• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Günaydınnn :)

Akşam:

2 minik patlıcan, 1 biber dolma, yoğurt ile.

Sonrasında sadece çay içtim :)

Sabah:

1 bardak yağsız sütle hazırlanmış nesfit. Arada değişiklik yapıyım :)

Şimdi hazırlanıp okula çıkıcam bugün yemekhanede yicem öğle yemeğimi :)

Öpüyorum sizi kaçamak yapmayın cuma günü tartı günümüz ne kadar az yersek o kadar az çıkarız tartıda :)

Hoşçakalııııınnn :)))

Elifcim sen burdasın ben burdayım ama diğerleri nerede :( Herkes kayboldu :(

Yeni arkadaşlar da gelmiş isterseniz buyrun düzenli paylaşımlar yapmak kaydıyla :) En azından hergün bikaç msj atın menülerinizi paylaşın :)

kızlaar geldim ben geri,ama kimse yok,temizlik işlerini bitirdim şükür,akşamki menümü yazayım hemen
1kase tarhana çorbası
bol salata
4y.k pilav/nohut
1kase yoğurt
ara 1şeftali

haydin kızlar bayrama az kaldı incecik olalım:52::52:

Merhaba kızlar iyi akşamlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsuun :) inş hep beraber zayıflarız . önce kendimi tanıtmakla baslayayım. Adım şeyma 17 yasındayım en kucugunuzum sanırım. Okuyorum boyum 1.57 kilom sanırım 58 oldu bu ara. Hep kendıme destek arayısındaydım arastırıyordum ama kafama gore bırılerını bulamıyordum. Sonunda bulduum :) ben bıraz yeme kulturumden bahsedeyım sızlere sabah cok erken oka gıdıyorum cogu zaman kahvaltı yapamayorum sabah 6 da uyanıyorum 12.15 de eve gerı donuyorum. Gelınce cok acıkmıs oluyorum ve hemen ne bulursam yıyorum dıyebılırım gec yedıgım ıcın de pek ogle yemegu kulturum yoktur aksam da 6 Gıbı yemek yıyorum farkındayım hıc dogru yapmıyorum az öğün oldugu ıcın cok yıyorum. Dısıplınlı bırıyımdır sızdende destek alıp inş kilo vericem. Hedefimde 50 nin de altına dusmek
Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa

Merhaba kızlar iyi akşamlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsuun :) inş hep beraber zayıflarız . önce kendimi tanıtmakla baslayayım. Adım şeyma 17 yasındayım en kucugunuzum sanırım. Okuyorum boyum 1.57 kilom sanırım 58 oldu bu ara. Hep kendıme destek arayısındaydım arastırıyordum ama kafama gore bırılerını bulamıyordum. Sonunda bulduum :) ben bıraz yeme kulturumden bahsedeyım sızlere sabah cok erken oka gıdıyorum cogu zaman kahvaltı yapamayorum sabah 6 da uyanıyorum 12.15 de eve gerı donuyorum. Gelınce cok acıkmıs oluyorum ve hemen ne bulursam yıyorum dıyebılırım gec yedıgım ıcın de pek ogle yemegu kulturum yoktur aksam da 6 Gıbı yemek yıyorum farkındayım hıc dogru yapmıyorum az öğün oldugu ıcın cok yıyorum. Dısıplınlı bırıyımdır sızdende destek alıp inş kilo vericem. Hedefimde 50 nin de altına dusmek
Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa

Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazıcam ve sorum var hngı gun tartı gunu ??

bende katılmak istiyorum ya benimde zayıflamam gerekiyor.

Hoşgeldin canım buyur gel tabiii:16:
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin söze:8:

bende zayıflamak istiormm :(

Gel canım bizde zayıflamak istiyoruz:9:

Merhabalar:3:

Şeymacım:54:
Hoşgeldin canım:3:
Bende senin yaşlarındayken 80 kilolardaydım,boyum1.68 ken
Sonra verdim verdim ve şimdi 63 kiloyum
Keşke daha önce başlasaymışım da şimdi 55 lerde olsaymışım diyorum
Sen erkencisin bu konuda
Gel beraber zayıflayalım,asla vazgeçmek yok ona göreeee:16:

kızlaar geldim ben geri,ama kimse yok,temizlik işlerini bitirdim şükür,akşamki menümü yazayım hemen
1kase tarhana çorbası
bol salata
4y.k pilav/nohut
1kase yoğurt
ara 1şeftali

haydin kızlar bayrama az kaldı incecik olalım:52::52:

