Üç çocuklular, çok çocuklular

Senin bu dediğini yaşadım tabi ama arkadaştan yana değil akrabadan yana...çok isabetli birşey dedin " Rabbim temizliyordur" kesinlikle
İyiki çocuklar gitti kafanı dinlersin maşallah hepsine. Allah korusun ve annende yorulmasın inşallah.
Hangi yemekmiş o? Merak ettim Severim böyle yeme içme faaliyetlerini.
Niye ismi Yahudi köftesi bilmiyorum
İsmini İslam köftesi diye değişmek istedim ama olmadı. Netten yaz Urfa usulu Yahudi köftesi diye şak diye çıkar

Valla bende kendime şaşırıyorum
Bu kadar in çık yapmazdım ama evde daha çok kavga gürültü oluyor ondan bahçeye inmek keyifli ve kavgasız

Şu erkeklerin kavgalı silahlı savaş sevmeleri aynı. Bizimkide öyle. Metal Up ilk kez duyuyorum neymiş o?

Bizimki Bayadır lego oynamıyor. Aklı hep dışarlarda.

Güzel anneler yarına misafirim var. Annemin kuzeni ve kızları gelecek.
Öğlen yemeğine.
Sarma , mantı, patlıcan oturtma pilav salata yapacağım. Menü nasıl sizce ?
kavs-i kuzah Ahtapot Anne
Menü güzel mantı yerine ben çorba tercih ederim. Bekarken çorba sevmezdim, şimdi vazgeçilmezim. Ellerine sağlık, kolay gelsin.

Menü güzel mantı yerine ben çorba tercih ederim. Bekarken çorba sevmezdim, şimdi vazgeçilmezim. Ellerine sağlık, kolay gelsin.
Çok sıcak buralar çorba içmiyoruz biz. Biz gidinceye genelde çorba yapmazlar yazın. Soğuk bir yoğurtlu yarma çorbası olurdu aslında ama evde yarma yok.

Anliyorum. Şartlara göre değişir illa ki. Yaşasın yemek yemek
Süper bir menü oldu. Herley lezzetli harikaydı. Bu günüde alnımın akıyla atlattım şükürler olsun Allahım. Sen nasılsın ortancan nasıl az duruldumu?
kavs-i kuzah canım senin nasıl gidiyor

Kızlar bugün misafirlerim vardı.
Gelen misafirin 8 yaşında bir kızı var, benim kızlarla öyle güzel oynadılar eğlendiler , maşallah subhanAllah dedim.
5 yaşındaki kızım boncuklara merak sardı, misaifrle birlikte baya yaptılar. Paylaşmayıda becerdi elhamdülillah.

Oğlum babasıyla gitti , yemek faslından sonra. Yoksa aklı yemeklerde kalırdı
maşaallah ona seviyor yemek yemeği .

Oğlum varken kızkardeşlerine rahat vermedi, gidince bir rahatladım, işte kız ve erkek çocuğunun farkı.
Rabbim sana şükürler olsun.
Verdiğin bu nimetlerin şükrünü eda etmeye gücümüz yetmez.

Sizler nasılsınız

Biz uzun bir yolculuktan sonra düğün evindeyiz. Çocuklarla zor vebyorucu oldu biraz stresli de geçti. Kazasız belasız atlattık çok şükür. Sira düğünde. Ortancam aynen devam ediyor enerji ve performansindan bir sey kaybetmedi

2 çocuklu olup 3.yü düşünmeyenler gelemiyor mu buraya
Gel gel düşünen düşünmeyen herkes gelsin. Allah hepimize yardım etsin.
10 cocuga bedel 1 cocugu olanlar da gelse olmaz mı diyordum ben de
Bende herbiri 50 çocuğa bedel 3 tane var ve bugünlerde hepsi birlik olup üstüme geliyoreeeeee

Selam kızlar. Ben yine girip okuyup yazamayanlardanim. Ilk düğünümüzü yaptık geldik. Yolculuk cok zor gecti, uzun sürdü. Cocuklar çok sıkıldı. Büyük oğlum hastalandı. Çok ateslendi halsizdi, istahsizdi,teshis dizanteri. Simdi şurup kullanıyoruz biraz daha iyi cok şükür. Dinlenemedik, yorgunlugumuzu atamadik, daha ikinci düğüne gidecegiz. Ufak tefek eksikler kaldi. Kolumu kaldiracak halim yok, cok uykusuzum, yorgunum.. sizler nasılsınız??

