- 18 Ekim 2021
- 20
- 216
- 23
- 27
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.841
Bakalim zaman neyi gösterecek canimYok kız öyle deme. Valla sağlıklı olsun öyle güzel gelirki annesine. Delirmeden huzurla büyütürsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim zaman neyi gösterecek canimYok kız öyle deme. Valla sağlıklı olsun öyle güzel gelirki annesine. Delirmeden huzurla büyütürsün.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlık açısından bebek iki yaşını oldurduktan sona rahim toparlanıyor. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay.Merhaba anneler ben size bişey danışmak istiyorum bende tek çocuk olduğum için üç çocuk istiyoruz şuan hamileyim bir kızım da var oda iki yaşına basıcak ben iki buçuk aylık hamileyim üçüncü çocuğun arası ne kadar olmalı sizce? Yaşım 30 bu arada. Teşekkür ederim şimdiden
Çok teşekkür ederim fikriniz için bende inşallah istiyorum akademik planlamalarımda var bir yandan o yüzden sormak istedim ikinciyi baya planlı yaptım zamanlama olarak üçünüyüde öyle düşünüyorum kısmetseSağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlık açısından bebek iki yaşını oldurduktan sona rahim toparlanıyor. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonra 3.için uzun zamanın olacak karar vermek için. Ben 2.den sonra asla demiştim ama bak şimdi 2.5 yaşında bebeğim ben 4.için niyet ettim. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
Ne mutlu. Yalnızmısın yardımcımız varmı?Çok teşekkür ederim fikriniz için bende inşallah istiyorum akademik planlamalarımda var bir yandan o yüzden sormak istedim ikinciyi baya planlı yaptım zamanlama olarak üçünüyüde öyle düşünüyorum kısmetse
Selam cnm. Çok şükür iyi gidiyor. Yapmak istediklerimin büyük bir kısmını yapabildim. Yarin belki misafir çağırabilirim. Ön hazırlık yaptım. Hafta içine yemek yaptim. Ütü yapacagim ortalığı toparlayip yatarim insallah. Bugun de pazar market alisverisiyle gecti. Uzun bir aradan sonra 2 yil kadar oldu sanirim, hep gittigimiz pazara cümbür cemaat gittik. Birkaç yere uğradık eve gel yemek telasi vs. Derken sonrasinda mutfaktan 5 6 saat çıkamıyorum. Onu yapicam, ondan önce Şunu halletmeliyim, hazır vaktim varken şu da aradan çıksın derken geçiyor zaman. Insallah avizelerden kurtulacagim. Vakti zamaninda cam avizelerden almistim. Usandım silmekten. Simdi büyük led ampuller çıkmış, sarkit gibi duruyor. Onlara terfi edeceğiz. Her sey ne kadar pratik olursa o kadar işime geliyor. Önerileriniz varsa bekliyorum.Kzılar zaman nasıl şu gibi akıyor. Hafta sonu bitiyor yarın. İstiyorum ki hiç bitmesin :)
A Asya89 bebeğin nasıl, sütten kesme bittimi tamamen. kavs-i kuzah nasıl gidiyor?
Ahtapot Anne
Güle güle kullan şimdiden.Selam cnm. Çok şükür iyi gidiyor. Yapmak istediklerimin büyük bir kısmını yapabildim. Yarin belki misafir çağırabilirim. Ön hazırlık yaptım. Hafta içine yemek yaptim. Ütü yapacagim ortalığı toparlayip yatarim insallah. Bugun de pazar market alisverisiyle gecti. Uzun bir aradan sonra 2 yil kadar oldu sanirim, hep gittigimiz pazara cümbür cemaat gittik. Birkaç yere uğradık eve gel yemek telasi vs. Derken sonrasinda mutfaktan 5 6 saat çıkamıyorum. Onu yapicam, ondan önce Şunu halletmeliyim, hazır vaktim varken şu da aradan çıksın derken geçiyor zaman. Insallah avizelerden kurtulacagim. Vakti zamaninda cam avizelerden almistim. Usandım silmekten. Simdi büyük led ampuller çıkmış, sarkit gibi duruyor. Onlara terfi edeceğiz. Her sey ne kadar pratik olursa o kadar işime geliyor. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Teşekkür ederim. Link atsam olur muGüle güle kullan şimdiden.
