• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Ben misafir cagirmayi planliyordum, onlara damemleketten aileleri gelmis, gelemediler. Kafamda kac zamandir yapmak istediklerim vardi, bogazima duskunumdur biraz, cok şükür vaktim oldu da yaptim. Henuz tadina bakmaya firsat olmadi. Ütü yapiyorum bir taraftan da esim evi toparladi robor süpürdü. Temizlik salı gününe insallah. Simdilik böyle..
Afiyet olsun .

Geçmiş olsun, benimkilerde tam iyileşmedi. Bugün sarımsak z yağı yaptım öksürüğü kesiyormuş. 2 diş sarımsağı ezdim üstünü gececek kadar zyağ ekledim. 2 saat sonra kullanılıyor. Ayağının altına sürülecek, sadece yağ. Sarımsak parçası olursa kalınca ayağını yakar. Antibiyotik işlemi.
Hiç duymadım daha önce mesajı kaydettim bugün geçmezse yarın deneyeceğim. Teşekkürler size de geçmiş olsun

Geçmiş olsun, benimkilerde tam iyileşmedi. Bugün sarımsak z yağı yaptım öksürüğü kesiyormuş. 2 diş sarımsağı ezdim üstünü gececek kadar zyağ ekledim. 2 saat sonra kullanılıyor. Ayağının altına sürülecek, sadece yağ. Sarımsak parçası olursa kalınca ayağını yakar. Antibiyotik işlemi.
Biz de cezvede azıcık zeytinyağını ısıtıp altını kapatıp içine pekmez ekliyoruz ılık ılık içiriyorum rahatlatıyor boğazını

Biz de cezvede azıcık zeytinyağını ısıtıp altını kapatıp içine pekmez ekliyoruz ılık ılık içiriyorum rahatlatıyor boğazını
Şifa olsun. Çook yaptım onlarıda. Hatmi çiçeği ile sütü kaynatıp içine bal ekleyip içirebilrsn. Ateş olmasında öksürük ciğerlerin toksini atması için. Sırtına gösüne kantaron sürerim ben.
Ayyy bir ay evvel neler çektik, oğlum öksürükten uyuyamaz oldu. Banyoyu ısıtıp yıkadım nefesi yumuşadı sonra yağladım masaj yaptım yavrum tajatnnefes aldı uyudu. Rabbim hepsine şifa versin.

Şifa olsun. Çook yaptım onlarıda. Hatmi çiçeği ile sütü kaynatıp içine bal ekleyip içirebilrsn. Ateş olmasında öksürük ciğerlerin toksini atması için. Sırtına gösüne kantaron sürerim ben.
Ayyy bir ay evvel neler çektik, oğlum öksürükten uyuyamaz oldu. Banyoyu ısıtıp yıkadım nefesi yumuşadı sonra yağladım masaj yaptım yavrum tajatnnefes aldı uyudu. Rabbim hepsine şifa versin.
Çok geçmişler olsun neyseki geçmiş. Ateş de yükseliyor ara ara bakalım bu gece gözlemleyeceğim. Hatmi çiçeği yok evde. Zencefil karanfil bal limon yaptım. Yatmadan ben de yağlayayım bakayım

Yani
Yaaa çok zor değilmi geç uyumaları. Bende eşimde uyku konusunda çok titiziz. Asla şaşırtmaz uyku saatlerini. Memlekete gidince bile en geç 10da uyumuş olurlar. Tabi bunun için erkenden kalkıyorum. 7de bebeğim kalkmış oluyor, bazen 8 oluyor o zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum:D
Bütün gün koşuşturmaca ardından bir duş hemen uyurlar. Tabi 12 yaşındaki yavru için bişey diyemem. Bizim 8 yaşında en büyüğü ,ortanca 5, bebeğim 2.5, hepsini aynı zamanda uyutup oturuyorum ama çoğu zaman bende uyuyorum, erken kalktığım için halim kalmıyor.
Yani bu konuda butun çocuklarımda şanssızdık,hiç biride erkenden uyumadı bizle yatıp sabahda erkenden kalktılar halada oyleler,ha tabi bende imrenmiyor değilim bebelerı erkenden uyutup anne baba kahve keyif saati yapanlara.Bilemiyorum uyku egitimi felan içinde hiç ugrasmadım belkıde benım basarısızlıgım bu durum.Neyse canları sağolsun hasta fılan olmasınlarda öyle boyle buycekler inşallah.Allah cumlemızın evladını bagıslasın.🌹

Yani
Yani bu konuda butun çocuklarımda şanssızdık,hiç biride erkenden uyumadı bizle yatıp sabahda erkenden kalktılar halada oyleler,ha tabi bende imrenmiyor değilim bebelerı erkenden uyutup anne baba kahve keyif saati yapanlara.Bilemiyorum uyku egitimi felan içinde hiç ugrasmadım belkıde benım basarısızlıgım bu durum.Neyse canları sağolsun hasta fılan olmasınlarda öyle boyle buycekler inşallah.Allah cumlemızın evladını bagıslasın.🌹
Estağfurullah başarı başarısızlık söz konusu değil. Dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun 🥰

