• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Çok şükür Rabbim bu günümüzü aratmasın. İyi salladı beni. Eve geldim çok şükür. Hala dinlenmeye çalışıyorum. Kendimi yormamaya çalışıyorum. Geçer gider inşallah en kısa zamanda. Çocuklar da öksürüyor. Üzerinizi örtün diyorum. İnce bir örtüyü bellerine bile örtseler sorun olmayacak ama püfür püfür esen rüzgara karşı örtüsüz yatıyorlar. 🙄 Ufaklığı sabah buzdolabının önünden alıp yatağa geri koydum. Ya bqlkon kapısının önünde... Öyle olunca öksürük olmaz mı...😆
Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin. Zeynep' e de acil şifalar versin.😔

Arabada çocukların didişmesi beynimi yoruyor benim. En sonunda bırakıyorum artık kendi hallerine.😁

Yolculuğun iyi geçmesine sevindim. Okullar açılır mı sizce?
Ben kızımı özel anaokuluna yazdırdım. Tam kapanma olmadığı sürece yarım gün gidecek 5 gün. Okullar açılır gibime geliyor ama gene ikiye bölürler. Umarım haftada 5 gün olur.

Biz Eylül başında bir tatil istiyoruz bakalım nasip olursa.

Hayırlı gunler guzel anneler bobrek ameliyatı olduğum icin telefona hic bakmaya fırsatım olmadı ama şükür tüm kotu gunler gecıp gitti artık bol bol sohbet ederiz zira kendim gibi cok cocuklu annelerle konusmak iyi geliyor 😃

Hayırlı gunler guzel anneler bobrek ameliyatı olduğum icin telefona hic bakmaya fırsatım olmadı ama şükür tüm kotu gunler gecıp gitti artık bol bol sohbet ederiz zira kendim gibi cok cocuklu annelerle konusmak iyi geliyor 😃
Çok geçmiş olsun. Taş mı vardı böbreğinde?

Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin.

Merhaba kızlar. Çocuklar çok öksürüyor. Bende atamadım henüz. Ne tavsiye edersiniz? Ne yedirip içireyim onlara?

Saolun kızlar yok canım benim dogustan solda çift böbrek vardı bırı bebek bobrek die geciyor o tıkanmıstı 8 cm kist olusmustu o bobregın içinde o alındı şükür artık 2 bobrekliyim bende :)
İlk kez duydum. Ne mutlu artık iki böbreklisin... çok geçmiş olsun tekrar.
Merhaba kızlar. Çocuklar çok öksürüyor. Bende atamadım henüz. Ne tavsiye edersiniz? Ne yedirip içireyim onlara?
Canım benim çok geçmiş olsun.
Ben çok zorda kalınca soğan ve bal suyu yapardım öksürüğü keser iyi gelirdi.
O dönem süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum, şekerli şeylerdende , perhiz gibi düşün . Süt balgam yapar öksürüğü arttırır.
Orta boy bir soğanı ince ince diliyorum üstünü geccek kadar organik bal ekliyorum. En az 2 saat bekliyor, suyunu içiyorlar... yemeklerden sonra birer tatlı kaşığı olur. Gögsünüze kantaron yağı sürün.
Kupa kapatın sırtınıza sonra kantaron yağı üzerine ısıtılmış bez koyun uyuyun.
Günlük var tütsü , onuda tütsü yapıp üzerine pamuk koyup göğsüne koyuyorsun. Hepsi çok şifalı.
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Erkek kardeşimin kızını doğduğundan beri ilk kez gördüm.. 1.5 yaşımda metabolizma hastası, nasıl zor nasıl acı... estağfurullah estağfurullah estağfurullah... Rabbim kapına gelen Senden medet uman tüm hastalarına şifalar ver... Zeynep'ime dua edin nolur. :KK43:

İlk kez duydum. Ne mutlu artık iki böbreklisin... çok geçmiş olsun tekrar.

