Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç günlük bir kedi buldum yardım :(
- Konu Sahibi meryemd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Video olmiyor malesefaltta dosya yukle var ordan olmuyomu?
ay o nasıl pamuk yaaaaVideo olmiyor
olmıycek bence en oyle hıssettım nerde buldun cok minikKızlar ölürse çok çok üzülürüm çok yazık okur bildiginiz her şeyi paylaşın lütfen
Insallaholmezolmıycek bence en oyle hıssettım nerde buldun cok minik
yahu annesi kaza geçirmiş olmuştu kardeşleri nerede bilmiyorum bu tek kalmis yağmur altinda benden önce alan kişi hic bir şey arastirmamis vc bile yapamamış yavrucak iki gün falan ama her şeye rağmen su an iyi gibi
iyi iyi o bence 2 haftaya kosup oynamaya başlar:)Insallaholmez
yahu annesi kaza geçirmiş olmuştu kardeşleri nerede bilmiyorum bu tek kalmis yağmur altinda benden önce alan kişi hic bir şey arastirmamis vc bile yapamamış yavrucak iki gün falan ama her şeye rağmen su an iyi gibi
Sabırsızlık ve endişe ile bekliyorumiyi iyi o bence 2 haftaya kosup oynamaya başlar:)
olumlu gelişmeleri paykasirim :)
Oyy taze anne dediğim gibi bikaç damla içir arada ne zararı olabilirki suyun resim görsek ne güzel olur annesiAy allah vumlemizden razi olsun bibicim
sanki ciğeri suszluktan yanmış gibi korkuyorum :)
Ya anne oldum resmen :)
Of benimkisi de böyle olsun ya maşallah nazar değmesin bebisineOyy pamuk gibi bişey bu inş. Sağlıklı büyürde sana can yoldaşı olur kuzum
Bak buda benim koca bebeğim kucağımda şuanda
İnş. Olur canım böyle senin bebeğinde sağol teyzesiOf benimkisi de böyle olsun ya maşallah nazar değmesin bebisine
Çok sevindim ve senin için şimdi dua ettim.içimden geldi:) Allah senin zor zamanınında hep yanında oldun insaşşah hep yardım edenlerden ve yardım görenlerden olursun:)
Benimde iki kedim var.En önemlisi sıcak su saat ve 3 saate bir besleme yapmak.Uyusa bile mama ile besleyin.Emdikten sonra ılık suyla ıslattıgınız pamuk ile karına masaj yapın kı kakasını cısını yapsın.
Benimde iki kedim var.En önemlisi sıcak su saat ve 3 saate bir besleme yapmak.Uyusa bile mama ile besleyin.Emdikten sonra ılık suyla ıslattıgınız pamuk ile karına masaj yapın kı kakasını cısını yapsın.