- 12 Ocak 2019
- 2.931
- 6.530
- 158
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
- #1.381
İnşallah. Ben de çok isterim sizin de faydalandığiniz kitapları vs. yazmanizi.Çocuk eğitimi konusunda yakın yaşlarda ve aynı sınıflarda çocuklarımızın olmasına sevindim.Hoşuna giden, faydalı olacağını düşündüğün etkinlik, kaynak kitap, oyuncak vs önerilerini beklerim.
Canim benim ortanca nisan 2019 doğumlu en küçük de temmuz 2020 doğumlu. Çok Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nesi vardıAhtapot Anne yavrum bu kadar zamandır yarışıyoruz ben ortancanın benim minikle aynı yaşta olduğunu bilmiyordum veya sen yazdın ben kaçırdım.
Benimki 2019 mayıs doğumlu.
Rabbim hepsini korusun. Senin ve A Asya89 un bebekleri çok yakın ikiz gibiler. İki kat enerji lazım size inşallah kolaylıklar sizinle olsun.
kavs-i kuzah Four lights sizin yazışmalarınızı okudum kendimden utandım. Ne kuran eğitimi ne okul. Biz bahçede eğlence peşindeyiz. Oğlum ağustos ayı dergisine başlayacak yoksa başka bişey yok. Haftada iki gün futbol kursuna gidiyor.
Grip oldum yeni yeni kendime geliyorum. Kızlarımda yeni iyileşti. Rabbim yeğenim Zeynep için dua edin. Durumu ağır
Canim benim ortanca nisan 2019 doğumlu en küçük de temmuz 2020 doğumlu. Çok Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nesi vardı
Sağolun kızlar , metabolizma hastası. Büyümüyor, karaciğeri iflas etti. Kanında şimdi enfeksiyon var hastanedeler.Günaydınlar...karapisso çok geçmiş olsun yeğeninin neyi var?
Hiç bitmez. Benimde buzdolabımı temizlemem lazım. Çok işler var ama bebeler ilgi bekler. Eş kişisi yemek temizlik ve ilgi bekler.....Tünaydinlar.. bizim düğün hazırlıkları bitmedi dün yine alışverişte zaman kaybedince sabah cok yorgun uyandım. Hava bulutlu,kapalı, basık.. hafif yağmur atıştırdı. Güzelce yağsa da hem yangınlara hem de bize iyi gelse. Kahvaltıyı dışarıda yaptık geldik ki sular yine kesilmiş.. artık bıktık usandık bu kesintilerden. Ne alt yapı çalışması bitti ne arızalar.. makinaya çamaşır atmıştım son 10 dk si kalmış yine utu yapilacak aksama yemek hazır, evde dolaplarin içlerini temizliyorum fırsat buldukça.. evdeki işler hiç ama hiç bitmiyor..
Ufakligi uyuttum sıra ortancayı uyutmada ama o da direniyor. Bugün pazar alışverişi yapılacak ben de buzdolabini ve çocukların dolaplarını temizleyecegim hadi bismillah.. hepimize kolay gelsin..Hiç bitmez. Benimde buzdolabımı temizlemem lazım. Çok işler var ama bebeler ilgi bekler. Eş kişisi yemek temizlik ve ilgi bekler.....
Ben evi topla süpür mutfağı temizle... şimdi oturdum yoğurt yiyorum. İşler bitmez bizlere sağlık sıhhat versin Rabbim. Herşey hallolurUfakligi uyuttum sıra ortancayı uyutmada ama o da direniyor. Bugün pazar alışverişi yapılacak ben de buzdolabini ve çocukların dolaplarını temizleyecegim hadi bismillah.. hepimize kolay gelsin..
Bende 4 gibi buzdolabını temizlemeye başladım alt kısmı. 2 saat olmuş. O arada çocuklara yemek indir kaldır. Bitti sayılır elhamdülillah. Dinleniyorum 5 dakikadır.. hamilelik nasıl gidiyor?karapisso ve Ahtapot Anne hanımlar kolay gelsin, bende de aynı. Kahvaltıdan sonra 10 gibi başladım şimdi oturdum. 6 saat full ev temizliği. Yapmak sorun değil keşke böyle kalsa inanın yarın görseniz sanki kimse bu evde ev temizliği yapmıyor gibi olacak. Allah'tan şimdilik bende öğle uykusu diye bir durum yok da bir de onunla uğraşmıyorum ama büyüyünce de başka şeyler çıkıyor. Ama elhamdülillah çok şükür sağlığımız yerinde de yapabiliyoruz
En küçüğüm 27 aylık. Maşallah nasipte varmış demek. Yaşın kaç ? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Günaydın arkadaşlarkarapisso canım planlı bir gebelikti hatta istedigimizden bir yıl da geç oldu. Yaşım biraz ilerlediği için artık olmayacak galiba diyordum ama çok şükür Rabbim nasip etti. Senin en küçük kaç yaşında ?
Olmadım canım. Benimdee kafam karışık. 4.yü istiyorum, aşı olmadan olsun istiyorum. Zorlayacaklar öyle görünüyor.Günaydın kızlar, konunuzu takip ediyorum ara ara da yazıyorum. Merak ettim şimdi aranızda gebe olanlar ve gebelik planlayanlar aşı oldunuz mu bende halihazırda 3.yü düşünüyorum aşı konusu kafanı karıştırıyor
Aşı olmadım henüz. 4.yü istiyordum ama eşim istemeyince baktım ben de soğumuşum. Biraz da hayat yorgunluğu diyeyim.Günaydın kızlar, konunuzu takip ediyorum ara ara da yazıyorum. Merak ettim şimdi aranızda gebe olanlar ve gebelik planlayanlar aşı oldunuz mu bende halihazırda 3.yü düşünüyorum aşı konusu kafanı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?