Canım benim çok geçmiş olsun.
Ben çok zorda kalınca soğan ve bal suyu yapardım öksürüğü keser iyi gelirdi.
O dönem süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum, şekerli şeylerdende , perhiz gibi düşün . Süt balgam yapar öksürüğü arttırır.
Orta boy bir soğanı ince ince diliyorum üstünü geccek kadar organik bal ekliyorum. En az 2 saat bekliyor, suyunu içiyorlar... yemeklerden sonra birer tatlı kaşığı olur. Gögsünüze kantaron yağı sürün.
Kupa kapatın sırtınıza sonra kantaron yağı üzerine ısıtılmış bez koyun uyuyun.
Günlük var tütsü , onuda tütsü yapıp üzerine pamuk koyup göğsüne koyuyorsun. Hepsi çok şifalı.
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Erkek kardeşimin kızını doğduğundan beri ilk kez gördüm.. 1.5 yaşımda metabolizma hastası, nasıl zor nasıl acı... estağfurullah estağfurullah estağfurullah... Rabbim kapına gelen Senden medet uman tüm hastalarına şifalar ver... Zeynep'ime dua edin nolur. :KK43:
Çok sağol canım ayrıntılı yazmışsın. Sütün öksürüğü arttırdığını bilmiyordum.
Soğan kürünü denerim inşaallah. Bir de siyah turp kürü vardı bildiğim. Sen yazınca aklıma geldi.
Ben kekikti adaçayıydı kök zrncefil zerdeçal ıhlamur vs yapıyorum genelde. İnşaallah tüm hastalara Rabbim hayırlısıyla şifa versin. Özellikle Zeynep'e.

Selamlar 🤗oooooo maşaallah barekallah rekor sende sanırım.
Kaç yaşında kuzular? Nasıl geçiriyorsun bir gününü?😊
21,19,15,13,4 yaşları hepside erkek maalesef günüm çok kosturmali sabah uyanıyorum bide bakıyorum akşam olmuş günde bereketli aslında işte rabbim canlarını sağ kendilerini hayırlı etsin inşaallah ama erkek çocuğu zor ve kardeş

Kızlar selamlar.. özledim sizi. Yoğun ve kosusturmacali bir yaz tatilini geride bıraktık. Okullarin açılması icin gün sayiyoruz. Malum bir düğün telasimiz vardı atlattik kazasiz belasiz. Düğün sonrası en büyük oğlum hastaydı tam gecti derken bu kez de grip oldu. 3 4 gündür çekiyordu. 2 aksam önce benim midem kötüydü, bağırsaklarım bozuldu. Cok halsiz kaldım. Esim de hastaymis fark ettirmedi. Cocuklarla o ilgilendi yemege anneme gectik geldik,gece bu kez de ortanca hasta oldu. Ben yiyip icemeyince en küçük de huysizlandi. Cok şükür bu sabah bir şeyler yiyebildim de biraz gözüm açıldı. Onun dışında iyiyiz Allaha şükür. Okul acilmaran dinlenelim çocuklarla vakit geçirelim derken hastalikla geçiyor günlerimiz.
Denp Denp sana da çok geçmiş olsun. Zeynep e de acil şifalar diliyorum..

21,19,15,13,4 yaşları hepside erkek maalesef günüm çok kosturmali sabah uyanıyorum bide bakıyorum akşam olmuş günde bereketli aslında işte rabbim canlarını sağ kendilerini hayırlı etsin inşaallah ama erkek çocuğu zor ve kardeş
Önünde saygıyla eğiliyorum :KK52:
2 oğluşla hep şikayet modundayım çok utandım şu an 🙈

Önünde saygıyla eğiliyorum :KK52:
2 oğluşla hep şikayet modundayım çok utandım şu an 🙈
Rabbim sabrını da sevkatini de ayrı veriyor gülüm erkek çocuğu hareketli olduğu için yoruyor anneleri şikayet demeyelim de insan arada yoruluyor sessizlik istiyor o zamanda bu yaşları daha gelmeyecek diyorum birazda ben onlara uyup hoplayıp zipliyorum😂😂

Rabbim sabrını da sevkatini de ayrı veriyor gülüm erkek çocuğu hareketli olduğu için yoruyor anneleri şikayet demeyelim de insan arada yoruluyor sessizlik istiyor o zamanda bu yaşları daha gelmeyecek diyorum birazda ben onlara uyup hoplayıp zipliyorum😂😂
Harikasın 😍 ben de bir akışa bırakabilsem..

Çok sağol canım ayrıntılı yazmışsın. Sütün öksürüğü arttırdığını bilmiyordum.
Soğan kürünü denerim inşaallah. Bir de siyah turp kürü vardı bildiğim. Sen yazınca aklıma geldi.
Ben kekikti adaçayıydı kök zrncefil zerdeçal ıhlamur vs yapıyorum genelde. İnşaallah tüm hastalara Rabbim hayırlısıyla şifa versin. Özellikle Zeynep'e.
Canımsın neler çektik biz oğlumda. Öksürüğü boğmaca gibi olurdu. Bu sana yazdıklarımla Allahımın yardımıyla ilaçsız antibiyotiksiz atlattık hep. Doktor buhar ve antibiyotik verirdi genelde.
Amin yavrum Amin.

Maşallah , dilerim kızlarım dediğin gelenlerin olur.

Back