• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

İlk doğumun normalmi ?
Bence sen niyet etmişsin üst üste olacak. Kadın isterse severek hayal ederek Rabbim nasip ediyor.
Normal doğuma çok şükürler olsun istiyorum ana fikrimin değişmesinden de korkuyorum bazen çok çocuklu anneler isyanda oda gözümü korkutuyor aşırı sabırlı biriyim çocuklara karşı bunu avantaj olarak düşündüğüm için :) eşimde çok sabırlıdır yardımcı da olur severek çocuk seviyor şükürler olsun severek ben yapayım diyuor bir yerelere git falan diyorum kafa dağıt diyorum tam gidicek kzım bir baba diyor tamam boşver kızımla vakit geçirmek istiyorum diyor maşallah şükürler olsun bakalım neler olcak çok çocuk olunca böyle olur mu bilmem tabi 😀

Normal doğuma çok şükürler olsun istiyorum ana fikrimin değişmesinden de korkuyorum bazen çok çocuklu anneler isyanda oda gözümü korkutuyor aşırı sabırlı biriyim çocuklara karşı bunu avantaj olarak düşündüğüm için :) eşimde çok sabırlıdır yardımcı da olur severek çocuk seviyor şükürler olsun severek ben yapayım diyuor bir yerelere git falan diyorum kafa dağıt diyorum tam gidicek kzım bir baba diyor tamam boşver kızımla vakit geçirmek istiyorum diyor maşallah şükürler olsun bakalım neler olcak çok çocuk olunca böyle olur mu bilmem tabi 😀
Nasılsa öyle gider. Benim eşimde hep evde yardımcıdır Allaha şükür. Ara ara iş yeri ile ilgili sıkıntılar olunca eve taşıyor o konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Rabbim iyi etsin.
Ben de tek çocuğum 🤣 ama 3.yü bile gözüm kesmiyor çünkü o sabır ve sükunet bende yok 🤦‍♀️
Neden öyle oluyoruz bilmiyorum. Sukunet bendede yok. Şöyle sakinn kısık sesle konuşan anne olmak istiyorum , iyi gidiyorum olacak inşallah.
Benim küçükte 2019 Haziran doğumlu. Hepimiz aynı zamanda mı doğum yapmışız 😅
Evet canım benim. Senin minik nasıl?
Benimki tam usta oldu. Abi ve abla ile büyüyünce herşeyi bilir oldu. Evcilik oynuyorlar evde sürekli. Annecim annecim diyor , efendim diyorum , sana demedim ablama dedim oyundayız diyor. Bayılıyorum:D

Kimse gözümü korkutamadı şimdiye kadar:KK70:
İlerisi için endişelerim oluyor, sonra Allah kuluna kafi diyip Ona sığınıyorum.
Doğumun normal ise 2.doğum daha kolay ve kısa olur inşallah . Benim ilk ikisi sezeryan 3.normal doğdu. İnşallah olursa 4.de normal doğar. Amin Allahım amin.

Nasılsa öyle gider. Benim eşimde hep evde yardımcıdır Allaha şükür. Ara ara iş yeri ile ilgili sıkıntılar olunca eve taşıyor o konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Rabbim iyi etsin.

Neden öyle oluyoruz bilmiyorum. Sukunet bendede yok. Şöyle sakinn kısık sesle konuşan anne olmak istiyorum , iyi gidiyorum olacak inşallah.

Evet canım benim. Senin minik nasıl?
Benimki tam usta oldu. Abi ve abla ile büyüyünce herşeyi bilir oldu. Evcilik oynuyorlar evde sürekli. Annecim annecim diyor , efendim diyorum , sana demedim ablama dedim oyundayız diyor. Bayılıyorum:KK70:
Çocuğunuza sınır koyma diye bir kitap okudum ve anladım ki ben nasıl davranacağımı bilmediğim için sesimi yükseltiyormuşum. Şimdi daha iyiyim ben de çok şükür inşallah daim olur 🙏

Abi ablayla büyüyenler kesinlikle daha farklı oluyor benimki de öyle bıcır bıcır atom karınca. Çok da geveze bıdı bıdı susmuyor 😅 bir kitapta okumuştum ilk çocuk yetişkinler dünyasına doğar ikinci çocuk ise çocukların dünyasına diye çok doğru bence ☺️ Maşallah seninkilere de 🧿

Çocuğunuza sınır koyma diye bir kitap okudum ve anladım ki ben nasıl davranacağımı bilmediğim için sesimi yükseltiyormuşum. Şimdi daha iyiyim ben de çok şükür inşallah daim olur 🙏

Abi ablayla büyüyenler kesinlikle daha farklı oluyor benimki de öyle bıcır bıcır atom karınca. Çok da geveze bıdı bıdı susmuyor 😅 bir kitapta okumuştum ilk çocuk yetişkinler dünyasına doğar ikinci çocuk ise çocukların dünyasına diye çok doğru bence ☺️ Maşallah seninkilere de 🧿
Yazarı yazarmısın ?
Sınır konusunda iyiyiz sanıyorum ama muhakkak öğrenmem gereken şeyler vardır okurum inşallah.
Çok doğru. 3.ler kreşe doğuyor diyelim o zaman:D
Hepsine maşallah subhanAllah 🥰

Eklentiler

• ACC01609-FB5B-4499-83BC-A85EC5A09E5B.jpeg
    ACC01609-FB5B-4499-83BC-A85EC5A09E5B.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 18
Ne güzel konuşuyorsunuz ben uzaktan sessizce takip ediyorum sizi 3 çocuk annesi adayı olarak😂 ya da 4 mü demeliyim? Perşembe 286 olan beta değeri dün 716 çıktı 2 günde 2 kat değil 2.5 kat artmış🤣 burda o kadar helal olsun 4 çocuk düşünüyorsun hayatta başa çıkamam ben falan yazdım ama herkesten önce 4 çocuklu olacağım galiba, ay Allah korusun tırlatırım ben herhalde 😂

