- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
2 tepsi tatlıdan 7 adet kalmış, ben daha hiç yemedim benimde canım istedi şimdiKiz nasil canim cekti anlatamam
İftardan sonra mı yapsan, sallanmaktan rahatsız oldum ben açarken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tepsi tatlıdan 7 adet kalmış, ben daha hiç yemedim benimde canım istedi şimdiKiz nasil canim cekti anlatamam
Eve donemedim daha yarina kaldi belki gece acarim sahuru beklerken sende hingel var kiz sen nerelisin bakim2 tepsi tatlıdan 7 adet kalmış, ben daha hiç yemedim benimde canım istedi şimdi
İftardan sonra mı yapsan, sallanmaktan rahatsız oldum ben açarken.
Ben Sakaryalıyım canım, Rahmetli üvey babannem Yozgatlı çerkes idi, ondan öğrenmiştim.Eve donemedim daha yarina kaldi belki gece acarim sahuru beklerken sende hingel var kiz sen nerelisin bakim
Yaa Allah rahmet eylesin bende Tokatliyim canim bizim orda da hingel derler o yuzden sordumBen Sakaryalıyım canım, Rahmetli üvey babannem Yozgatlı çerkes idi, ondan öğrenmiştim.
Gece açarsın canım
Cümlemizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin.Yaa Allah rahmet eylesin bende Tokatliyim canim bizim orda da hingel derler o yuzden sordum
Actim pisirdim ve yedimmmhatta suan ha yiyorumBen Sakaryalıyım canım, Rahmetli üvey babannem Yozgatlı çerkes idi, ondan öğrenmiştim.
Gece açarsın canım
Yaptıkça alışırsın, sıcaktan gevşemiş olabilir canım.Actim pisirdim ve yedimmmhatta suan ha yiyorumEki Görüntüle 2154368 ama cok zor sekil verdim el aliskanligi mi sicaktan hamur mu saldi kendin bilemedim ayrildi katlari ceviz koyarken
Vallahi cok guzel tarif tesekkurler kayinvalidemlere teyzelere komsuya herkese dagittim yoksa hepsini ben yerdimYaptıkça alışırsın, sıcaktan gevşemiş olabilir canım.
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun.
Canim 8 kaseyi geciyor ne mutlu olurum afiyetler olsun simdidenOyum size
Bu corba tarifinden kac kase cikiyor acep ortalama? Misafirime yapayim sizi anarim yerken
Cok tesekkur ederim harikasinCanim 8 kaseyi geciyor ne mutlu olurum afiyetler olsun simdiden
ne demekCok tesekkur ederim harikasin
Bende 1 tane yedim ve kalanı yolladımVallahi cok guzel tarif tesekkurler kayinvalidemlere teyzelere komsuya herkese dagittim yoksa hepsini ben yerdim
Sağ ol tatlım Çok teşekkürlerBaşarılar dilerim.
Sagol tatlimm dene kesin hem.pratik hem lezzetliEllerine sağlık çok güzel olmus nutellali baklavaya 10 puan
Diyetteyim mezun olayım ilk iş bu baklavayı yapmak insallahSagol tatlimm dene kesin hem.pratik hem lezzetli
Bende izindeyim canim dis tedavisi goruyorum ciktim ustune ramazan donemedim daha gurubumaDiyetteyim mezun olayım ilk iş bu baklavayı yapmak insallah
Geçmiş olsun kısa zamanda dönersin inşallah kilo aldın mı ben almıştım izine ciktigimdaBende izindeyim canim dis tedavisi goruyorum ciktim ustune ramazan donemedim daha gurubuma