Arkadaslar güzeller güzeli bir kedi buldum
henüz iki üç günlük bilmiyorum göbek bağı bile yeni düştü
bebelac veriyorum ne zaman sade su icirmeliyim bakımı nasıl olmalı
lütfen ayrıntılı bilgi verin ölmesin istiyorum daha bir haftamiz bile olmadı ama baglandim
Dr eldiveni içine kaynar su koyup bir elbiseye sararak isitiyiorum
Wc bilgisini de netten öğrendim ama neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
beyaz pamuguma yardim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç günlük bir kedi buldum yardım :(
- Konu Sahibi meryemd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Meryem konunu okudum okudum ama foto göremedim. Bebişinin fotoğrafı yok mu :) ne güzel bişey yapmışsın. Ben de almıştım bi kere otoparkta bulup. Bi iki gün izledim annesi yoktu başka yavrular da ypktu yalnızdı. Ama çok minik değildi ve agresifti. Miyavlamıyo bilmiyodu tuhaf tuhaf sesler çıkarıyodu. Durmadı evde. Çok korktu. Yavru kedi maması aldım. Yemedi. Geri koydum aldığım yere
Allah razi olsun oncelikle. Devam sutu alip ilik sekilde siringa ya da damlalikla verebilirsiniz ilk etapta sik sik 1 siringa yeterli olur. Altinda sicak su torbasi olsun mutlaka sicak olmali,hatta pelus oyuncak yun hirka gibi annelik gudusu yasayabilecegi seylerde koyun. Sutun icine birkac damla zeytinyagi koyun ki barsak sistemi saglikli olsun. Tuvaletini kendi de halledebilir ama basta anneleri yaladigi icin sizde islak eldivenli elle yaptirabilirsiniz anne yalayisi gibi dokunusla ama bence kendi yapabilir. Bunun disinda gece beslemesini ihmal etmeyin asla sik bir sekilde besleyin. Insallah bir sikinti cikmayacaktir. Akliniza takilan her seyi bana sorabilirsiniz.Arkadaslar güzeller güzeli bir kedi buldum
lütfen ayrıntılı bilgi verin ölmesin istiyorum daha bir haftamiz bile olmadı ama baglandim
beyaz pamuguma yardim
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Foto başta attım açılmıyor mu ki acabaMeryem konunu okudum okudum ama foto göremedim. Bebişinin fotoğrafı yok mu :) ne güzel bişey yapmışsın. Ben de almıştım bi kere otoparkta bulup. Bi iki gün izledim annesi yoktu başka yavrular da ypktu yalnızdı. Ama çok minik değildi ve agresifti. Miyavlamıyo bilmiyodu tuhaf tuhaf sesler çıkarıyodu. Durmadı evde. Çok korktu. Yavru kedi maması aldım. Yemedi. Geri koydum aldığım yere
senin yavru kaç gunluktu ki öyle yaptı
kendine bakaamayacak halde ise keşke birakmasaydin
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Cumlemizden razi olsun bilgi için çok teşekkür ederim karnı sis üç gündür buyugunu yapmiyor ne yapabilirim Dr pazartesiye kadar bekle dedi ama endiseliyimAllah razi olsun oncelikle. Devam sutu alip ilik sekilde siringa ya da damlalikla verebilirsiniz ilk etapta sik sik 1 siringa yeterli olur. Altinda sicak su torbasi olsun mutlaka sicak olmali,hatta pelus oyuncak yun hirka gibi annelik gudusu yasayabilecegi seylerde koyun. Sutun icine birkac damla zeytinyagi koyun ki barsak sistemi saglikli olsun. Tuvaletini kendi de halledebilir ama basta anneleri yaladigi icin sizde islak eldivenli elle yaptirabilirsiniz anne yalayisi gibi dokunusla ama bence kendi yapabilir. Bunun disinda gece beslemesini ihmal etmeyin asla sik bir sekilde besleyin. Insallah bir sikinti cikmayacaktir. Akliniza takilan her seyi bana sorabilirsiniz.
