• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Bende hem hamilelikte hemde doğumdan sonra ortancayı emzirdim. 1 haftadır uğraşıyoruz sütten kesmeye çok üzülüyor aynı şekilde bende.2 yaşını doldurdu artık yeterli diyorum ikimizde çok zorlanıyoruz. Bebek tek başına sütleri bitiremiyor o da bende ağrı yapıyor. Eğer emzirmeyi düşünüyorsan doğumdan 1 ay kadar önce sütten kesmeyi dene çünkü doğumdan sonra çok zor oluyor. Şimdi gizli gizli odada bebeği emziriyorum.ne kadarlık hamilesin bebeğin şimdi kaç aylık. Belki yazmışsın zaman olmuyor bütün sayfaları okumaya kusura bakma.
Yok canım benim estağfurullah. Daha çok yeni hamileliğim 5 haftalık. Bebeğim de 7 aylık. Hamilelikten dolayı göğüslerim çok hassas, oğlumu daha şimdiden emziremiyorum o kadar acıyor ki uçları falan. Bebek de soğudu dolayısıyla:(

Ay kızlar uykusuzluktan bu gün başım çatlıyor, gözlerim ağrıyor. Ortancayı sütten kesiyorum geceleri çok ağlıyor uyanıp emmek istiyor. Onu sakinleştirip yatırıyorum bu defada bebek uyanıyor. Gece saat 2 gibi yatağa girdim ancak ortalığı toparladım. Geceleri hep evi derli toplu yapıp uyurum,sabah kalkınca iyi geliyor. Birde evim çok küçük oyuncaklar ortada dursa bile ev çok dağınık görünüyor. Ortanca 4 defa kalktı. Bebekte aynı şekilde 4 defa kalktı. Zaten bebek en son sabah saat 8:30 da uyandı bu saat olmuş hala yatmamış😢
Ah canim bu yeni moda mıdır nedir benim.ufaklik da uykuyu sevmiyor resmen ya. Gündüz sadece 3 saat uyuyor o da uyursa yani. Uyumazsa gece 1 2 ..

Su an 7 ayliksa bebegin nisanda mi dogum yaptın? Dogum temmuza mi gelecek?
Evet Nisan'da doğum yaptım erken doğum oldu Haziran'da bekliyorduk
Bu bebekte abisi gibi erkenci olmazsa, temmuzun ilk haftası doğacak evet :))

Evet Nisan'da doğum yaptım erken doğum oldu Haziran'da bekliyorduk
Bu bebekte abisi gibi erkenci olmazsa, temmuzun ilk haftası doğacak evet :))
Ben de 2019 nisanda dogum yaptim bir de 2020 temmuzda. Haha süper ya ah canim.kendim. delilik bedava. Zor günler geride kaldi simdi iyiyim diyorum. Çok şükür bin şükür.

Sağlık olsun. Benim 3 oğlum var.2 de süt çocuğum biri kız biri erkek. Hep 5 çocuk isterdim, sağlığım üçüne el verdi. Diger ikisi de süt kardeşlerimiz 😊😁
Allah bağışlasın çocuklarını 🥰🙏
Süt çocukların da mı var ay çok müthiş bende de var bir kız😍 ilk oğlum doğduğunda komşunun kızıyla beraber emziriyordum. O zamanlar eşim hep dalga geçerdi emektar ve fedakar süt ana falan diye😂

Ben de 2019 nisanda dogum yaptim bir de 2020 temmuzda. Haha süper ya ah canim.kendim. delilik bedava. Zor günler geride kaldi simdi iyiyim diyorum. Çok şükür bin şükür.
Ay ne kadar aynıyız 😂 geçmiş olsun o zaman sana😘
Büyüyünce çok rahatlıyorsundur tabi birlikte oynamaya başladılarında falan. Birkaç yıl sabretmek lazım 🙏

Ay kızlar uykusuzluktan bu gün başım çatlıyor, gözlerim ağrıyor. Ortancayı sütten kesiyorum geceleri çok ağlıyor uyanıp emmek istiyor. Onu sakinleştirip yatırıyorum bu defada bebek uyanıyor. Gece saat 2 gibi yatağa girdim ancak ortalığı toparladım. Geceleri hep evi derli toplu yapıp uyurum,sabah kalkınca iyi geliyor. Birde evim çok küçük oyuncaklar ortada dursa bile ev çok dağınık görünüyor. Ortanca 4 defa kalktı. Bebekte aynı şekilde 4 defa kalktı. Zaten bebek en son sabah saat 8:30 da uyandı bu saat olmuş hala yatmamış😢
Eyvahhhh. Allah sabır versin canım 🙏 gözüm korktu bi şimdi 😂 benim bebede durmuyor. Diş çıkarma döneminde, geceleri yatakta uyuyup beşiğin başında uyanıyorum sonra tuvalette tekrar uyanıyorum zombiye döndüm valla.

