- 7 Ağustos 2012
- 980
- 84
- 118
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Kızlar nerelerdesiniz yaaa?
geliyorum gidiyorum muhabbet edebilecek kimse olmuyor
bende katılmak istiyorum ya benimde zayıflamam gerekiyor.
bende zayıflamak istiormm
merhaba herkese
Merhaba kızlar iyi akşamlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsuun :) inş hep beraber zayıflarız . önce kendimi tanıtmakla baslayayım. Adım şeyma 17 yasındayım en kucugunuzum sanırım. Okuyorum boyum 1.57 kilom sanırım 58 oldu bu ara. Hep kendıme destek arayısındaydım arastırıyordum ama kafama gore bırılerını bulamıyordum. Sonunda bulduum :) ben bıraz yeme kulturumden bahsedeyım sızlere sabah cok erken oka gıdıyorum cogu zaman kahvaltı yapamayorum sabah 6 da uyanıyorum 12.15 de eve gerı donuyorum. Gelınce cok acıkmıs oluyorum ve hemen ne bulursam yıyorum dıyebılırım gec yedıgım ıcın de pek ogle yemegu kulturum yoktur aksam da 6 Gıbı yemek yıyorum farkındayım hıc dogru yapmıyorum az öğün oldugu ıcın cok yıyorum. Dısıplınlı bırıyımdır sızdende destek alıp inş kilo vericem. Hedefimde 50 nin de altına dusmek
Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa
Kızlar sayfanın çok durgun olduğu birkaç gün içindeyiz :) Herkes kayboldu :)
kızlaar geldim ben geri,ama kimse yok,temizlik işlerini bitirdim şükür,akşamki menümü yazayım hemen
1kase tarhana çorbası
bol salata
4y.k pilav/nohut
1kase yoğurt
ara 1şeftali
haydin kızlar bayrama az kaldı incecik olalım
Merhaba kızlar iyi akşamlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsuun :) inş hep beraber zayıflarız . önce kendimi tanıtmakla baslayayım. Adım şeyma 17 yasındayım en kucugunuzum sanırım. Okuyorum boyum 1.57 kilom sanırım 58 oldu bu ara. Hep kendıme destek arayısındaydım arastırıyordum ama kafama gore bırılerını bulamıyordum. Sonunda bulduum :) ben bıraz yeme kulturumden bahsedeyım sızlere sabah cok erken oka gıdıyorum cogu zaman kahvaltı yapamayorum sabah 6 da uyanıyorum 12.15 de eve gerı donuyorum. Gelınce cok acıkmıs oluyorum ve hemen ne bulursam yıyorum dıyebılırım gec yedıgım ıcın de pek ogle yemegu kulturum yoktur aksam da 6 Gıbı yemek yıyorum farkındayım hıc dogru yapmıyorum az öğün oldugu ıcın cok yıyorum. Dısıplınlı bırıyımdır sızdende destek alıp inş kilo vericem. Hedefimde 50 nin de altına dusmek
Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazıcam ve sorum var hngı gun tartı gunu ??
Nasılsın Buketçim?
Herkes kayıplarda..
Benim moral motiavsyon sıfır!
Kilo veremiyorum
Vermek içinde çok çabalamıyorum gibi..
Sende durumlar nasıl?
Pınar da yok iki gündür,onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?