Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üç günlük bir kedi buldum yardım :(
- Konu Sahibi meryemd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Barınağı falan aradım kabuk edilmedi küçük diye ve altı gündür bende artık vermek istemiyorumacil süt anne arayışına girin. "mihav" "kayıp köpek" "petarkadas" gibi yerlere ilan verin
- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
alışmışsınızdır ama eğer düzgün beslenmezse ölür. lütfen kendinizden önce kediyi düşünün.Barınağı falan aradım kabuk edilmedi küçük diye ve altı gündür bende artık vermek istemiyorum
doğum yapmış anne kedi hemen kabul eder yavrunuzu
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Nasıl yani neden kendimi düşüneyim böyle bir durumda ne çıkarım olabilir araştırdım kabul edilmedi bu saatten sonra da güzel bakiacagina guvenmedigom için vermek istemiyorumalışmışsınızdır ama eğer düzgün beslenmezse ölür. lütfen kendinizden önce kediyi düşünün.
doğum yapmış anne kedi hemen kabul eder yavrunuzu
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
buna istinaden bisey daha ekliyim bebek kediler icin annesiz hissetmemeleri icin o sıcak su torbasını beze sarıp koyuyoruz ya onun icine bi de saat koyun kol saatinde olur tık tık gittikce kalk atısı gibi olur annesini aramazmıs bende duydum bı yerden etkili olabilir hem sıcaklık hem kalp atısı sesiSize tüm bildiklerimi anlatmak istiyorum :)
Yavru kediler tek başına tuvaletini yapamazlar. Siz ılık ıslak bi pamukla o bölgesine hafif baskı uygulayarak yaptırmalısınız aksi taktirde tuvaletini yapamazsa zehirlenip ölür. Bu kötü tecrübeyi ben edindim malesef ama artık çok geçti.
Ona bizim içtiğimiz pastörize süt değil de veterinerlerdeki süt tozundan vermelisiniz. Suya da yaş ya da kuru mama yediği zaman başlayabilirsiniz.
Havalar sıcak da olsa yavru kediler üşür, onu bi kutunun içinde sıcak su torbası üzerine de bi örtü koyup o şekilde ısıtmalısınız. Böylece annesini aramadan uykuya dalar.
Arada karnı şiş gibiyse bu normal değildir hemen masaj yapmalısınız karnına. İshalse direkt veterinere gidin hiç iyi bi durum değildir onun için. Gözleri açılırken kolaylık açısından bir pamuğa soğuk çay sürebilirsiniz eğer gözlerinde sorun görürseniz hemen doktora başvurun.
Bildiklerim bunlar. Allah sizden razı olsun ve sizin gibi insanlar çoğalsın inşallah :)
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Teşekkür ederim ama kulakları duymuyormus sadece kokuya göre hareket ediyor ve altı günde bana ve yuvasına alıştı aglamiyorbuna istinaden bisey daha ekliyim bebek kediler icin annesiz hissetmemeleri icin o sıcak su torbasını beze sarıp koyuyoruz ya onun icine bi de saat koyun kol saatinde olur tık tık gittikce kalk atısı gibi olur annesini aramazmıs bende duydum bı yerden etkili olabilir hem sıcaklık hem kalp atısı sesi
Şimdi bebelac tan başka bir şeye gecsem sorun olmaz mı
hemen temin etmek istiyorum
Veterinerlerde yavrular için süt tozu var, onlardan alabilirsin
- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
kendinizi derken kediyle olan bağınızdan bahsediyorum. ben annesiz 5 kardeş buldum. hepsi yavrum gibi oldular, hepsini sahiplendirirken ağladım. kendinizi düşünmekten kastım bu durum, bana da kalsa hiçbirini vermek istemezdim.Nasıl yani neden kendimi düşüneyim böyle bir durumda ne çıkarım olabilir araştırdım kabul edilmedi bu saatten sonra da güzel bakiacagina guvenmedigom için vermek istemiyorum
oralara kabul etmiyorlar evet. ne belediye ne barınaklar.
isterseniz sahibinden.com'a fotoğraflarını koyun. arayanlar içinden içinize sinen yuvalar seçebilirsiniz. ben 5 yavrumu da çok güzel yerlere verdim.
iyi günler dilerim
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
İsterseniz heryerde yavru kedi varBende yavru kedi buyutmek istiyoruuumm..
Icim gitti yerim ben onu ama yaa
- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 18
- 34
Bebegi almadan once bir gun boyunca iyice baksaydiniz annesi var mi diye... Cunku anne kedi uc gunluk yavrusunu birakip gitmez, yemek aramak icin gidip geri donuyorlar. Yazik annesi varsa o da yavrusunu aramistir... Ustelik anne sutu almayan yavrular yasasa bile turlu hastalikla ugrasiyor, kemikleri olmasi gerektigi gibi gelisemiyor. Umarim almadan once bir gun boyunca beklemissinizdir annesini...
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Annesi araba altında ezilip öldüBebegi almadan once bir gun boyunca iyice baksaydiniz annesi var mi diye... Cunku anne kedi uc gunluk yavrusunu birakip gitmez, yemek aramak icin gidip geri donuyorlar. Yazik annesi varsa o da yavrusunu aramistir... Ustelik anne sutu almayan yavrular yasasa bile turlu hastalikla ugrasiyor, kemikleri olmasi gerektigi gibi gelisemiyor. Umarim almadan once bir gun boyunca beklemissinizdir annesini...
bu arada bazen yavruyu kabul etmeme durumları da olabiloyor
- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 18
- 34
Ya tuh kiyamam ona... Benim etrafimda cok var da yavru kedi buldu mu hic annesini aramadan direkt alan, o yuzden uyarayim dedim :)Annesi araba altında ezilip öldü
bu arada bazen yavruyu kabul etmeme durumları da olabiloyor
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Bugün götürdüm veterinereNe durumda pisicik:)
çok canlı şeytan gibi yaramaz dedi böyle giderse ölmez dedi
Hala buyugunu yapmazsa pazartesi getir dedi
- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
Süper! İnşallah yapar kuzucukBugün götürdüm veterinere
çok canlı şeytan gibi yaramaz dedi böyle giderse ölmez dedi
Hala buyugunu yapmazsa pazartesi getir dedi
- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
- 33
Doğrudur o daha iyi bilir,bende duymuştum zaten. Bir aya pıtır pıtır koşmaya başlarBu arada ben daha sağlıklı olması için başka bir mamaya geçmek istedim veteriner bebelac gayet iyi bırakma dedi
- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Ben ücretli sanıyordum ama özel olmayınca sokak hayvanı olunca ücret almıyorlar muayene için ama bir tedavi olursa onu bilmiyorumooo bak yasamaz dıyodun veterıner seytan gıbı demıs bısey sorucam veterıner ucretı ne kadar tuttu bende kedı almak ıstıyorum ama çalısmadıgım ıcın ya masraflarına yetısemezsem dıye korkuyorum
daha önce hiç kedi bakmadım masrafı ne kadar okur nasıl olur bilmiyorum ama gerçekten sevgisi için değer
hele oradaki insanlari bir gördüm ki herkes yavrusu gibi seviyor
bence mutlaka almalısın mutlaka
ya evet Öyle dedi ama işte endişelendiriyor :)