- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.421
Allah yardımcın olsun. Bende şimdilik 1.sınıf öğrencisi var. Oda ağustos ayı dergisini yapıyor. Okullar açılınca zaten yeterince derse boğulacak tatilin tadını çıkartsın. Be denize gittik ne bir yerlere son günlerde hep bizim semtte takılıyoruz. İnşallah bu yıl sağlıkla bize ve isteyen bekleyen herkese bir sürpriz tatil nasip eder Rabbim.İyi akşamlar hanımlar haftasonu cumartesi ev temizliğinden sonra yoğun bir şekilde kızlarla bititremedigimiz kaynak kitapları bitirmeye çalışıyoruz. 3 öğrenci olunca anne bu ne anne su ne diye neye bakacağımdan başım döndü. Ortanca ya büyük yardım ediyor artık, kucukle de ben ilgileniyorum. Tabii yine de sorular bitmiyor. Kurs da devam ediyor bir yandan. Ev temizliğini iki gündür bıraktım ki bitsin de geçtikleri sınıfın kitaplarıni alalım da biraz birşeyler bilerek gitsinler diye çabalıyorum. Benim en büyük avantajım bulunduğum şehirde hiç akraba yok benim ve eşimin ailesi de ilçede oldukları için öyle ha diyince gelemiyorlar. O yüzden evin sürekli düzenli olması gerekmiyor. Komşularim var ama catkapi gelmiyorlar zaten pandemiden dolayı artık ev görüşmeleri pek olmuyor.
Bende yavaş yavaş temizlik yapıyorum, dün cam perde temizliği yaptım. Koltukları silmem lazım kollarımda güçsüz.