Aldatıldığımı öğrendim

En mantiklisi ailenizin yanina dönüp herhangi bir ise girip (temizlik, tezgahtar vs) maaşınız + nafaka ile hayatiniza devam etmeniz
Ailenizle onceden konusup bir yol icabina bakmalisiniz
Allah islah etsin dunya nereye gidiyor boyle
Esiniz pisligi yemis de karsi tarafa da şok oldum evdesin dimi demis
Sanki anasnin evinde adam
Karisiyla ayni evde
Nasil mideler bunlar

Zaten aldatıldığını öğrenip üzülmekten baska birşey yapamıyor okuyacakta ehliyet alacakta 25 e kadar 3 çocuk yaparken bunlar aklında yoktu tabi neyse benim bi onerim yok zaten
+1
Bir de şu ailemden kaçtım, akıl veren yoktu vs. Diyenleri şu zamanda anlamak çok zor. Teknoloji ile dünyanın k**ına parmak atıyor insanlar. Nenesinin zamanında olsa anlarım.

Bir erkeğe sığınacağına git devlete sığın. Evlenmeye korkmuyorlar ama, devlete sığınmaktan korkuyorlar. Git bakalım ilgili kişilerin yanına sana ailen bile dokunabiliyor mu?

Koca evini yan gel yat Osman sanıyorlar. Elin herifin donuyla uğraşacağına az daha geç evlen veya evlenme meslek sahibi ol. Devlet memuru şart değil, ne bileyim git pasta ustası ol, terzi ol, ama ol yani.

Ev hanımlarının iş yükü hafif mi? Değil ama çalışıyorsan adamların ayrı bir saygısı oluyor. Bu yol yordam biliyor, bize muhtaç değil silkeler atar" diyor.

Ben de 3 çocuk sahibiyim ama Allah muhafaza boşansam bu kadar tasalanmam. Her ay maaşım yatıyor, zamaninda mülk sahibi olmuşum, düzenim oturmuş vs.

Canım aslında bunlara ne yapacaksın biliyor musun? Çekeceksin karşına 3 çocuğu da alıyorsun metresin gelir donlarını yıkar hizmetlerini yapar sen de esssek gibi çocuklara bakacaksın diye kadını da arayacaksın gelip çocuklarıma hizmet edeceksin diye tutuşturacaksın
Gerizekalı resmen 3 çocuklu herifi napcan 1 çocuklu azapken 3 tane bunların canının kıymeti yok heralde

Daha önceki konumda esimin surekli bosanmsk istedigini yazmıştım

bunu elli konuda yazdım
boşanmak isteyen adamdan boşanmayanlar aldatılana kadar uğraşıyor
bunun ileriki seviyesi öldürülmek
demedi demeyin

Sakın kendinizi üzmeyin ilerideki güzel hayatınızı düşününbirikiminizi yapım ufak ufak hiç yoktan iyidir delil de topladıktan sonra karar verirsiniz nasıl boşanacağınza
Dun cok dsndm mezun olup belge almayi bekler isem 6 ayı gecer delil gecerli olmaz dün mesak attim sordm esim denilen kişiliksize

En mantiklisi ailenizin yanina dönüp herhangi bir ise girip (temizlik, tezgahtar vs) maaşınız + nafaka ile hayatiniza devam etmeniz
Ailenizle onceden konusup bir yol icabina bakmalisiniz
Allah islah etsin dunya nereye gidiyor boyle
Esiniz pisligi yemis de karsi tarafa da şok oldum evdesin dimi demis
Sanki anasnin evinde adam
Karisiyla ayni evde
Nasil mideler bunlar
Midesizler zaten ailem sahip cikmaz kac kere konustim mor catiya git dediler

X