• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asgari ücretle çalışıp 50 bin lira asgari ödemeli kredi çekip dini nikahlı eşine yediren kız ve kredisi hakkında?

Çok umrunda değilse yazmaya neden uğraştın kapat insan gibi başka hususlara yönelin. Empati duygunuz körelmiş arada antreman yapınız.
Peki bundan bize ne?
Oturup niye kredi çekmiş diye KK ailesi olarak dizimizi mi dövelim :)

Canan hanim sizin olaydaki rolunuz nedir?

Daha onceki basliginizda da sormustuk ama yanit alamamistik.
Sanırım konudaki kizin çektiği kredi meblağı kendisi olsa gerek ya da kızın komşu gunundeki kısır tabağı hshs

bu kız bunları yaptı diye ikametinin olduğu aile evine haciz gelir mi?

mesela bu bir derttir. kızları yüzünden akrabamın evine ihtar gelmiş, haciz yapılır mı, bu miktarı da ödeyemezler, ne yapabiliriz? deseniz bu bir derttir.

onun dışında bunları yapmış olmasını bizimle paylaşmanızın maksadı ne ki?

Muhtemelen bu kızcağızı kandırmış olacak kişi çapkın yiğit aslan parçası KOCANIZ (!)
Yoksa el alemin adamı için neden bu cümleyi kurar bir insan?
Ben eve hiç borç kağıdı getirtmedim şükür o yüzden anlamadım ama asgari ödeme tutarı sade kredi kartında var diyorlar. Acayip yanı asgari ücretli olan kişiyr kart veriyorsun sonra 50 bin asgari ödeme tutarın var diyorsun komedi gibi ülke. Kız ailesine erkek kişi çok çalışıyor falan demiş her şeyi gizlemiş evli olduğunu vs ama hikaye demekki gittiği zamandan beri karttan yemiş belliki akılsız ya.

Kızcağıza akılsız diyeceğinize kendinize mi baksanız acaba? 🤦

Sizin sülale niye bu kadar garip?

81B52434-888C-49E7-AC5D-9BC4BB3E882D.jpeg
F1D1C45F-A71B-4F58-8D0C-70A7F157A75A.jpeg
FBA117DA-5E59-4E5E-AD32-65D72C316529.jpeg

Kimse böyle biri icin rüsvet yiyip isini risle atmaz. Özel kredilere faizler hizli biner. Bazi bankalar kolay kredi verir, ama faize de bogar sonra. Üstüne gecikme faizleri felan. Akrabaniza yardim mi etmek istiyorsunuz?

Kız kim,adam kim, imam kim? Adam gibi yazsanız da anlasak. İmam nikahlı kız siz misiniz?

Kızda gram akıl yok gitmiş bir de hamileymiş aldırmazmış, hâlâ imam nikahlı, birde kredi kartından yemiş hep, kuma olmuş adamın altında yaşıyor çocuğun babası kim Allah bilecek Allah düşman başına vermesin rezalet ya rezalet...Kıza bir de sözde erkek kişinin ailesi söyledi bu kızları kandırdı götürdü senden önce 5 tane daha hepsine yaptı etti ama işte hap falan mı veriyorlar bişeyler mi aldı bu akıl almıyor ama alsa bebek düşer haptan dimi.
Bahsettiğiniz üye konu açmış ve siz de ona yorum yapıyor gibi yazmışsınız, olayı toplumsal açıdan mı değerlendirip dertlendiniz ki bu anlarım, öyle değilse neyi dert edindiniz 😁 Allah başka dert vermesin

Back