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Foto başta attım açılmıyor mu ki acaba
senin yavru kaç gunluktu ki öyle yaptı
kendine bakaamayacak halde ise keşke birakmasaydin
Benimki çok ufak değildi. Kendi kendine idare edebilcek gibiydi ama çocuklar falan rahatsız etmiş heralde çok agresif davranıyodu. Ama keşke veterinere götürseydim ya. Sabah işe gitmek zorundaydım. Evde yalnız kalıcaktı bırakamadım. Napıcağımı bilemedim
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Çocukların elinde madara oluyorlar zatenBenimki çok ufak değildi. Kendi kendine idare edebilcek gibiydi ama çocuklar falan rahatsız etmiş heralde çok agresif davranıyodu. Ama keşke veterinere götürseydim ya. Sabah işe gitmek zorundaydım. Evde yalnız kalıcaktı bırakamadım. Napıcağımı bilemedim
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Benimki çok ufak değildi. Kendi kendine idare edebilcek gibiydi ama çocuklar falan rahatsız etmiş heralde çok agresif davranıyodu. Ama keşke veterinere götürseydim ya. Sabah işe gitmek zorundaydım. Evde yalnız kalıcaktı bırakamadım. Napıcağımı bilemedim
İşte fotolar
- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
İnanılmaz kıskandım seni ya. Yavrum yerim ben onu pamuk gibi
- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Neden bulduğunuz yerden aldınız ki ? Yüksek ihtimal annesi mama bulmak için bir yerlere ayrılmıştır annesiz olduğundan emin olarak mı aldınız öncelikle bunu sormak istiyorum.. Ömrümü kedilerle geçirmiş ve şuanda 2 kedi annesi biri olarak söyleyebilirim ki bebeği bu şekilde yaşatmanız çok zor... Bebelac insanlar için üretilmiş bir besin ve yavru kediye vermenizi hiç uygun bulmadım. Veterinerde yavru kediler için anne tozları var. Bir yavru kedi biberonu temin ederek anne tozlarından paketin üzerindeki tarife uygun hazırlayıp paketin üzerinde söylenen sıklıkla besleyin.. Bu tozları suyla karıştırıp vereceğiniz için su da vermiş olacaksınız bunun dışında su kesinlikle vermeyin. Bu kadar küçük bir yavru kedinin dışkılaması ve idrarını yapması da çok zordur sürekli karnına masaj yapın. Yapacağınız her bir hareketi güvenilir bir veteriner hekime danışarak yapın derim. Umarım yaşatabilirsiniz..Arkadaslar güzeller güzeli bir kedi buldum
beyaz pamuguma yardim
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Annesi oldu demiştimNeden bulduğunuz yerden aldınız ki ? Yüksek ihtimal annesi mama bulmak için bir yerlere ayrılmıştır annesiz olduğundan emin olarak mı aldınız öncelikle bunu sormak istiyorum.. Ömrümü kedilerle geçirmiş ve şuanda 2 kedi annesi biri olarak söyleyebilirim ki bebeği bu şekilde yaşatmanız çok zor... Bebelac insanlar için üretilmiş bir besin ve yavru kediye vermenizi hiç uygun bulmadım. Veterinerde yavru kediler için anne tozları var. Bir yavru kedi biberonu temin ederek anne tozlarından paketin üzerindeki tarife uygun hazırlayıp paketin üzerinde söylenen sıklıkla besleyin.. Bu tozları suyla karıştırıp vereceğiniz için su da vermiş olacaksınız bunun dışında su kesinlikle vermeyin. Bu kadar küçük bir yavru kedinin dışkılaması ve idrarını yapması da çok zordur sürekli karnına masaj yapın. Yapacağınız her bir hareketi güvenilir bir veteriner hekime danışarak yapın derim. Umarım yaşatabilirsiniz..
Siz uygun bulmamıs olabilirsiniz veteriner gayet uygun buldu
sağolun
ha bir de su vermemi tavsiye etti
kesinlikle verme demedi
bu şekilde yaşatmak zor değil böyle giderse yaşar dedi ayrica
Son düzenleme:
- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Biz de bulmuştuk saat başı hatta daha sıklıkla besliyorduk tabi 10 günlüktü bizimkiler..
Şırıngayla besledik sonra en minik boy biberona geçtik.
Bebelac vermeyin bence de..Sütü yarı yarıya suyla karıştırdık ama yenidoğan bebek maması yapabilirsiniz evde de..
Mutlaka sıcak su şişesi bulunsun demişti bizim veteriner..Annesinin sıcaklığıyla ısınıyorlar çünkü onun yerine gerekiyor...
