- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.441
Senin bu dediğini yaşadım tabi ama arkadaştan yana değil akrabadan yana...çok isabetli birşey dedin " Rabbim temizliyordur" kesinlikleMaşaallah barekallah ne güzel. Rabbim muhabbetinizi arttırsın.
Ben arkadaşlarıma dostlarıma çok değer veririm. Özel zaman ayırırım ancak geçen yıllarda imtihanlardan geçtik. Meğerse çok da çift taraflı değilmiş benim "arkadaşlar, dostlar.(!)" Ne yapayım, bu da apayrı bir imtihan oldu malesef... Temizliyordur diyorum Rabbim.
Arkadaşım şimdi otobüste. Sabaha burada olur inşallah sağ salim.
Annemleri gönderdim az önce. Onlar da birkaç gündür bendeydi. Giderken çocukları da götürmelerini rica ettim. Sağolsun kırmadılar. Biraz sakinliğe ve dinginliğe ihtiyacım var. İnşaallah hayırlı olur.
Niye ismi Yahudi köftesi bilmiyorumHangi yemekmiş o? Merak ettimSeverim böyle yeme içme faaliyetlerini.
Valla bende kendime şaşırıyorumMaşaallah sana. İki üç kere aşağı inmeye üşenirim ben. Bahçe var bizde de. İsteseler gayet güzel zaman geçirirler ama illa başkası olacak onlara. Küçük bir apt olunca da çocuk yok gibi. Ya evde oluyorlar ya olmuyorlar onlarda. Bende denize vs götürüyordum ama daha önce yazdığım boğulmadan mı ne etkilendiysem, bayramdan beri.hiç götürmedim. Ne bileyim öyle kaldık evde.
Tv bende de yok. Telefonu kısıtlı verdiğim oluyor. Mental Up üyeliğimiz var telefonda. Onunla oynuyorlar. Bazen Şeker Hoca izliyorlar kahvaltıda. Takip edemediğğm zaman da oğlanlar direkt silah savaş vs izliyor. Süreli veriyorum genelde. Ortancayla belgesel serisi izlemeye başlamıştık. Kızımı sarmadı. O da bayağıdır askıda. Belki tekrar bir düzen kurabilirim bilemiyorum.
Menü güzel mantı yerine ben çorba tercih ederim. Bekarken çorba sevmezdim, şimdi vazgeçilmezim. Ellerine sağlık, kolay gelsin.Güzel anneler yarına misafirim var. Annemin kuzeni ve kızları gelecek.
Öğlen yemeğine.
Sarma , mantı, patlıcan oturtma pilav salata yapacağım. Menü nasıl sizce ?
kavs-i kuzah Ahtapot Anne
Çok sıcak buralar çorba içmiyoruz biz. Biz gidinceye genelde çorba yapmazlar yazın. Soğuk bir yoğurtlu yarma çorbası olurdu aslında ama evde yarma yok.Menü güzel mantı yerine ben çorba tercih ederim. Bekarken çorba sevmezdim, şimdi vazgeçilmezim. Ellerine sağlık, kolay gelsin.
Anliyorum. Şartlara göre değişir illa ki. Yaşasın yemek yemekÇok sıcak buralar çorba içmiyoruz biz. Biz gidinceye genelde çorba yapmazlar yazın. Soğuk bir yoğurtlu yarma çorbası olurdu aslında ama evde yarma yok.
