• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Maşallah subhanAllah Allah bağışlasın. Yaşları kaç cinsiyetleri ne ?
ben 4.yü yapamadım eşim istemiyordu benide ikna etti (gibi ):KK43:
Ciddi misin?😳 Ben senden 4.bekliyordum. 😅 Benim koca beni ikna etti, seninki de seni gibi. Hani kadınlar son sözü söylerdi? Bu işte bir terslik var.😆

21,19,15,13,4 yaşları hepside erkek maalesef günüm çok kosturmali sabah uyanıyorum bide bakıyorum akşam olmuş günde bereketli aslında işte rabbim canlarını sağ kendilerini hayırlı etsin inşaallah ama erkek çocuğu zor ve kardeş
Maşaallah barekallah. 💕Bende 2 oğlan var. Seninkileri duyunca AAAAA diye çığlık atasım geldi. 5 oğlanı düşünemiyorum.🤣🤣🤣 Yaa evde kaç erkek. Maşaallah hepsi de ergen.
Seni uzaktan izlemeyi isterdim bir günde ne yapıyorsun diye. Allah hepsine güzel ahlak versin.

Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız? Benim tatil Çarşamba bitiyor. Dönünce bol bol yazarım artık😊
Bekliyoruz efem. 😍 çok şükür iyiyiz. Bu aralar acayip üşengecim. Kalkıp çocukları gezdireyim denize falan diyorum ama bir bakıyorum ki evde sıkıla sıkıla geçirmişim bu günü de. Silkelenmem lazım. Ona da üşeniyorum. Kendimi Mandıra filozofu gibi hissediyorum. Üşenmeye de karşıyım ama üşenmeye bile üşeniyorum. Bana biriniz gelin de arkadaş olun, gezmeye gidelim.😄🥰

Merhaba arkadaşlar benimde 2 kızım var biri 12 diğeri 7 yaşında şu an 30 haftalık hamileyim 3.kızımı bekliyoruz nasipse.. Ben 20 yılı aşkındır çalışan biriyim çocuklarım doğduğunda da çalıştım annem baktı kızlarıma sağ olsun 15 gün sonra doğum iznine ayrılacağım ve artık çalışma hayatını da bırakıyorum hayat bundan sonra benim için nasıl olacak endişeliyim açıkçası ilk defa tam anlamıyla çocuk büyüteceğim gibi bir şey olacak inşallah her şey tahminimden kolay olur :dua: sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak için takipteyim :KK54:

Merhaba arkadaşlar benimde 2 kızım var biri 12 diğeri 7 yaşında şu an 30 haftalık hamileyim 3.kızımı bekliyoruz nasipse.. Ben 20 yılı aşkındır çalışan biriyim çocuklarım doğduğunda da çalıştım annem baktı kızlarıma sağ olsun 15 gün sonra doğum iznine ayrılacağım ve artık çalışma hayatını da bırakıyorum hayat bundan sonra benim için nasıl olacak endişeliyim açıkçası ilk defa tam anlamıyla çocuk büyüteceğim gibi bir şey olacak inşallah her şey tahminimden kolay olur :dua: sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak için takipteyim :KK54:
Merhaba. 12 yaşında kızlarımız yaşıt. 7 yaş ve 5 yaş oğlum var. İnşaallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi.🥰

Merhabalae ZeBeTE ZeBeTE aramiza hosgeldin. Sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Bundan sonra da evde çocuklarinla esinle vakit
geçirip çocuklarını büyütmek senin de çok hoşuna gidecektir. Erkekler evde sıkılıyor, biz sıkılmaya zaman bulamadigimizdan aman evdeyimne yaparım simdi diye boşluğa düşmüyoruz. Eminim bu duruma en cok çocukların sevinecektir.

Maşaallah barekallah. 💕Bende 2 oğlan var. Seninkileri duyunca AAAAA diye çığlık atasım geldi. 5 oğlanı düşünemiyorum.🤣🤣🤣 Yaa evde kaç erkek. Maşaallah hepsi de ergen.
Seni uzaktan izlemeyi isterdim bir günde ne yapıyorsun diye. Allah hepsine güzel ahlak versin.
Eşimle birlikte 6erkek maalesef bana diyor çocuklar anne sen hep prenses kalıyorsun diyorum ne prensesi kül kedisi iyi dilekleriniz için teşekkürler rabbim razı olsun

Merhaba. 12 yaşında kızlarımız yaşıt. 7 yaş ve 5 yaş oğlum var. İnşaallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişi.🥰
Maşallah Allah bağışlasın inşallah amin canım🤗
Merhabalae ZeBeTE ZeBeTE aramiza hosgeldin. Sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Bundan sonra da evde çocuklarinla esinle vakit
geçirip çocuklarını büyütmek senin de çok hoşuna gidecektir. Erkekler evde sıkılıyor, biz sıkılmaya zaman bulamadigimizdan aman evdeyimne yaparım simdi diye boşluğa düşmüyoruz. Eminim bu duruma en cok çocukların sevinecektir.
Amin canım inşallah evet şu halde bile evin işi bitmiyor sürekli evde olunca eminim başıma şuana kadar yapamadığım bir sürü çıkartırım😅 aynen çocuklar 4 gözle işten ayrılacağım günü bekliyorlar 😇

Rabbim bereketini veriyor diyeyim ama yarına kalsın yemeğim olmuyor gece vardiyası gibi çalışıyor bizim mutfak 😅😅
Senden pratik tarifler alabiliriz. Ben artik tencerelerin en büyük boyuna geçtim 26 cm ya da 28 cm çapında olanlar pisiriyorum
Her öğlen ben de eşim de evde çocuklarla yiyoruz.

Son düzenleme:
Senden pratik tarifler alabiliriz. Ben artik temcerelerin en büyük boyuna geçtim 26 cm ya da 28 cm çapında olanlar pisiriyorum
Her öğlen ben de eşim de evde çocuklarla yiyoruz.
Ne güzel az yemek yapamam galiba askeriye karavanı gibi mübarek kazan kaynatıyoruz 😂 işin esprisi bir yana dün 40 lahmacun yaptım yarinada kalır yanına bı çorba yeriz dedim Allah'tan iki tane bırakmışlar ne yapmalıyım sağlık olsun 😅😅

Ne güzel az yemek yapamam galiba askeriye karavanı gibi mübarek kazan kaynatıyoruz 😂 işin esprisi bir yana dün 40 lahmacun yaptım yarinada kalır yanına bı çorba yeriz dedim Allah'tan iki tane bırakmışlar ne yapmalıyım sağlık olsun 😅😅
Benim.ortanca cok yemiyor en küçük henüz ek gıdaya baslamadi. Benim tencereler küçük mü ne dersin ama seninkiler.hep büyük maşallah, yerler hatta silip supururler.

Back