Foto atar mısın? Fikir olur.
Aynen zaman akıp gidiyor. Ben manevi eğitimle okulu bir arada götürme planındayım. Araştırdım bir de niyete göre Rabbim nasip ediyor sanırım. Kızlara( kızım ve onun iki arkadaşına) haftada 2 gün(salı-per) 1 -1.5 saat gibi Kur'an-ı Kerim öğrenmeleri için Kur'an kursundan hoca ayarladım. Oğlanlar da ufak olunca onları da getirebilirmişim. Sevindim çünkü yazın hepsini kursa götürmüştüm zaten. Yarım kalmasın zaten temelleri var.Kzılar zaman nasıl şu gibi akıyor. Hafta sonu bitiyor yarın. İstiyorum ki hiç bitmesin :)
A Asya89 bebeğin nasıl, sütten kesme bittimi tamamen. kavs-i kuzah nasıl gidiyor?
Ahtapot Anne
Yaa ne kadar güzel çok imrendim.. maşallahAynen zaman akıp gidiyor. Ben manevi eğitimle okulu bir arada götürme planındayım. Araştırdım bir de niyete göre Rabbim nasip ediyor sanırım. Kızlara( kızım ve onun iki arkadaşına) haftada 2 gün(salı-per) 1 -1.5 saat gibi Kur'an-ı Kerim öğrenmeleri için Kur'an kursundan hoca ayarladım. Oğlanlar da ufak olunca onları da getirebilirmişim. Sevindim çünkü yazın hepsini kursa götürmüştüm zaten. Yarım kalmasın zaten temelleri var.
Bu ufaklıklara cts 8.30 -12.30 arası da Kur'an kursunun kreşinde öğretim varmış. Bugün tası tarağı topladım. Onları götürdüm. Sevdiler elhamdülillah. Arkasına futbola götürdü arkadaşım. Onun arkasında basketbol vardı. Basket bitti. Ben aldım arkadaşımın çocuğuyla beraber. Evlerine bırakınca yemek yedik birlikte. Bahçe işimiz vardı. Çocuklar orada kaldı. Ben gittim eşimle uğraştık biraz. Geri eve gel yemek ye derken arkadaşım aradı. Dün ufaklığın doğum günü diye sürpriz pasta yapmış. Ben de çay koydum. Mısır patlat. Buzluktan birşeyler çıkar derken bayağı güzel geçti zaman. Az önce gittiler. Bende hazırlanır uyurum inşaallah
Yoruldum trafikten.
Çok şükür
Enerjim düşüktü şimdi daha iyi elhamdülillah.
Dua bekliyorum canım. Rabbim sevdirsin. Biz sevdiremiyoruz hakkıyla. Rabbim tüm isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.Yaa ne kadar güzel çok imrendim.. maşallah
Tabi öğretmen konuşup çocuklar katilirsa güzel olur. Telaffuz icin ben cambridge dictionary kullaniyorum. Ordan kelimenin okunusunu, türünü ornek cumlesi vs hepsini görebilir.Dua bekliyorum canım. Rabbim sevdirsin. Biz sevdiremiyoruz hakkıyla. Rabbim tüm isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.
Biraz bu niyetle bak bence. İnşaallah Rabbim açacaktır.
İngilizce için ne olabilir diye düşünmüştüm. Hatta seninle de konuşmuştuk. Bir veliyle tanıştım. O ilgili çocuklarına. Oğlum ve aynı sınıftan diğer üç çocuğa tanıdığım bir İngilizce öğretmeni arkadaş var. Grupça İngilizce dersi aldırsak nasıl olur sence? Bizimkini tek göndermiştim geçen yıl ama olmadı. Grupça olunca telaffuzda özellikle, cümle kurmada faydalı olur diye düşünüyorum. Ne dersin?
