• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Ne mutlu. Yalnızmısın yardımcımız varmı?
Hayallerini yaşamanı dilerim 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir❤️ Hayır yardımcım yok maalesef tekim kaynanam yaşlı ona büyüdüklerin de çok nadir belki bırakırım kadın bakmak isteser ama ayakları ağrıyor kıyamıyorum ona . Tek bakıyorum çocuk uyuyunca ders çalışıyorum ev küçük zaten bilerek büyük eve çıkmıyorum şuan toplamak çok kolay oluyor

Merhaba anneler ben size bişey danışmak istiyorum bende tek çocuk olduğum için üç çocuk istiyoruz şuan hamileyim bir kızım da var oda iki yaşına basıcak ben iki buçuk aylık hamileyim üçüncü çocuğun arası ne kadar olmalı sizce? Yaşım 30 bu arada. Teşekkür ederim şimdiden ❤️
Ben de tek çocuğum 5 e niyetlenmistim. 3 sezaryenle kalakaldim. Saglik olsun. Benimkilerin yaslari 8,2.5 ve 16 aylik. Bence yakin olmali. Zor ama cocuklar icin daha iyi diye dusunuyorum. Ilk oğlum yalniz büyüdü.

Ben de tek çocuğum 5 e niyetlenmistim. 3 sezaryenle kalakaldim. Saglik olsun. Benimkilerin yaslari 8,2.5 ve 16 aylik. Bence yakin olmali. Zor ama cocuklar icin daha iyi diye dusunuyorum. Ilk oğlum yalniz büyüdü.
Benim niyetim bu doğumum normal olursa bir yaştan sonra üçüncüyü yapmak aslında ama çok mu büyük risk acaba en azından dediğiniz gibi beraber büyürler

İnanın tecrübelerinize ihtiyacım var çünkü başka türlü işinden çıkamıcam ertelersem de yaşımdan dolayı riskli olabilir bizim ailede genetik sorunlar geç olabiliyor çocuk biraz da ondan korkuyorum yumurtalıklarım çalışıyorken yapayım 🤒
Imkanlariniz da onemli. Ucrwtsiz izin alacak misiniz? Temizlik yemek vs yükünüzü nasil hafifletirsiniz? Uykusuzluk ve yorgunluk tahammül sınırlarınızı ne kadar etkiler?

Çocuklar büyüyene kadar sadece eğitim anlamında çalışmalar yapıcam evde olucam iş kendi işimiz zaten. Ben sadece üç çocuk dört çocuk evde hayat nasıl oluyor merak ediyorum kendim bilmediğim için anne için özellikle neler bekliyor ☺️

Çocuklar büyüyene kadar sadece eğitim anlamında çalışmalar yapıcam evde olucam iş kendi işimiz zaten. Ben sadece üç çocuk dört çocuk evde hayat nasıl oluyor merak ediyorum kendim bilmediğim için anne için özellikle neler bekliyor ☺️
Ben de bilmiyordum. Yalnizliktan cok muzdarip, sikilmakla gecen çocukluk gunlerimin aksine cocuklarim kalabalik ailede buyusunler dedim. Ben ogretmenim annem bakiyor ucretsiz izin almadım. Temizlik icin birini buldum cogunlukla. Diger seyler ozellikle yemek bende, esim yardimci olur her konuda. Anlayislidir da . Ama yine de yorgunluk uykusuzluk cocuklarin farkli istekleri zaman zaman kiskancliklari tahammul edemedigim şeyler oldu. Sesim cok çıktı kendime hakim olamadim gUzelce sakin sakin anlatmak oğluma hic bir sey ifade etmedi cok zorlandim, hala da zorlaniyorum. Sanki kızıp bagirmadan bizi anlamiyor ya da biz duvara konusuyoruz. Her seyin aksini yaptiginda sinirlerim zıplıyor. Onun disinda o mesela kesip yapistirmak istiyor, nortanca kalemleri alip duvarlari kapilari, dolaplari cizebiliyor, en kucuk emzir beni diye ağlıyor gibi mesela..böyle her sey arap sacina dönmüş olsa da zamanla bir sekilde oturuyor. Bazen alisiyoruz, bazen görmezden geliyoruz, bazen ofkeleniyoruz..

Merhaba anneler ben size bişey danışmak istiyorum bende tek çocuk olduğum için üç çocuk istiyoruz şuan hamileyim bir kızım da var oda iki yaşına basıcak ben iki buçuk aylık hamileyim üçüncü çocuğun arası ne kadar olmalı sizce? Yaşım 30 bu arada. Teşekkür ederim şimdiden ❤️
Merhaba hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah. Valla benim büyük 7 yaşında ortanca 2 yaşında küçüğü 6 aylık. Büyük ortancayı çok hırpalıyor yaş ile alakası yok kendini hazır hissettiğin anda yap gitsin😂