Selamun aleyküm kızlar.
Herkesler pazar günü ne yapar ?
Piknik alışveriş hiç olmadı akraba ziyareti veya tembellik... ama üç çocuklu olanlar ne yapar ?
Tabikiiii temizlik :KK70:
Uzun zamandır koltukları silmem lazımdı ,salonun camı kırıldı yapılsın perde cam işine gireyim derken Ekim bitti. Velhasıl kelam, eşimle iş yaptık. Ben koltuk duvar sildim o cam perde işi yaptı. Maşallah subhanAllah söylenmeden yaptı. Bu camların hali ne dedi.... valla elime geçmedi napim dedim. Eskiden olsa küser uzatırdım vayyy efendim ne demek bu camların hali ne :KK70:
Koltukların yastıklarının lekeli yerlerini silip makinaya attım.
Solnkolumda güç kaybı ağrı vardı bütün yaz yapamadım koltuk silme işini. Elhamdülillah şimdi iyiyim. Havada mis gibi.
Sizler neler yaptınız?
A Asya89 @kavs-i kuzah Ahtapot Anne Ahtapot Anne ve diğer kızlar 🥰
Gece benim internete sorun vardı galiba,bir türlü buraya giremedim. Geçmiş olsun canım. Ohh mis güle güle otur. Valla ben 2 gün çocukları dışarı çıkarmamıştım. Dün bir arkadaşa kahve içmeye gittim. Oda banyo için bir dolap almıştı onu kurdum😂güya dinlenecektim. Gitmeden önce ortalığı toparladım eşim işten gelince bizi almaya geldi beraber eve geldik. Çocukların yemeği vardı. eşim haftada bir gün kahvaltı tarzı yemeyi çok sever dün öyle yaptık,sabahları evden erken çıktığı için kahvaltı etmiyor.

Yani
amin benim çocuklarda erken yatmazlar. Dün büyüğünü yatağa uyutmaya gittim sabah okul var diyorum o hala oynama derdinde. Yatakta 2 saat döndük en son kızdım yat uyu diye sonra uyudu. Benim bir arkadaşta erken kalkmalarından dert yanıyor.gece saat kaçta uyurlarsa uyusunlar. sabah 5/6 gibi kalkıyorlar diyor. Benimkiler gece geç yatınca sabah saat 9/10 gibi kalkıyorlar

Ah kızlar çıldırmak üzereyim.. 8 yaşındaki oğlum ödevlerini yaparken eger ben yanındaysam bana yaptırmak istiyor. Nasil yapılacağını biliyor, ben de başlamadan anlatıyorum ona rağmen ben anlamiyorum, bilmiyorum diyor.. ben napicam böyle ya..

Ah kızlar çıldırmak üzereyim.. 8 yaşındaki oğlum ödevlerini yaparken eger ben yanındaysam bana yaptırmak istiyor. Nasil yapılacağını biliyor, ben de başlamadan anlatıyorum ona rağmen ben anlamiyorum, bilmiyorum diyor.. ben napicam böyle ya..
Sana güveniyor çok zor biliyorum ama, bir iki defa hiç uğraşma yapmıyorsan yapma yarın öğretmen sana kızar bana değil de. Belki işe yarar Allah yardımcın olsun

Yardım etmen neyse , sana yaptırmak istemesi olmaz. Aslanın dediği gibi bırak kendi yapsın yoksa kalsın. Bir iki düzelir anlar inşallah. Rabbim yardımcın olsun.

Ay kızlar çok mutluyum az önce gördüm benim minnoş bebeğimin alt dişi çıkmış🥰🤭😊diğer ikisi bir yaşına yakın çıkardılar bu erken çıkardı çok şaşırdım😂
Ahh canım gel sarılalım 🥰😍 hadi bismillah bundan sonra gelirse gerisi.
Benimde oğlum 4 aylıktı , kızlarım 1 yaşında çıkardılar. Sağlıklı sağlam olsun dişleri.

Kızlar bugün sabah oğlumu okula bıraktım kahvaltıya komşumu davet ettim. Başka komşuda geldi, arada kızı bıraktım okula sonra oturduk, nedense yoruldum sağ gözüm ağrıyor.
Dün koltukları sildim ama bugün gün boyu sol kolum ağrıdı durdu. İş güç yapınca böyle oluyorum. Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.
Nohutlu kuşbaşı etli bulgur pilavı yaptım.
Yanına turşu ayran çorbası.
Sizler Neler yaptınız?
Nasılsınız 😇

Back