Kevserdi değil mi?
Artık daha sık gel bak..
Temizlik işlerinde bitmiş nasıl olsaaa:6:
Benim desteğe ihtiyacım var:14:

Kızlar cocuklugumdada hep tombiştim o yuzden kilolu olmaktan hep mutsuz oldum bu konuda cok özguvensız buyudum insanlar sagolsun. örnek vereyım bır kardesım var daha yası kucuk ama o da cok kılolu dktora gıdecek bu hafta evde bırbırımıze yardım edecegız inş destek olucam onaa yarından ıtıbaren bende yedıklerımı yazıcam ve sorum var hngı gun tartı gunu ??

Merhaba Şeyma Hoşgeldin :) Kardeşimle aynı yaştaymışsın :) Tartılma günlerimiz cuma günü :) Sen de yediklerini bizimle paylaş ve bizim yediklerimizi de takip et :) Sakın ola çabuk zayıflamak için az yeme olur mu :) İtiraf ediyorum 10. sınıftan beri 58 kilonun altını göremedim ben de hala kilo vermeye çalışıyorum yaklaşık 6 yıldır :) 16-17yaşında zayıflamak istiyodum hep zayıflayamadım üstüne çok kilo aldığım zamanlar da oldu :)

Sabahları evde kahvaltı yapamıyorsan bir sandviç vs. hazırlayıp okulda yesen, bir de meyve alsan yanına ara öğün olarak okulda yesen eve gelene kadar ki yediklerin planlanmış olur :) Eve döndüğünde öğle yemeğini yersin hem okulda bişeyler yediğin için çok acıkmamış olursun. Akşam yemeğine kadar 2 ufak ara öğün yaparsın :)

Nasılsın Buketçim?
Herkes kayıplarda..
Benim moral motiavsyon sıfır!
Kilo veremiyorum
Vermek içinde çok çabalamıyorum gibi..
Sende durumlar nasıl?

Pınar da yok iki gündür,onu merak ediyorum

Elif valla diyeti bozmadım ama topiği böyle sessiz görünce moralim bozuluyor benim de :( Sen neden bıraktın diyeti bak hayallerimiz vardı hani yeni topik yeni başlangıçtı :(

Eliiiifff bak toparlıyosun hemen kendini diyete dönüyosun :6:

1 aydan fazla oldu birlikteyiz bak hep bi diyet telaşın var kaç kilo verdin başladığımızdan beri ?Düzenli kilo paylaşımı yapmadın hatırladığım kadarıyla ...

Ben birazda okula gidicem akşam döndüğümde okucam yazdıklarını bakalm neler yemişsin :)

Aaaa Lütfen toplayalım motivasyonumuzuuuu :8: :124:

Kilo verince en çok bundan giymek istiyorum:31:
Saks mavisi ispanyol paça pantolon..
Aslında geçen gün Kotondan aldım,ama gelin görünki bana berbat durdu..
40 bedeni dapdar oldu,üstelik de boyu uzun geldi..
Haliyle boyunu kısalttım ve pantolonun özelliği gitti..
Basenlerimin genişliği tamamıyle ortaya çıktı..
Nefret ediyorum bu görüntümden..
Hiç mi hiç yakışmadı:14:

Ahhhh bide şunlara bakın;

$1_1_1.webp$6a00e54ed05fc28833014e89868584970d-800wi.webp$asos-flare-jean-modelleri.webp
$ISPANY~2.webp$ispanyol-paca-3.webp$untitled.webp$olivia_palermo_flare_jeans_d.webp

Elif sanırım giyim tarzlarımız da benziyor :) Ben hep bu pantalonlardan giyiyorum ama boyunu kısaltmayıp topuklularla giyiyorum yaz bitti ben hala dolgu topukla bunları giyiyorum:) Yağmurlar başlayana kadar giyerim daha :) topukluyla giyince bacak daha uzun görünüyo haliyle daha zayıf görünüyorum :) Sanırım 58-59 olduğunda 38 beden pantalon olacak sana :)

Hadi o zaman bu pantalon için zayıflaaaaaaaaa

Back
X