Tabiki herşey toz pembe olmaz ama kabalık evin sıcaklığı da başka olur. Eşimde istiyor oda istemese belki ikide bırakırdım ama oda çok istiyor hatta dört olsun diyor ama üçten sonra bakarız ona artık :) şimdilik küçük evde kalmayı planlıyorum yeni gelen bebeğiemizde bir yaşa kadar burda dururuz sonra üçüncü gebeliğimin sonuna doğru yeni eve çıkarım diye planlıyorum çocuklara oda da yaparım Allah ömür verirse tabi bana ☺️

Tabiki herşey toz pembe olmaz ama kabalık evin sıcaklığı da başka olur. Eşimde istiyor oda istemese belki ikide bırakırdım ama oda çok istiyor hatta dört olsun diyor ama üçten sonra bakarız ona artık :) şimdilik küçük evde kalmayı planlıyorum yeni gelen bebeğiemizde bir yaşa kadar burda dururuz sonra üçüncü gebeliğimin sonuna doğru yeni eve çıkarım diye planlıyorum çocuklara oda da yaparım Allah ömür verirse tabi bana ☺️
Ben çok çocukta şunu anladim, sabrımız çok sınanıyor. Kendimi maraton kosucusu gibi hissediyorum cogunlukla bir yetisme telasi..

İnanın tecrübelerinize ihtiyacım var çünkü başka türlü işinden çıkamıcam ertelersem de yaşımdan dolayı riskli olabilir bizim ailede genetik sorunlar geç olabiliyor çocuk biraz da ondan korkuyorum yumurtalıklarım çalışıyorken yapayım 🤒
Şimdilik sağlık sorunun yoksa yap gitsin. Sonra yaş alınca belki olmayacak bilemeyiz ki. Senin şartların nasıl? Valla benim 3. Planlı olmadı emziriyordum birde bende pkos olduğu için hiç korunmadım. Doktora gittimki 6 haftalık hamileyim. Çok şükür şimdi 6 aylık oldu. Bak mesela benimkiler daha yeni uyudular 😊yeterki sağlığımız yerinde olsun RABBİM büyük öyle böyle büyüyorlar❤️

Şimdilik sağlık sorunun yoksa yap gitsin. Sonra yaş alınca belki olmayacak bilemeyiz ki. Senin şartların nasıl? Valla benim 3. Planlı olmadı emziriyordum birde bende pkos olduğu için hiç korunmadım. Doktora gittimki 6 haftalık hamileyim. Çok şükür şimdi 6 aylık oldu. Bak mesela benimkiler daha yeni uyudular 😊yeterki sağlığımız yerinde olsun RABBİM büyük öyle böyle büyüyorlar❤️
Alin doğru söylüyorsun Allah herkese nasip etsin inşallah isteyen 🤲🏻 Bakalım neler bekliyor bizi 💓 bende burda takipteyim artık sizi 😍😍

Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir❤️ Hayır yardımcım yok maalesef tekim kaynanam yaşlı ona büyüdüklerin de çok nadir belki bırakırım kadın bakmak isteser ama ayakları ağrıyor kıyamıyorum ona . Tek bakıyorum çocuk uyuyunca ders çalışıyorum ev küçük zaten bilerek büyük eve çıkmıyorum şuan toplamak çok kolay oluyor
Ne güzel kv kıyamıyorsun 🥰
Niyeti güzel bir annesin maşallah. Kolaylıklar diliyorum canım.

Ahanda bende geldim.😀şu saat oldu 3 üde ayakta.yaşlar 12 ... 3... 1
Yaaa çok zor değilmi geç uyumaları. Bende eşimde uyku konusunda çok titiziz. Asla şaşırtmaz uyku saatlerini. Memlekete gidince bile en geç 10da uyumuş olurlar. Tabi bunun için erkenden kalkıyorum. 7de bebeğim kalkmış oluyor, bazen 8 oluyor o zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum:D
Bütün gün koşuşturmaca ardından bir duş hemen uyurlar. Tabi 12 yaşındaki yavru için bişey diyemem. Bizim 8 yaşında en büyüğü ,ortanca 5, bebeğim 2.5, hepsini aynı zamanda uyutup oturuyorum ama çoğu zaman bende uyuyorum, erken kalktığım için halim kalmıyor.

Benim niyetim bu doğumum normal olursa bir yaştan sonra üçüncüyü yapmak aslında ama çok mu büyük risk acaba en azından dediğiniz gibi beraber büyürler
İlk doğumun normalmi ?
Bence sen niyet etmişsin üst üste olacak. Kadın isterse severek hayal ederek Rabbim nasip ediyor.

Banada sürpriz bir gebelik olsa ohh mis 😁🤣

A Asya89 kızzz 1 oda bir odadır ben durmazdım bir dakika bile. Maddi açıdan zorlamayacaksa hele. 1+1 kaç.m2 . Ben kendi evime küçük diyorum. 2+1 80m2. Nasip etsin Rabbim seneye büyük eve geçelim. 4.yü burda büyütüp çıkmak istiyorum. Konu komşu bahçeye park her manada süper imkanlara sahibim burda. Çocuk büyütürken bunlar çok önemli.

Back