Eşim kvye 1,500TL vermişti bana sorarak, bende borc oldugu icin ver demistim. Kv her ay ödeyeceğim demişti aradan 6-7 ay gecmisti ses seda yok, meğer ödememişte. Ben bunu öğrendim ve kuruşu kuruşuna o 1,500 TLyi bir güzel geri aldım. Ufurmek neymiş ya gökten mi dusuyor bu paralar. Zaten size sormadan vermiş. Ayrıca paranın miktarının büyük olmasi gerekmiyor geri almak icin.
sakin ol, bu konu yüzünden kocanla aran açılmasın.. 3 bin lira o kadar da büyük bir meblag değil yani... tatlı dille kocanı ikna etmeye bak .. yada sadakanız olsun ne diyim..
nasıl geri aldıız merak ettim peki bu arada surat felaN yaptılarmı?
sakin ol, bu konu yüzünden kocanla aran açılmasın.. 3 bin lira o kadar da büyük bir meblag değil yani... tatlı dille kocanı ikna etmeye bak .. yada sadakanız olsun ne diyim..
Al benden de o kadar. Babamin ameliyat masraflarini biz karsiladik. Eşim iste iste diye tuttursa cok fena olurdu. Haksizsin konu sahibi kusura bakmaeğer çift haneli rakamlar değilse bende kardeşlerime verdiğim parayı geri almam, onlara benden almazlar.. o yüzden bu konudan tırım tırıs çıkıyorum çok sinirle yazmışsın bana açılma
Vay arkadas oglu anasina 1500 lira da veremeyecek demek.Eşim kvye 1,500TL vermişti bana sorarak, bende borc oldugu icin ver demistim. Kv her ay ödeyeceğim demişti aradan 6-7 ay gecmisti ses seda yok, meğer ödememişte. Ben bunu öğrendim ve kuruşu kuruşuna o 1,500 TLyi bir güzel geri aldım. Ufurmek neymiş ya gökten mi dusuyor bu paralar. Zaten size sormadan vermiş. Ayrıca paranın miktarının büyük olmasi gerekmiyor geri almak icin.
Buarada kv ödemediğinde eşim annesine öde diyemedi bu gorevi ben yaptim yani bosuna esine geri al geri al deme isteyemez muhtemelen kardeşi. Sen duyuyursan alırsın anca yoksa esinden beklersen unut.
kardesden kardese degisir tabi buda devamlı verilcegi alınmayacagı anlamına gelmez o olaydan sonra bir daha istemediyse bence kendinizi bosuna germeyin belliki almayacak o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?