- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.421
Allah yardımcın olsun. Bende şimdilik 1.sınıf öğrencisi var. Oda ağustos ayı dergisini yapıyor. Okullar açılınca zaten yeterince derse boğulacak tatilin tadını çıkartsın. Be denize gittik ne bir yerlere son günlerde hep bizim semtte takılıyoruz. İnşallah bu yıl sağlıkla bize ve isteyen bekleyen herkese bir sürpriz tatil nasip eder Rabbim.İyi akşamlar hanımlar haftasonu cumartesi ev temizliğinden sonra yoğun bir şekilde kızlarla bititremedigimiz kaynak kitapları bitirmeye çalışıyoruz. 3 öğrenci olunca anne bu ne anne su ne diye neye bakacağımdan başım döndü. Ortanca ya büyük yardım ediyor artık, kucukle de ben ilgileniyorum. Tabii yine de sorular bitmiyor. Kurs da devam ediyor bir yandan. Ev temizliğini iki gündür bıraktım ki bitsin de geçtikleri sınıfın kitaplarıni alalım da biraz birşeyler bilerek gitsinler diye çabalıyorum. Benim en büyük avantajım bulunduğum şehirde hiç akraba yok benim ve eşimin ailesi de ilçede oldukları için öyle ha diyince gelemiyorlar. O yüzden evin sürekli düzenli olması gerekmiyor. Komşularim var ama catkapi gelmiyorlar zaten pandemiden dolayı artık ev görüşmeleri pek olmuyor.
O an dikkatini bir oyuna çevirmeyi denedinmi?Canım şöyle ki istedigini yaptırmak istediğinde aglaryere atar kendini tepinir orda duymazdan gormezden geliyorum. Bu evde oturuyoruz mesela durup dururken kalkip.kosturup bagirmaya başlıyor ama agzi ayrilacak o nasil bağırmak.. avaz avaz..
Yapmaz olur muyum? Hic duymuyor bile..O an dikkatini bir oyuna çevirmeyi denedinmi?
Hadi gel şunu bunu yapalım gibi.
2 yaş sendromu deseneYapmaz olur muyum? Hic duymuyor bile..
3 kızım var..Yaşlar..17,13,11..En az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
@Kabarmamis kek
@Orkide_sever
Varlığına, sağlığına binlerce şükür. Ben akşam çocuklar uyuyunca konuşuyorum ayni seyleri söylüyorumkavs-i kuzah canım senin adına sevindim umarım arkadaşınla çok keyifli vakitler geçirirsiniz. Üç kızım var şanslıyım bu yönden çok şükür Allah'ım a. Ahtapot Anne canım sanırım erkek çocuğu. Erkekler kızlara göre biraz daha zor sanırım fitratlari gereği. Acaba istekleri zamanında karşılanmadığı için mi huysuzlasiyor. Ya da anlatmak istediğini siz anlamayinca mi öyle tavırlar sergiliyor? Ama herşeyden önce şunu düşünün elhamdülillah konuşabilen hircinlassa da sesini duyabildiginiz bir çocuğunuz var, çok şükür. Nice aileler gördüm sesi çıksın diye dile damağa masaj yapanlar vardi Eşiniz de biraz sabırlı olsun herşey bir süreç, bir iki yıl sonra bu hallerinden eser kalmayacak.
Ooo hepsi ergen Allah yardımcın olsun3 kızım var..Yaşlar..17,13,11..
Bende zaten tımarhaneden yazıyorum,şu an yazmasamda yakındır yani
Erkekler çok nadiren anlayışlı ve sabırlı yardımcı Türk toplumunda. Öyle kadınlar çok şanslı.Varlığına, sağlığına binlerce şükür. Ben akşam çocuklar uyuyunca konuşuyorum ayni seyleri söylüyorum
Ilk oğlumda kaba motor becerilerinde gerilik vardı, hacettepe genetiğin kapısını az asindirmadik.. neler gördük her halimize bin şükür. O da diyor ki tahammül edemiyorum. Bu kadar gergin değildi hiç. Nedir sorun bilmiyorum. İnşallah çözebiliriz, kan değerlerinde düşüklük var. Halsizlik var hep üzerinde, sinirleri daha cok yıpratıyor tahminimce.
Rabbim sana bağışlasın kızçelerini. Maşallah onlara.3 kızım var..Yaşlar..17,13,11..
Bende zaten tımarhaneden yazıyorum,şu an yazmasamda yakındır yani
Amin ecmain..Aynen öyleOoo hepsi ergen Allah yardımcın olsun
Amin ecmain tşk ederimRabbim sana bağışlasın kızçelerini. Maşallah onlara.
Bizim apartmanın bahçesi var. Ben indiriyorum bebeğimi , hava almadığı zaman öğlen uyumuyor. Günde iki üç kez indiğim oluyor.karapisso canım bizimkilerin tatilden anladığı akşama kadar ellerinde tablet telefon. Bahçe filan da yok ki orada zaman gecirsinler. Zaten akşama doğru iki üç saat sitenin bahçesinde arkadaşlari ile oynuyorlar. Hem bu kaynakları normalde okul zamanı yapmaları gerekiyordu,
Maşaallah barekallah ne güzel. Rabbim muhabbetinizi arttırsın.kavs-i kuzah baya önce demiştin arkadaşım gelecek diye. Hadi bakalım senin içinde güzel bir mod olur. Ben çok severim gençlik yıllarımı andığım arkadaşlarımla vakit geçirmeyi. Sanki beni evelden bilenler daha iyi anlıyor. Benimde medreseden görüştüğüm arkadaşlarım var, her memlekete gittiğimde illa buluşuruz.
Rabbim hepimize sağlık afiyet versin. Allaha emanetsin
Maşaallah sana. İki üç kere aşağı inmeye üşenirim ben. Bahçe var bizde de. İsteseler gayet güzel zaman geçirirler ama illa başkası olacak onlara. Küçük bir apt olunca da çocuk yok gibi. Ya evde oluyorlar ya olmuyorlar onlarda. Bende denize vs götürüyordum ama daha önce yazdığım boğulmadan mı ne etkilendiysem, bayramdan beri.hiç götürmedim. Ne bileyim öyle kaldık evde.Bizim apartmanın bahçesi var. Ben indiriyorum bebeğimi , hava almadığı zaman öğlen uyumuyor. Günde iki üç kez indiğim oluyor.
Bizim tablet televizyon yok olsa asla önüne geçemem. Laptop var günde iki kez falan izler hepsi birlikte.
Bu zamanın çocukları evlere mahkum oldu, gene Bizim bahçe park var olmayan o kadar çok yavru varki. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bizimde anne tarafı memlekette gidecek bir kapımız yok.eşimin tarafı var ama yok. Allaha şükür iniyoruz zaman geçiyor.
Hah işte bunun başka versiyonu benim ortanca. Ben bağırıyor demiyorum, direkt böğürüyor. Ciddi böğürüyor.Ah kızlar hepinize iyi geceler. Benim
ortanca o kadar zorluyor ki esimin tahammülü sıfırlandı.. cok zorlaniyorum. Çocuk agliyor babasi bağırıyor sabredemiyorum artik diyor. Aslinda ağlamıyor avazi çıktığı kadar bağırıyor
Gözünde 1 damla yas yok. Hic durmayan cok hareketli bir cocuk. Ne yapsam bana bir akil verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?