılmış olabilir? Noktasına virgülüne kadar okudunuz da anladınız mı peki sizce? Beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün.

Oncelikle bu kadar sinirlenmeyin, sakin olun,.. Bence yok yere aranizi bozmayin esinizle.belli ki isteyemiyor ustune gitmeyin daha fazla..
Tamam mebla biraz buyuk ama kardesi.. Aslinda tum suc kardeste madem aldin borc gel öde yani.. Sizin tepkiniz esinizi artik korkutmustur, yani bu saatten sonra artik kim isterse oncelikle size danusir sanirim ya da reddeder.. Konuyu dile getirmen iyi olmus, bundan sonra da tek kelime etme bence.. Huzursuz olmayin..

Anladım. Haklısınız. Teşekkür ederim.

Peki gerçekten zor durumda olsaydınız abi size yardım ederdi cümlenizi açıklar mısınız bize? Bu konu sizce neden açılmış olabilir? Noktasına virgülüne kadar okudunuz da anladınız mı peki sizce? Beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün.
ben esimle ailesine verilen bir para icin, ki 3bin icin, tartisacak ve çıldırma noktasina geleceksem acliktan duvarlari falan kemiriyor olmam lazimdi da ondan anlamadim.

Milena81 Milena81 bence hatanız, çekilen kredi için kendi tazminatınızı ve altınlarınızı vermek olmuş.
Hani bazı arkadaşlar yazıyor ya kendi kazandığı parayı vermiş size ne diye, ee siz de o zaman keşke kendinizin olan paradan borcu ödemeseydiniz. Belki sıkışınca aklı başına gelirdi.

Aaah ah, ne hayallerle bir kapattırdım o krediyi. Fos çıktı. Haklısınız.

ben esimle ailesine verilen bir para icin, ki 3bin icin, tartisacak ve çıldırma noktasina geleceksem acliktan duvarlari falan kemiriyor olmam lazimdi da ondan anlamadim.

Eh, o da sizin tarzınız tabii. Belki de anlarsınız birgün, kim bilir?

sen o parayi unut bi daha vermemesi için biseyler yapmaya çalis
bi dahaki kavga konun bu olsun :)
para geri gelmez maaleszer sen yoruldugunla huzursuz oldugunla klirsin

Mantıklı yorumlarıyla beni sakinleştiren ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyor, konumun kapanmasını rica ediyorum Mune Mune

Çıldıracak büyüklükte bir mesele değil, tatsızlık yaratmayın derim ben.
Sakin olun, belki eşiniz anlattığı gibi yetişmiştir. Onlara göre borç değil destektir. Size yabancılaşan bu konunun ısrarı belki de ona yabancıdır.
Başımın gözümün sadakası olsun deyin, sizden giden her para size geri dönecektir nasılsa..

Çıldıracak büyüklükte bir mesele değil, tatsızlık yaratmayın derim ben.
Sakin olun, belki eşiniz anlattığı gibi yetişmiştir. Onlara göre borç değil destektir. Size yabancılaşan bu konunun ısrarı belki de ona yabancıdır.
Başımın gözümün sadakası olsun deyin, sizden giden her para size geri dönecektir nasılsa..
Başının gözünün sadakasi olsun dediginiz paraya konu sahibinin altınları, tazminatı gitmiş :(
Çok üzüldüm sanki benim başıma gelmiş gibi :(

Belki baştan borç olarak konuşulmamıştır. O yüzden isteyemez. İhtiyacınız varsa isteyin 300-500 lira ameliyat için. Belki eşinizde abisinden daha önce paralar aldı, belki o okuttu, ama geri istemedi bu para onların arasında lafı edilmeyecek şeylerdir. Evet sizin bütçenizden ödendi ama düğünden önce bitmiş. Huzurunuzu kaçırmaya değmez. Eşinizle konuşun, eskiden vermişsin ama bundan sonra 50 liranın lafı olmaz ama 200 lira ve üstü gibi rakamlarda para vereceğin zaman borç olarak konuşun ve bana da söyle lütfen deyin ve üstünü kapatın. Tekrar etmemesini sağlayın, bu olgun tavrınızla 1-0 öne geçersiniz eşiniz yanında

Ben anne baba kardeşler arasında borç kelimesinden pek hoşlanmam eğer sömüren bir yapı yoksa ortada, verilen paranın hesabını sormam. Kimin ihtiyacı varsa karşılanır. Ama eğer kendi zevkinden kısmayıp ordan burdan borç isteyen biri varsa kabul edemem bunu tabiki

3000 vermışşınız 3000 de yerıne kredı odedınız 6000 aslında zarar.hıc faydası olmamış ınsana gıtmesıne bende uzulurdum.karısı rahatsız olur dıe duşunmesı lazımdı abısının.calışıosan sende ver annenlere anlasın

O zaman cok haklisiniz konusmaktasonucta sizin odediginiz bir borctan ,sizden habersiz abisine hibe yapmis ,
Siz kafaniza gore 3 bin harcayabiliyor musunuz ,ayip etmis ,
Ama bu isi daha fazla kurcalamak evliliginizi bozar ,
Esinizin ailesi konusunda tavrini cok pahaliya da olsa ogrenmis oldugunuzu varsayin

Öyle şey olmaz, herkesin ayrı bir düzeni, yuvası var. Artık abi-kardeş birlikte değiller. Eşinizin de sorumlu olduğu eşi, çocukları var. Paranızı alın muhakkak. Benim anneme ablası kredi çekmişti küçük bir miktardı ama annem taksit taksit ödedi. Durumunuz çok iyiyse ve karşı taraf aşırı sıkıntılıysa istenmeyebilir ama ödeyebilecek durumları varsa sözlerini tutup geri ödemeliler.

Vaauuuvvv dugun masraflari icin kredi ceken kardese yardim etmek yerine firsattan istifade cekilen kredinin onda birini ufletmek. vauuuv. Kayinbirader akbabaymis. :olamaz:

Back
X