Aldatıldığımı öğrendim

3 çocukla kış ayında bir anda celallenmeyin Allah kahretsin o adamı ama onun ekmeğine yağ sürer çoluk çocuk gitmeniz ben onu diyordum.Liseyi bitirin onunla kavga etmeyin bu herif nasılsa durmaz aldatır sizde işe girin cocuklari biraz büyütün sonra def edin bunu.Siz her yere sigarsiniz da çocuklar küçücük ne olacak onlara
Cocuklarla ailem kabul etmez zaten cocuklsr büyüsün derken bu kişiliksizn yaninda iyice kendimi bitirmek istemiyorum kıs vaktinde cıkayim demedim en azindan yaza kadar dedin

.
Cocuklarla ailem kabul etmez zaten cocuklsr büyüsün derken bu kişiliksizn yaninda iyice kendimi bitirmek istemiyorum kıs vaktinde cıkayim demedim en azindan yaza kadar dedin
Çocuklarla neden kabul etmiyor aileniz?
Burada bir sürü yorumda görüyorum ailem kabul etmez ya da çocukları birakta gel dedi vs gibi.
Bazen diyorum ne biçim aileler var.

Yazmayacaktim ama kocanız ayrı karaktersiz, evli 3 çocuklu olduğunu bile bile adamla ilişkisine devam eden ayrı...
En güzeli kendinizi toparlayana kadar çocukları babaya bırakıp calismaniz ve ev kurmanız olurdu...o sırada da muhteşem aşklarını yaşarken çocuklara da baksınlar. Yok öyle kadın her sorumluluğu alsın, diğer iki şeref yoksunu keyif catsin.
Biz kadınlar yavrularımızı bırakmıyoruz işte, keşke erkekler kadar acımasız olabilsek...

Aileniz içinde kolay değil 3 çocuk birde siz 4 kişiye bakmak belki .Fakat anneniz ya sizi okutup meslek sahibi edip öyle evlendirecekti yada çocuk planlaması konusunda destek verecekti.Simdi en azından dese ya kızım gel şu çocuklar buyuyene kadar dayanalim bakalım sen çalış psikolojini düzelt gerisi Allah Kerim.İste evlendirmekle iş bitmez kızlarımız varsa siz böyle yetiştirmeyin

Yazmayacaktim ama kocanız ayrı karaktersiz, evli 3 çocuklu olduğunu bile bile adamla ilişkisine devam eden ayrı...
En güzeli kendinizi toparlayana kadar çocukları babaya bırakıp calismaniz ve ev kurmanız olurdu...o sırada da muhteşem aşklarını yaşarken çocuklara da baksınlar. Yok öyle kadın her sorumluluğu alsın, diğer iki şeref yoksunu keyif catsin.
Biz kadınlar yavrularımızı bırakmıyoruz işte, keşke erkekler kadar acımasız olabilsek..

Biz kadınlar yavrularımızı bırakmıyoruz işte, keşke erkekler kadar acımasız olabilsek...
Asla cocuklarimi birakmam degersiz serefzlefe

Aileniz içinde kolay değil 3 çocuk birde siz 4 kişiye bakmak belki .Fakat anneniz ya sizi okutup meslek sahibi edip öyle evlendirecekti yada çocuk planlaması konusunda destek verecekti.Simdi en azından dese ya kızım gel şu çocuklar buyuyene kadar dayanalim bakalım sen çalış psikolojini düzelt gerisi Allah Kerim.İste evlendirmekle iş bitmez kızlarımız varsa siz böyle yetiştirmeyin
Kizlarim yok ogullarim var haklisiniz ama akıl veren yoktu erken yaşta evlendim sonra aklim yerine geldi acıktan liseyi bitireyim dedim

Bundan sonrası mücadele ilede olsa iyi olsun annenizi bı zorlayın çalışır eve para veririm desenizde bakmazmi cocuklara

Sakın kendinizi üzmeyin ilerideki güzel hayatınızı düşününbirikiminizi yapım ufak ufak hiç yoktan iyidir delil de topladıktan sonra karar verirsiniz nasıl boşanacağınza

Yaş 25, 3 çocuk, lise bile bitmemiş... Moral bozmak istemem ama durumunuz hiç iç açıcı değil. En azından kendinizi ve çocuklarınızı muhtemel cinsel hastalıklardan koruyun, adamın kiminle ne halt yediği belli değil. :KK43:

Vpn değil vp yazmış WhatsApp'ı kastediyor sanırım. Anlaşılmaz yazmışsınız deyince de sanki konu sahibine hakaret etmişim gibi 10 kişiden beğenmedim yedim burda
Zaten aldatıldığını öğrenip üzülmekten baska birşey yapamıyor okuyacakta ehliyet alacakta 25 e kadar 3 çocuk yaparken bunlar aklında yoktu tabi neyse benim bi onerim yok zaten

X