Aslında veterinere sorsanız emziren bi süt anne bulabilseniz ne iyi olur yavrucak anne sütüyle beslenir..
Hangi şehirdesiniz? Ankaradaysanız bizim çok kedi var bulabiliriz..
Anne besininin yerini hiç bişey tutmaz
Allah razı olsun merhamet duygusu olan insanlar beni çok mutlu ediyor :)
Bebelac vermeyin bence de..Sütü yarı yarıya suyla karıştırdık ama yenidoğan bebek maması yapabilirsiniz evde de..
Mutlaka sıcak su şişesi bulunsun demişti bizim veteriner..Annesinin sıcaklığıyla ısınıyorlar çünkü onun yerine gerekiyor...
Aslında veterinere sorsanız emziren bi süt anne bulabilseniz ne iyi olur yavrucak anne sütüyle beslenir..
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Malesef değilim araştırdım ama bulamadım biraz kalır yine alıralırdım çünkü gelecegini de düşünüyorum artıkBiz de bulmuştuk saat başı hatta daha sıklıkla besliyorduk tabi 10 günlüktü bizimkiler..
ben çok kararsız kaldım Kedilere özel toz alacaktım ancak Dr değiştirme dedi Bebelac ii devam et dedi
Allah hepimizden razi olsun
Yasarsa dünyalar benim olurolur
beslenmeden emin değilim ama sıcak tutma konusunda çok rahat :)
- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Önemli birşey söylemeyi unuttum..
Kakasını ve çişini karnına ve o bölgedeki kaslarına hafif masajlar yaptırarak siz yaptırmak zorundasınız
Yoksa ağlar sürekli..
Bebek kediler bayağı süre tuvaletini kendi yapamaz anneleri yalayarak yaptırır..
Makyaj pamugunu hafif ıslatarak yaptırmak gerekiyor..
Alışkın değilseniz ilk günler zor gelebilir ama yavru rahatlayınca siz de rahatlıyorsunuz..
Kakasını ve çişini karnına ve o bölgedeki kaslarına hafif masajlar yaptırarak siz yaptırmak zorundasınız
Yoksa ağlar sürekli..
Bebek kediler bayağı süre tuvaletini kendi yapamaz anneleri yalayarak yaptırır..
Alışkın değilseniz ilk günler zor gelebilir ama yavru rahatlayınca siz de rahatlıyorsunuz..
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Evet evet çok sağolun onu da öğrendim yaptiriyorum düzenli şimdi kakasini bekliyorum :)Önemli birşey söylemeyi unuttum..
Yoksa ağlar sürekli..
- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Hmm veteriner devam edin dediyse tamam o zaman..Malesef değilim araştırdım ama bulamadım biraz kalır yine alıralırdım çünkü gelecegini de düşünüyorum artık
ben çok kararsız kaldım Kedilere özel toz alacaktım ancak Dr değiştirme dedi Bebelac ii devam et dedi
Allah hepimizden razi olsun
Yasarsa dünyalar benim olurolur
beslenmeden emin değilim ama sıcak tutma konusunda çok rahat :)
İnşallah uzun ömürlü olur yavrucak
Annesiz büyüyen yavrular çok düşkün oluyor; sizi annesi gibi görecek o kedi hayret edeceksiniz :)
Siz sutune zeytinyagi damlatin o bagirsaklarini calistirir. Yapacaktir kendi insallah :) minnak pamukCumlemizden razi olsun bilgi için çok teşekkür ederim karnı sis üç gündür buyugunu yapmiyor ne yapabilirim Dr pazartesiye kadar bekle dedi ama endiseliyim
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
beşediye veterinerleri cok uygun zaten ben iç parazit hapını 5 tlye aldımBen ücretli sanıyordum ama özel olmayınca sokak hayvanı olunca ücret almıyorlar muayene için ama bir tedavi olursa onu bilmiyorum
daha önce hiç kedi bakmadım masrafı ne kadar okur nasıl olur bilmiyorum ama gerçekten sevgisi için değer
hele oradaki insanlari bir gördüm ki herkes yavrusu gibi seviyor
bence mutlaka almalısın mutlaka
ya evet Öyle dedi ama işte endişelendiriyor :)
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Hiç bilmiyorumKedilerin üreme dönemleri mart civarı değil miydi ? Ben yılda bir kere diye biliyorum her an yavrulayabiliyorlar mı?