Cok fedakarlik yaptim demissiniz. İste burda hata ediyorsunuz yapmayin fedakarlik. Yapmayin yani. Madem zorunuza gidiyor para vermesi siz de harcayin.
Cok fedakarlik yapinca kimsenin basi da goge ermiyor.
Hayir bi de isteyerek yapiyorsaniz o fedakarligi lafini etmeyeceksiniz kusura bakmayin.
sende ailenden birinin zor durumda olduğunu söyleyerek 3000 lirayı ailene ver. ödeşmiş olursunuz. olmazsa araba yükselt, elektronik eşyan bozulsun vs. bir şeye acil para gereksin.
eşini boşver, aynı ortamdayken ameliyatıma para lazım abi 3-4 lira gider dediler, bir tek senden isteyebilirim gibisinden söylersin. eşine söyleme, abisine söyle. vermek zorunda kalır.Ekim ayında eşim ameliyat oldu, şimdi de ben olacağım. Daha neye gerekebilir gururu olana?
Bence kardesler arasinda boyle seyler konu olmamali.
Sahsen verirse alirdim vermezse istemezdim.
Esimin de durmadan bu konuyu elestirmesine kizardim.
O bakimdan hak veremedim.
eşini boşver, aynı ortamdayken ameliyatıma para lazım abi 3-4 lira gider dediler, bir tek senden isteyebilirim gibisinden söylersin. eşine söyleme, abisine söyle. vermek zorunda kalır.
Tabi herkes farkli düşünüyor. Benim icin keyfi olarak da verilebilir. Kardeş ana baba benim icin cok onemli
Çıldırmama az kaldı. ... Kendi aralarında böyle birşey yokmuş. Birinin bir ihtiyacı, eksiği birşeyi olduğu zaman yetişirlermiş, eksik kapatıp destek olarak ödeşirlermiş. Aldığın parayı nakden geri getirip ödemek diye birşey yokmuş aralarında. Böyle birşey olabilir mi ya?
Evet aynen böyle olur kardeşler arasında böyle olmali. Ha birde biz ona üfürme demiyoruz destek diyoruz yardım diyoruz.
Haksız görmüyorum sizi ben ama eşinle kavga sebebi olmamalı.Peki yardım istemenize gerek var mı, kardeşiniz bilmiyor mu sizin de ucu ucuna ev geçindirdiğinizi? Niye yardım istemenizi bekliyor, zor duruma düşmenizi bekliyor illa? Arkadaşınızdan borç alsanız geri ödemek için onun çok müşkül duruma düşmesini mi beklersiniz? Müşkülü yoksa ödemez misiniz yani borcunuzu? Hayatımda böyle şey duymadım, görmedim. Borç namustur ya, ister kardeşim olsun ister kim olursa olsun!
Tabi ki siz daha iyisini bilirsiniz ama bence verin, alıp almamak ona kalsın.Haksız görmüyorum sizi ben ama eşinle kavga sebebi olmamalı.
Paraya ihtiyacım var deyip istesin, borcunu geri ver demezdim ben ama eşin buna da yanaşmıyor sanırım .
Velhasıl eşinle tartışma bunun için .
Ablamdan alıpda geri ödemediğim çok olmuştur bu arada , ne yapayım ya kardeşim versem de almazki.
Haksız görmüyorum sizi ben ama eşinle kavga sebebi olmamalı.
Paraya ihtiyacım var deyip istesin, borcunu geri ver demezdim ben ama eşin buna da yanaşmıyor sanırım .
Velhasıl eşinle tartışma bunun için .
Ablamdan alıpda geri ödemediğim çok olmuştur bu arada , ne yapayım ya kardeşim versem de almazki.
Öyle mi? İki yıldır aileden hiçbir konuda maddi manevi destek görmediğimizi de yazdım. Peki buna ne diyorsunuz mesela sizler?
Krediyi ceken esim, parayi veren esim ise git parayi iste diye beyninin etini yemem. Hele ki bu aile ise hic demem. Ama ailesine surekli para yardimi ediyor bizi güç durumda birakiyorsa eşimi hatali görürüm. Esimle konuşup hallederim. Kardesine falan dis bilemem. Eşimin verdiği parayi ben istemem. Bu eşini hiçe saymaktır. Paragoz davranmaktir. Eş cocuk mu robot mu kumanda edeyim.
Eğer surekli yardim ediyorsa onlarda maddi manevi sömürüyorsa hatayi esinizde arayin onunla konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?