Amin cümlemize inşallah. Evet çocuklardan biri okula başladımı çok zor oluyor. Bazen diyorum keşke ortanca ile büyüğün arasını çok koymasaydım. Gerçi herşey kısmettir RABBİM ozaman kısmet etmemişki istememişim. Ortanca doğunca büyük okula başladı yolda bebek ile gidip gelmekten ölmüştüm. Akıllandım mı hayır😂üstüne 3. Yaptım👏Eskiden tek bebek ile büyüğü okuldan almaya giderdim şimdi ise 2 bebek ile gidiyorum 😂çok şükür bu günlerimize pişman değilim iyiki varlar. Bunları biraz büyüteyim RABBİM nasip ederse 4. Yaparım inşallah ondan sonra hepimiz çok güzel delirelim diye🙃😂
Topluca delirme mi duzenliyorsun canim 😂😂 iste okul olunca sıkıntı diye düşünüyorum o yüzden bekliyorum 😂

Yok aslında planlı olmadı, şaşkınım hala😂
Allah razı olsun canım benim amin inşallah 🥰🙏 ilk başlarda zorlanacağım ama ileride de rahat ederim diye düşünüyorum yani umarım 🤣
Çok çok özür diliyorum nasıl oluyor o plansız gebelikler:D , bende böyle plansız bir bebek bekledim hayatım boyunca. Hep şöyle bekelenmedik anda gelse diye hayal ederim ama olmadı. Gelse banada ya hak 😄

Çok çok özür diliyorum nasıl oluyor o plansız gebelikler:KK70: , bende böyle plansız bir bebek bekledim hayatım boyunca. Hep şöyle bekelenmedik anda gelse diye hayal ederim ama olmadı. Gelse banada ya hak 😄
Ya açıkçası ben 2 plansız gebelik yaşadım. Biri şu sağlık ocağından alınan dandik kondomlar yüzünden oldu:KK70: ama kimyasal gebelikmiş. Diğeri de bu işte. Bu da tam yumurtlama gününde ilişkiye girdiğim için, prezervatif kullanmıştık ama işin garibi yırtılma durumu da olmadı:KK70:
Kız bundan sonra gelirse 4 çocuk mu olacak? aman dur sakin ol:KK70:
Ya iyi hoşta aşırı panik ve şok yaratıyor:KK70:

Ya açıkçası ben 2 plansız gebelik yaşadım. Biri şu sağlık ocağından alınan dandik kondomlar yüzünden oldu:KK70: ama kimyasal gebelikmiş. Diğeri de bu işte. Bu da tam yumurtlama gününde ilişkiye girdiğim için, prezervatif kullanmıştık ama işin garibi yırtılma durumu da olmadı:KK70:
Panik ve şok istiyorum:D

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Benim küçük 2.5 yaşında. Şimdi olsa yaparım o güç damarlarımda akan kanda mevcut 😍🤣
Bu ay silik çizgi gördüm ama sonra regl oldum.
İnşallah hayırlı vakitte nasip olur.

karapisso karapisso söz dinlemiyor canım. Hiiiççç zahmet etme😁

Eyvahhhh. Allah sabır versin canım 🙏 gözüm korktu bi şimdi 😂 benim bebede durmuyor. Diş çıkarma döneminde, geceleri yatakta uyuyup beşiğin başında uyanıyorum sonra tuvalette tekrar uyanıyorum zombiye döndüm valla.
Sağol canım sanada🥰dönem dönem değişiyor bazen bebek güzel yatıyor. Gerçi bu gün Sabah saat 8:30 dan beri toplasan yarım saat bile uyumadı. Ortancayı sütten kestiğim için bütün süt bebeğe kaldı, Oda kıtlıktan çıkmış gibi emiyor. Bu gün ishal olmuş 🤦‍♀️Ama ortanca sağolsun doğru dürüst yatamıyor benide yatırmıyor.

Yok canım benim estağfurullah. Daha çok yeni hamileliğim 5 haftalık. Bebeğim de 7 aylık. Hamilelikten dolayı göğüslerim çok hassas, oğlumu daha şimdiden emziremiyorum o kadar acıyor ki uçları falan. Bebek de soğudu dolayısıyla:(
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına 🥰

Topluca delirme mi duzenliyorsun canim 😂😂 iste okul olunca sıkıntı diye düşünüyorum o yüzden bekliyorum 😂
Aynen canım şimdi 3 çocukla deliriyoruz,😂eee 4. de geri kalmasın sonra hepimiz deli o akıllı olmaz😂
aslında iyi yapıyorsun bir yandan, bende pkos var onun için hazır oluyorken önünü bırakmıştım.

Sağol canım sanada🥰dönem dönem değişiyor bazen bebek güzel yatıyor. Gerçi bu gün Sabah saat 8:30 dan beri toplasan yarım saat bile uyumadı. Ortancayı sütten kestiğim için bütün süt bebeğe kaldı, Oda kıtlıktan çıkmış gibi emiyor. Bu gün ishal olmuş 🤦‍♀️Ama ortanca sağolsun doğru dürüst yatamıyor benide yatırmıyor.
Canım senin ortanca ve küçük arasi 1.5 yas mı?

Back