- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
Merhaba hanımlar. Bir hayalim var uzun zamandır umreye gitmek. (Dini paylasim degil o yuzden bdvye actim) . Ama kendimden cok annemi umreye gondermek istiyorum onun o mutlulugunu yasamak istiyorum. Daha once babamla hacca gitmislerdi ve babam umreye de goturecegini soyledi ama nasip olmadi vefat etti. Annem geldiklerinden beri her Mekke paylasiminda yada konusunda aglar tekrar gidebilmek icin dua eder uzulur ozluyorum orayi der . Kucuklugumdn beri icime batan en buyuk seydir annem icin elimden bisey gelmemesi cunku toplu param yok. Tabi kayinvalidemde gitmek ister hep o daha once hic gitmemis. İkisini gonderme hayalim var. Ama para biriktirmeyle olacak gibi degil. İki gunluk dunya iclerinde kalsin istemiyorum bu yuzden arabayi satmak istiyorum. Bu ne kadar mantikli bilmiyorum. Esimde gondermek istiyor. Ama arabayi satip gonderme konusunda biraz benle ayni dusunmuyor.
Bu hayallerle ucak ve sen ne alaka diyeceksiniz belki ama ben ucaktan inanilmaz korkuyorum.Kucuklugumden beri hep Kemal sunal gibi olurum ben ucaga binersem diyorum. Bu yuzden umreye sadece iki annemi gonderebilmeyi dusunuyorum ( tabi nasip olursa bu simdilik bir dusunce sadece kimseye acmadim bu konuyu esim disinda. ) . Ben bu ucak korkusunu yenebilir miyim eger olursa ucumuz gidebilir miyiz ? . yoksa sadece ikisini mi gondermeliyim. Once buna karar verebilmek istiyorum bu korkuyu yenebilir miyim. Ona gore arabayi satarsam ilk yapacagm sey gitmek yada sadece onlari gondermek olacak. Yenenler var mi ucak korkusunu. Benim gibi dusunup binebilen var mi. Bazen yenemem gibi dusunuyorum onlari gonderirsem eger o mutlulukta bana yeter diyorum. Var mi fikriniz.
Bu hayallerle ucak ve sen ne alaka diyeceksiniz belki ama ben ucaktan inanilmaz korkuyorum.Kucuklugumden beri hep Kemal sunal gibi olurum ben ucaga binersem diyorum. Bu yuzden umreye sadece iki annemi gonderebilmeyi dusunuyorum ( tabi nasip olursa bu simdilik bir dusunce sadece kimseye acmadim bu konuyu esim disinda. ) . Ben bu ucak korkusunu yenebilir miyim eger olursa ucumuz gidebilir miyiz ? . yoksa sadece ikisini mi gondermeliyim. Once buna karar verebilmek istiyorum bu korkuyu yenebilir miyim. Ona gore arabayi satarsam ilk yapacagm sey gitmek yada sadece onlari gondermek olacak. Yenenler var mi ucak korkusunu. Benim gibi dusunup binebilen var mi. Bazen yenemem gibi dusunuyorum onlari gonderirsem eger o mutlulukta bana yeter diyorum. Var mi fikriniz.