- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.521
Yeni ders yılı hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimize. Valla canım çocukları anlıyorum ben ilk okula giderken çok ağlamıştım. Öğretmenlerimiz sağolsunlar hep bağırıp çağırıyorlardı. Bizim de daha okul için eksikler var. Çocuklar hasta dışarı çıkamıyorum bu gün. Özellikle büyük baya hasta. Havuz için mayo almam lazım. Daha önce aldığım büyük geliyor,onu seneye kullanır inşallah. Valla bende önce meyve suyu koymuyordum. Okul bize yakın o taraftan geçerken baktım kızım arkadaşının meyve suyunu ona açıp biraz içti arkadaşına verdi O gün çok üzülüp ağlamıştım. Ben onun sağlığı için koymuyordum. Oda öyle yapınca şimdi mecbur koyuyorum. Yani zor ya çocuklar arasında çocuğuna sağlıklı yiyecek içecekler vermek. Ben genelde poğaça kurabiye,tost koyuyorum. Burda hazır paket çocukların çok sevdiği atıştırmalıklar var mecbur onlardan da ara ara koyuyorum ki kızım üzülmesin.Ne güzel çocukların sevmesi. Bizde at yarışı olduğu için çocukları geç 1.sınıfa başlatmanın yollarına bakıyoruz malesef. Hayırlısı artık. İnşaallah severler ne diyeyim.
Bugün okul alışverişi telaşı vardı. Eksikleri tamamlamaya çalıştık. Kızıma eşofman altı aldık. Defter kalem vs.
4 defter kapladım oğlumun. Sanki defter kitap kaplanınca işimin çoğu bitmiş gibi hissediyorum. Yarın başlayacaklarmış derse. Müdür bey öyle mesaj atmış gruba. Ders programı, ihtiyaç listesi vs.
Hergün beslenme hazırlamak beni zorluyor. Birde hazır meyve suyu falan içirmek istemiyorum. Bir sisteme oturtmam lazım dedim. Tost, sandviç ekmeği vs aldım. Hazır ayran... Bu haftayı kurtarır gibi. Hepimize hayırlı sağlıklı bereketli eğitim öğretim yılları.
Son düzenleme: