Üçbin lirayı üfürmüşüz!

Evet, üstü kapalı söylerim artık gördüğümde. İnsanda gurur olur ya. Nasıl kabul eder insan 3000 lira hibeyi?

Al benden de o kadar. Babamin ameliyat masraflarini biz karsiladik. Eşim iste iste diye tuttursa cok fena olurdu. Haksizsin konu sahibi kusura bakma

herkesin kardeşlik anlayışı farklı kızım, ben kendime almadığımı kardeşlerime döşerim, eşim de bilir sesi çıkmaz.. ha kendisi de alsın kardeşine lafı bile olmaz.. hani çok çok sıkışık olursun zaten o zaman onlar çıkarır verir de ben durumu olup da 300-500'ü borç olarak görenleri anlamıyorum.. gerçi biz kimi anlıyoruz ki dimi

O kadar kolay değil. Çok fedakarlık yaptım, yapıyorum. Kimseye birşey üfürecek durumda değilim. Maddi manevi sorunlar. Sabır taşıyım. Ne anlatayım ben size.

Biri kardeşe para vermek mi dedi ..
Para zaten verilmiş, geçti o iş boşuna eşinle aranı bozmuş olursun o kadar diyim
Verilme aşamasında olsaydı neyse.

Ne kadan mikemmel oldugumuzu suan bir kez daha anladım. Birbirimizi anlamamiz yeterli bu sebepten Bati hayranligimizdan olsa gerek

Arkadaşlar kadının kocası o parayı düğün parası için çektiği krediden vermiş. düğün zamanı kardeşin destek olması gerekirken kocası kardeşe destek olmuş, hem de bankaya borçlu olduğu paradan. yani durumun iyi olur, o 3 bini nereye harcayacağını bilemiyorsundur verirsin.

Paranın nasıl geri geleceğini bilen varsa banada yazsın. Aynı durumda görümceme 4bin gitti

3 bin lira yaaa
Sanki 30 bin lira
Ayıp cidden
Eşiniz çok haklı

Benim eşim iki de bir paragözlük yapsa kardeşimle ilgili hemde üç bin lira için. Cidden boşanmayı düşünürüm

Eşiniz geri istemiyor kardeşinden niye kavga ediyorsunuz ki.
Şahsen ben kardeşime borç versem istemem geri, ihtiyacım varsa da borcumu ver demem yardım isterim.

Eşiniz geri istemiyor kardeşinden niye kavga ediyorsunuz ki.
Şahsen ben kardeşime borç versem istemem geri, ihtiyacım varsa da borcumu ver demem yardım isterim.

Peki yardım istemenize gerek var mı, kardeşiniz bilmiyor mu sizin de ucu ucuna ev geçindirdiğinizi? Niye yardım istemenizi bekliyor, zor duruma düşmenizi bekliyor illa? Arkadaşınızdan borç alsanız geri ödemek için onun çok müşkül duruma düşmesini mi beklersiniz? Müşkülü yoksa ödemez misiniz yani borcunuzu? Hayatımda böyle şey duymadım, görmedim. Borç namustur ya, ister kardeşim olsun ister kim olursa olsun!

3 bin lira yaaa
Sanki 30 bin lira
Ayıp cidden
Eşiniz çok haklı

Benim eşim iki de bir paragözlük yapsa kardeşimle ilgili hemde üç bin lira için. Cidden boşanmayı düşünürüm

Paragöz değilim, hakkımı soruyorum. Zengin değilim, bir maaşa bakıyorum. Siz boşanabilirsiniz.

Cok fedakarlik yaptim demissiniz. İste burda hata ediyorsunuz yapmayin fedakarlik. Yapmayin yani. Madem zorunuza gidiyor para vermesi siz de harcayin.
Cok fedakarlik yapinca kimsenin basi da goge ermiyor.
Hayir bi de isteyerek yapiyorsaniz o fedakarligi lafini etmeyeceksiniz kusura bakmayin.

Harcayin maasinizi siz de ufurdum kardesime deyin, biraz da keyfinize ufurun ne bileyim, hadi kenarda para olur verilir ihtiyac yoktur istenmez anlarim ama siz o 3bini faiziyle oduyorsunuz bankaya neticede

Kredi ödendi bitti bile. Kırdık, sardık ödedik. Eşim hem öksüz hem yetim. Kendi kendimize borçlarla, kredilerle yaptık herşeyi. Maddi manevi hiçbir işin ucundan tutulmadı. Annesi babası olmayınca kimse oralı olmadı. Bu insandan borç alınır da geri ödenmez mi? Üstelik de elin kızı var artık, işler değişti. Hayatta hiçbir şeyi olmayan bir öksüz yetime parası verilmez mi? İnsanlık budur hanımefendi, insanlık budur.

Abi olarak hem yardım etmemesi hem de böyle üste çıkması çok ilginç !
Ancak eşinizin tarafından bakınca tek yakını ağbeyi . Abisine yardım etmeyecekte kime edecek .
Olmuşla ölmüşe çare yok daha fazla kurcalamayın bence . Bir daha böyle bir şey olmamasını sağlayın kafi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…