Benimde dikkatimi çekti çok benzer yanlarımız var benim hep hayalimdi 4 çocuk sahibi olmak. İnşallah RABBİM tüm isteyenlerin dualarını kabul eder bizimde dualarımız kabul olurtabiki yaptığın fedakarlıktır canım herşeyi kendinden feda ediyorsun uykudan yemekten gezmekten çoğu zaman çay veya kahveyi koyuyorsun önüne hop çocuklar ile ilgilenmek gerekiyor buz gibi oluyorlar içemiyorsun ilk planda hep çocuklar oluyor bu büyük bir fedakarlıktır. Bin şükür bu günümüze. Benim bazı arkadaşlarım çocukları kendilerine yük olarak görüyorlar Bunları bir an evvel büyütüp okula verecez ondan sonra bol bol gezecez diyorlar. Bu benim çok tuhafıma gidiyor. Bir kere anne olmayı göze aldıysan ömür boyu o sorumluluğun bilincinde olmalısın. Bana göre mutluluk ailem ile geçirdiğim güzel zamanlardır.Hemşehrim, senle ben çoğu konuda benziyoruz.
Çalışkansın maşallah şikayet ettiğini hiç duymadım. Emek veriyorsun severek. Hayata dolu tarafından bakmak bizi ayakta tutuyor elhamdülillah çok şükür. Benşm yaptığım fedakarlıkmı bilmiyorum :)
Hayallerimi yaşıyorum çünkü. Rabbim şükürler olsun.
Valla canım çok şükür bu gün daha iyi. tam unutamıyor daha gidip gelip ara ara yokluyortabi buda beni çok üzüyor. Mutluluğu için geceleri artık rahat yatması için mecburdum yani bir yandan çok iyi oldu bakalım hayırlısı inşallah. Ay valla bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum burda hava yağmurlu eve tıkıldık kaldık. Okul açılsın ki büyük rahat rahat enerjisini okulda atsın. Bizim burda 10 gündür okullar tatil ilk bir hafta güzel geçti gezdik dolaştık. Cuma gününden beri yağmur var. Çocukta artık evde sıkıldı. Daha yarında yağmur var.Kzılar zaman nasıl şu gibi akıyor. Hafta sonu bitiyor yarın. İstiyorum ki hiç bitmesin :)
Ahtapot Anne
Ay ne güzel Türkiye'de olmanın en büyük avantajı her yerde kuran kursu olması. Bizim burda 2 yer var oda sınırlı öğrenci alıyorlar bize çok uzak. Birde geçen yıl bin TL gibi bir ücret alıyorlardı bu yıl 4 bin TL ücret koymuşlar. RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAynen zaman akıp gidiyor. Ben manevi eğitimle okulu bir arada götürme planındayım. Araştırdım bir de niyete göre Rabbim nasip ediyor sanırım. Kızlara( kızım ve onun iki arkadaşına) haftada 2 gün(salı-per) 1 -1.5 saat gibi Kur'an-ı Kerim öğrenmeleri için Kur'an kursundan hoca ayarladım. Oğlanlar da ufak olunca onları da getirebilirmişim. Sevindim çünkü yazın hepsini kursa götürmüştüm zaten. Yarım kalmasın zaten temelleri var.
Bu ufaklıklara cts 8.30 -12.30 arası da Kur'an kursunun kreşinde öğretim varmış. Bugün tası tarağı topladım. Onları götürdüm. Sevdiler elhamdülillah. Arkasına futbola götürdü arkadaşım. Onun arkasında basketbol vardı. Basket bitti. Ben aldım arkadaşımın çocuğuyla beraber. Evlerine bırakınca yemek yedik birlikte. Bahçe işimiz vardı. Çocuklar orada kaldı. Ben gittim eşimle uğraştık biraz. Geri eve gel yemek ye derken arkadaşım aradı. Dün ufaklığın doğum günü diye sürpriz pasta yapmış. Ben de çay koydum. Mısır patlat. Buzluktan birşeyler çıkar derken bayağı güzel geçti zaman. Az önce gittiler. Bende hazırlanır uyurum inşaallah
Yoruldum trafikten.
Çok şükür
Enerjim düşüktü şimdi daha iyi elhamdülillah.