Kimse gözümü korkutamadı şimdiye kadar:KK70:
İlerisi için endişelerim oluyor, sonra Allah kuluna kafi diyip Ona sığınıyorum.
Doğumun normal ise 2.doğum daha kolay ve kısa olur inşallah . Benim ilk ikisi sezeryan 3.normal doğdu. İnşallah olursa 4.de normal doğar. Amin Allahım amin.
Yaparsın tabi inşallah bir kere yaptın yine yaparsın merak etme 🤲🏻🤲🏻

A Asya89 kızzz 1 oda bir odadır ben durmazdım bir dakika bile. Maddi açıdan zorlamayacaksa hele. 1+1 kaç.m2 . Ben kendi evime küçük diyorum. 2+1 80m2. Nasip etsin Rabbim seneye büyük eve geçelim. 4.yü burda büyütüp çıkmak istiyorum. Konu komşu bahçeye park her manada süper imkanlara sahibim burda. Çocuk büyütürken bunlar çok önemli.
Valla canım 54 m2 gibi birşey. Bu yeni ev 70/80 m2 vardır. Maddi olarak zorlayacak ama yapacak birşey yok. Çünkü kaldığım ev çok küçük çocukların odaları yok. Bence doğru düşünüyorsun evin gayet güzel Bahçeli çocukları büyüt sonra daha büyük rahat bir eve geçersin inşallah.

Valla canım 54 m2 gibi birşey. Bu yeni ev 70/80 m2 vardır. Maddi olarak zorlayacak ama yapacak birşey yok. Çünkü kaldığım ev çok küçük çocukların odaları yok. Bence doğru düşünüyorsun evin gayet güzel Bahçeli çocukları büyüt sonra daha büyük rahat bir eve geçersin inşallah.
Evet çok küçükmüş sen hiç ihmal etme geç 3 odalı evine. Sağlıkla huzurla.

Kitap bende varmış 🥲 okudummu okumadımmı emin değilim. Şöyleki, ben corona olduğumdan beri acayip unutkan oldum:(
Hatta sen yazar yazmaz ben okudum sanki bende var bu kitap dedim amma işte....

Eklentiler

• 16356856206601965682745930156944.jpg
    16356856206601965682745930156944.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 14
Selamun aleyküm kızlar.
Herkesler pazar günü ne yapar ?
Piknik alışveriş hiç olmadı akraba ziyareti veya tembellik... ama üç çocuklu olanlar ne yapar ?
Tabikiiii temizlik :KK70:
Uzun zamandır koltukları silmem lazımdı ,salonun camı kırıldı yapılsın perde cam işine gireyim derken Ekim bitti. Velhasıl kelam, eşimle iş yaptık. Ben koltuk duvar sildim o cam perde işi yaptı. Maşallah subhanAllah söylenmeden yaptı. Bu camların hali ne dedi.... valla elime geçmedi napim dedim. Eskiden olsa küser uzatırdım vayyy efendim ne demek bu camların hali ne :KK70:
Koltukların yastıklarının lekeli yerlerini silip makinaya attım.
Solnkolumda güç kaybı ağrı vardı bütün yaz yapamadım koltuk silme işini. Elhamdülillah şimdi iyiyim. Havada mis gibi.
Sizler neler yaptınız?
A Asya89 kavs-i kuzah kavs-i kuzah Ahtapot Anne Ahtapot Anne ve diğer kızlar 🥰

Selamun aleyküm kızlar.
Piknik alışveriş hiç olmadı akraba ziyareti veya tembellik... ama üç çocuklu olanlar ne yapar ?
Uzun zamandır koltukları silmem lazımdı ,salonun camı kırıldı yapılsın perde cam işine gireyim derken Ekim bitti. Velhasıl kelam, eşimle iş yaptık. Ben koltuk duvar sildim o cam perde işi yaptı. Maşallah subhanAllah söylenmeden yaptı. Bu camların hali ne dedi.... valla elime geçmedi napim dedim. Eskiden olsa küser uzatırdım vayyy efendim ne demek bu camların hali ne :KK70:
Solnkolumda güç kaybı ağrı vardı bütün yaz yapamadım koltuk silme işini. Elhamdülillah şimdi iyiyim. Havada mis gibi.
Sizler neler yaptınız?
Ben misafir cagirmayi planliyordum, onlara damemleketten aileleri gelmis, gelemediler. Kafamda kac zamandir yapmak istediklerim vardi, bogazima duskunumdur biraz, cok şükür vaktim oldu da yaptim. Henuz tadina bakmaya firsat olmadi. Ütü yapiyorum bir taraftan da esim evi toparladi robor süpürdü. Temizlik salı gününe insallah. Simdilik böyle..

Selamun aleyküm kızlar.
Sizler neler yaptınız?
Benim büyük oğlan hasta uyandı bugün ona çalıştım, doğal yollarla geçirmeye çalıştım inşallah işe yarar.

Benim büyük oğlan hasta uyandı bugün ona çalıştım, doğal yollarla geçirmeye çalıştım inşallah işe yarar.
Geçmiş olsun, benimkilerde tam iyileşmedi. Bugün sarımsak z yağı yaptım öksürüğü kesiyormuş. 2 diş sarımsağı ezdim üstünü gececek kadar zyağ ekledim. 2 saat sonra kullanılıyor. Ayağının altına sürülecek, sadece yağ. Sarımsak parçası olursa kalınca ayağını yakar. Antibiyotik işlemi.

Back