Süper bir menü oldu. Herley lezzetli harikaydı. Bu günüde alnımın akıyla atlattım şükürler olsun Allahım. Sen nasılsın ortancan nasıl az duruldumu?Anliyorum. Şartlara göre değişir illa ki. Yaşasın yemek yemek
Gel gel düşünen düşünmeyen herkes gelsin. Allah hepimize yardım etsin.2 çocuklu olup 3.yü düşünmeyenler gelemiyor mu buraya
Bende herbiri 50 çocuğa bedel 3 tane var ve bugünlerde hepsi birlik olup üstüme geliyoreeeeee10 cocuga bedel 1 cocugu olanlar da gelse olmaz mı diyordum ben de
Çooooooookkk geçmiş olsun. Bizde yarın kınaya gideceğiz inşallah. Hem kına hem düğün bir arada olacak. Kardeşimin kızı hasta burda doktora gelecekler. Onun için dua edin, Rabbim kendi yanından şifa versin.Selam kızlar. Ben yine girip okuyup yazamayanlardanim. Ilk düğünümüzü yaptık geldik. Yolculuk cok zor gecti, uzun sürdü. Cocuklar çok sıkıldı. Büyük oğlum hastalandı. Çok ateslendi halsizdi, istahsizdi,teshis dizanteri. Simdi şurup kullanıyoruz biraz daha iyi cok şükür. Dinlenemedik, yorgunlugumuzu atamadik, daha ikinci düğüne gidecegiz. Ufak tefek eksikler kaldi. Kolumu kaldiracak halim yok, cok uykusuzum, yorgunum.. sizler nasılsınız??
Ve aleyküm selam kardeşim, şifa olsun tedavin bide klima çarpmasaymış iyiymiş.Selamün aleyküm ve rahmetullah hanımlar.
Ben arkadaşımı yolcu ettim. Güzel bir zaman geçirdik hep beraber. Onun benim hayatıma bakışı vesilesiyle aslında ne kadar fazla nimetin içinde olduğunu gördüm. Çok şükür verdiğine ve vermediğine Rabbim.
Sülük tedavim vardı. Böcüler beni çok sevdi bu sefer. Bırakmak istemedi. Dr da aslında beni düşünerek klimayı açmıştı. 3 saat kadar klimaya maruz kaldım. Biz normalde evlerde klima kullanmıyoruz %95. Klima beni öyle bir sarstı ki, arkadaş gitti gideli yatıyorum annemdeyiz. Gidemedim kendi evime. Aile hekimine yazdım durum bu diye. Allah muhafaza sonuçta korona da olabiliriz. Dr şu ilacı kullan, geçmezse test yaptır dedi. İlaç şifa oldu çok şükür. Toparladım bayağı. Öyle olunca da test yaptırmadım. İnşaallah çabucak atlatırım hayırlısıyla. Ben aşı konusunda tereddütleri olan bir insanım ama bizim buralarda çok arttı korona. Acaba olsam mı diye kafamda dönüyor. Eşim oldu bir doz. İlla sen de olacaksın diyor. Ne dersiniz hanımlar? Kafam çorba.
Oğlum kustu geçen. Takip ettim. İyi şimdi elhamdülillah. Kızım da başım ağrıyor diyor. Ona da ilaç iyi geldi çok şükür. Dua bekleriz canlar.
Hazır annemdeyken çocukların bir iki etkinlik kitabı vardı. Başlatayım dedim ama 2.sınıfa geçen oğlum acayip rahat. Lütfetmiyor beyefendi.Anasınına gidene sardım bende.
Çok şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın. İyi salladı beni. Eve geldim çok şükür. Hala dinlenmeye çalışıyorum. Kendimi yormamaya çalışıyorum. Geçer gider inşallah en kısa zamanda. Çocuklar da öksürüyor. Üzerinizi örtün diyorum. İnce bir örtüyü bellerine bile örtseler sorun olmayacak ama püfür püfür esen rüzgara karşı örtüsüz yatıyorlar.Ve aleyküm selam kardeşim, şifa olsun tedavin bide klima çarpmasaymış iyiymiş.
Baya zorlanmışsın şimdi nasılsın ?
Bende çok yoğun geçirdim son haftalarda gelen giden misafirler çoktu.
Düğünümüz güzel geçti. Yolculuk çok keyifliydi. Yalnız büyükler rbirbirni yiyip durdu tek sorun oydu.
Şimdi kardeşim geldi, hastaneye gidecekler yarın sabah. Zeynep'ime dua edin. Rabbim sağlıkla sonuçlanmasını nasip etsin. Bütün hastalara şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?