Çooooooookkk geçmiş olsun. Bizde yarın kınaya gideceğiz inşallah. Hem kına hem düğün bir arada olacak. Kardeşimin kızı hasta burda doktora gelecekler. Onun için dua edin, Rabbim kendi yanından şifa versin.

Selamün aleyküm ve rahmetullah hanımlar.
Ben arkadaşımı yolcu ettim. Güzel bir zaman geçirdik hep beraber. Onun benim hayatıma bakışı vesilesiyle aslında ne kadar fazla nimetin içinde olduğunu gördüm. Çok şükür verdiğine ve vermediğine Rabbim.

Sülük tedavim vardı. Böcüler beni çok sevdi bu sefer. Bırakmak istemedi. Dr da aslında beni düşünerek klimayı açmıştı. 3 saat kadar klimaya maruz kaldım. Biz normalde evlerde klima kullanmıyoruz %95. Klima beni öyle bir sarstı ki, arkadaş gitti gideli yatıyorum annemdeyiz. Gidemedim kendi evime. Aile hekimine yazdım durum bu diye. Allah muhafaza sonuçta korona da olabiliriz. Dr şu ilacı kullan, geçmezse test yaptır dedi. İlaç şifa oldu çok şükür. Toparladım bayağı. Öyle olunca da test yaptırmadım. İnşaallah çabucak atlatırım hayırlısıyla. Ben aşı konusunda tereddütleri olan bir insanım ama bizim buralarda çok arttı korona. Acaba olsam mı diye kafamda dönüyor. Eşim oldu bir doz. İlla sen de olacaksın diyor. Ne dersiniz hanımlar? Kafam çorba.

Oğlum kustu geçen. Takip ettim. İyi şimdi elhamdülillah. Kızım da başım ağrıyor diyor. Ona da ilaç iyi geldi çok şükür. Dua bekleriz canlar.

Hazır annemdeyken çocukların bir iki etkinlik kitabı vardı. Başlatayım dedim ama 2.sınıfa geçen oğlum acayip rahat. Lütfetmiyor beyefendi. Anasınına gidene sardım bende.

Ve aleyküm selam kardeşim, şifa olsun tedavin bide klima çarpmasaymış iyiymiş.
Baya zorlanmışsın şimdi nasılsın ?

Bende çok yoğun geçirdim son haftalarda gelen giden misafirler çoktu.
Düğünümüz güzel geçti. Yolculuk çok keyifliydi. Yalnız büyükler rbirbirni yiyip durdu tek sorun oydu.
Şimdi kardeşim geldi, hastaneye gidecekler yarın sabah. Zeynep'ime dua edin. Rabbim sağlıkla sonuçlanmasını nasip etsin. Bütün hastalara şifalar versin.

Çok şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın. İyi salladı beni. Eve geldim çok şükür. Hala dinlenmeye çalışıyorum. Kendimi yormamaya çalışıyorum. Geçer gider inşallah en kısa zamanda. Çocuklar da öksürüyor. Üzerinizi örtün diyorum. İnce bir örtüyü bellerine bile örtseler sorun olmayacak ama püfür püfür esen rüzgara karşı örtüsüz yatıyorlar. Ufaklığı sabah buzdolabının önünden alıp yatağa geri koydum. Ya bqlkon kapısının önünde... Öyle olunca öksürük olmaz mı...
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin. Zeynep' e de acil şifalar versin.

Arabada çocukların didişmesi beynimi yoruyor benim. En sonunda bırakıyorum artık kendi hallerine.

Yolculuğun iyi geçmesine sevindim. Okullar açılır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…