Kediyi yaşatmakla sağlıklı yaşatmak arasına fark vardır. Benim kedilerimden bir taneside sizin o kediyi bulduğunuz kadardı. Sağlıklı şekilde büyüyor şimdi ikiside. Kediye bebelac verebilirsiniz diyen veterinerin kapısının bile önünden bir daha geçmemeniz benim size tavsiyemdir ama tabi sizin kararınız. Ayrıca kediye su vermeyin demedim. Anne sütü tozlarını su ile karıştırdığınızda ölçeklere doğru şekilde uyarsanız ona gerekli olan suyu da vermiş oluyorsunuz onun haricinde vermeyin dedim. Beşeri olan hiçbir ilaç ve beşeriler için yapılan hiçbir gıda hayvanlara uygun değildir. Zaten bebelac mamaya para verene kadar yavru kediler için satılan anne sütü tozlarından alıp onun için gerekli besinleri almasını sağlamak daha akıllıca bir iş. Anne sütü tozlarından alacak maddiyata sahip değilseniz evde yavru kediler için anne sütü hazırlama tarifimde var isterseniz paylaşırım sizinle. 10 yıldır kedi bakan biri olarak size tavsiyelerim bunlar dikkate alıp almamak sizin kararınız.Annesi oldu demiştim
Siz uygun bulmamıs olabilirsiniz veteriner gayet uygun buldu
sağolun
ha bir de su vermemi tavsiye etti
kesinlikle verme demedi
bu şekilde yaşatmak zor değil böyle giderse yaşar dedi ayrica
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç günlük bir kedi buldum yardım :(
- Konu Sahibi meryemd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kedilerin üreme dönemleri mart civarı değil miydi ? Ben yılda bir kere diye biliyorum her an yavrulayabiliyorlar mı?
Değil. Her kedinin kızgınlığa girmesi mevsime, yaşına ve olgunluğuna göre değişir, genelde dişi kediler yılda 2 defa kızgınlık dönemi geçirirler ve ciftleşirlerse doğururlar.
Kedilerin üreme dönemleri mart civarı değil miydi ? Ben yılda bir kere diye biliyorum her an yavrulayabiliyorlar mı?
Çiftleştikten sonra bir de hamilelik süreci var unuttunuz galiba
Bir de artık değişik dönemlerde çiftleştiriyorum mevsimler besine ulaşmak vs değişiyor
Kediler her mevsim yavrulayan hayvanlardır :)Kedilerin üreme dönemleri mart civarı değil miydi ? Ben yılda bir kere diye biliyorum her an yavrulayabiliyorlar mı?
Çevresine bakındınız mı , annesi yok muydu ?
Burada bir yavru kedi garajın içine girmiş , kapı kapanmış annesi dışarıda kalmıştı.
Anne gece yarısına kadar acı acı bağırdı , çıkıp baktık ne oldu diye ? Durumu o zaman anladık. Komşuyu uyandırıp garajdan çıkarttık.
Bunu neden anlattım ; annelerinden ayrıldıklarında çok üzülüyorum.
Burada bir yavru kedi garajın içine girmiş , kapı kapanmış annesi dışarıda kalmıştı.
Anne gece yarısına kadar acı acı bağırdı , çıkıp baktık ne oldu diye ? Durumu o zaman anladık. Komşuyu uyandırıp garajdan çıkarttık.
Kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum annesi olduÇevresine bakındınız mı , annesi yok muydu ?
yoksa ben de annelerinden ayırma sevdalisi degilim
Yıllarca kedi bakmış olabilirsiniz ama bir veteriner değilsinizKediyi yaşatmakla sağlıklı yaşatmak arasına fark vardır. Benim kedilerimden bir taneside sizin o kediyi bulduğunuz kadardı. Sağlıklı şekilde büyüyor şimdi ikiside. Kediye bebelac verebilirsiniz diyen veterinerin kapısının bile önünden bir daha geçmemeniz benim size tavsiyemdir ama tabi sizin kararınız. Ayrıca kediye su vermeyin demedim. Anne sütü tozlarını su ile karıştırdığınızda ölçeklere doğru şekilde uyarsanız ona gerekli olan suyu da vermiş oluyorsunuz onun haricinde vermeyin dedim. Beşeri olan hiçbir ilaç ve beşeriler için yapılan hiçbir gıda hayvanlara uygun değildir. Zaten bebelac mamaya para verene kadar yavru kediler için satılan anne sütü tozlarından alıp onun için gerekli besinleri almasını sağlamak daha akıllıca bir iş. Anne sütü tozlarından alacak maddiyata sahip değilseniz evde yavru kediler için anne sütü hazırlama tarifimde var isterseniz paylaşırım sizinle. 10 yıldır kedi bakan biri olarak size tavsiyelerim bunlar dikkate alıp almamak sizin kararınız.
kimsenin bilgisini küçümseme hakkınız da yok bu insanlar boşa mi eğitim alıyor
benim maddi durumum çok iyi değil fakat sağlıklı olmasi için her şeyi yaparım
kedi sütü tozu alıp da beslenme düzenini bozmayacagim
sağolun
Yıllarca kedi bakmış olabilirsiniz ama bir veteriner değilsiniz
kimsenin bilgisini küçümseme hakkınız da yok bu insanlar boşa mi eğitim alıyor
benim maddi durumum çok iyi değil fakat sağlıklı olmasi için her şeyi yaparım
kedi sütü tozu alıp da beslenme düzenini bozmayacagim
sağolun
Size hiç sizin ağzınızla cevap vermeyeceğim konuyada sizin için değil masum bir can için yazdım zaten. Bir tecrübe bin nasihattan iyidir demişler. Gerisi Allah siz ve o melegin arasında..
Kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum annesi oldu
yoksa ben de annelerinden ayırma sevdalisi degilim
Yorumları okuyamadım . O zaman doğru yerini bulduğunu umuyorum. İnşaallah çabucak alışır size.
Çiftleştikten sonra bir de hamilelik süreci var unuttunuz galiba
Bir de artık değişik dönemlerde çiftleştiriyorum mevsimler besine ulaşmak vs değişiyor
Hayır tabi ki unutmadım hamilelik dönemi 2 ay sürüyor çok da uzun değil. benim 1 ay önce 1 aylık yavru kedim öldü. Üreme dönemleri geçti diye biliyordum o yüzden. Ama araştırdım kızgınlık dönemleri martta başlayıp eylüle kadar sürüyormuş