- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
10 8 6 enkucugude 7 aylik daha sormayin 30 yasindayim daha hepsini isteyerek yaptim qma 5. Cok cok supriz oldu ne yapicam bilemiyorum kiyamiyorum kurtaja onun ne sucu var diye offf offVayyyyy validemm hoşgeldin
Benim kocam 3.de pes etti..yoksa 4.yoldaydı Benim
4 ü göreyim 5ide isterim. Yaşları kaç Allah bağışlasın.
Geri cekilme korunma yontemi cnm hamilelik cok dusuk bi ihtimalKızlar bu linki okudum ,bi umut dedim bu ay olur
Sizinle paylaşmak istedim.
Dua edin bana. Rabbim en güzelini sağşıklısını nasip etsin. İsteyen bekleyen herkese.
Yapma Ya. Çok gebe kalan var. Darısı bana hayırlısıyla.Geri cekilme korunma yontemi cnm hamilelik cok dusuk bi ihtimal
Olmaz asla. Allah sana vermiş, kıyılırmı10 8 6 enkucugude 7 aylik daha sormayin 30 yasindayim daha hepsini isteyerek yaptim qma 5. Cok cok supriz oldu ne yapicam bilemiyorum kiyamiyorum kurtaja onun ne sucu var diye offf off
Geri cekilme aksine bir korunma yöntemi değil. Hamilelige gayet de uygun, risk.oldukca fazla.Geri cekilme korunma yontemi cnm hamilelik cok dusuk bi ihtimal
Ve aleyküm selam, hoşgeldin. Benimde eşiminde aile terapisi alması lazım. Yada peygamberimizin nasıl bir baba olduğunu okuması lazım. Benim tek başıma bi yol katetmem ne mümkün....Selam kizlar. Yorucu bir gün daha geride kaldı. 3 kez parka götürdüm çocukları bir o kadar banyo, camasir derken simdi makinada siraya girdiler. Yarin kendim.icin psikologtan randevu aldim, bakalim nasil geçecek. Okullarin son haftasi, insallah yazim güzel geçer. Ruhum da bedenim de çok yorgun..
Hemide yumurtlama dönemiyse.Geri cekilme aksine bir korunma yöntemi değil. Hamilelige gayet de uygun, risk.oldukca fazla.
Condom yirtilmasi sonucu hamile kaldim maalesef tek endisen diger cocuklarimi ihmal etmek çünkü yardimci olacak hic kimsen yok hepsini tek basima büyüttüm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahYapma Ya. Çok gebe kalan var. Darısı bana hayırlısıyla.
Olmaz asla. Allah sana vermiş, kıyılırmı
Sen Allahdan yardım iste. Bende tek başıma büyüttüm, eşim zaman zaman mesailere kaldı yoğundu. Ama geçti. Çok güzel bir ailen olacak geniş büyük. Mutluluklar diliyorum.Condom yirtilmasi sonucu hamile kaldim maalesef tek endisen diger cocuklarimi ihmal etmek çünkü yardimci olacak hic kimsen yok hepsini tek basima büyüttüm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim yumurta sayim normalden cok fazlaymış o yuzden hepsinde tek seferde hamile kaldim ama geri cekilmeylede cok korundugum oldu bu sefer pek ilerie gidemedim o ayriHemide yumurtlama dönemiyse.
Benim esimde askeri personel keske arada mesaiye kalsa 6 ay var 6 ay yok o yuzden o israrla aldiralim diyor hevesimde kirildi bu yuzden yok sa sabirli biriyim cocuklarim icinde canimi veririm her anne gibi hic birseyleri zor gelmiyor rabbim saglik sihhat versin herkesinkiyle beraberSen Allahdan yardım iste. Bende tek başıma büyüttüm, eşim zaman zaman mesailere kaldı yoğundu. Ama geçti. Çok güzel bir ailen olacak geniş büyük. Mutluluklar diliyorum.
Ne zamana kadar böyle çalışacak.Benim esimde askeri personel keske arada mesaiye kalsa 6 ay var 6 ay yok o yuzden o israrla aldiralim diyor hevesimde kirildi bu yuzden yok sa sabirli biriyim cocuklarim icinde canimi veririm her anne gibi hic birseyleri zor gelmiyor rabbim saglik sihhat versin herkesinkiyle beraber
Maşaallah barekallah. Becerikli hatun ellerine sağlık. Şifa olsun.Seni okuyunca imdaaaattt diye bağırasım geldi.Rica ederim bir daha beni bu kadar yorma.
Ay sorma kafayi koyduğum yerde uyumusum ama oglum saolsun sık sık uyandırdıMaşallah canım. Herhalde şimdi komaya girmişsin
Rabbim gonlune gore versin bende 30 yasindayim 4 cocugum var ben tuplerimi baglatttim vebaline giremem bir canin cunki bi bebek daha kaldıracak psikilojim yok Rabbim gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi neyse o olsunBende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibi
Hayirlisi olsun ...10 8 6 enkucugude 7 aylik daha sormayin 30 yasindayim daha hepsini isteyerek yaptim qma 5. Cok cok supriz oldu ne yapicam bilemiyorum kiyamiyorum kurtaja onun ne sucu var diye offf off
Ömür boyu boyle olacak maalesef bebegimde cok huysuz surekli kucagimda indirince basiyor bagirtiyi cok zorluyor beni 6 haftalik hamileyim hamileligimde hep zor gecer basladi bile bulantilar resmen yatalak oluyorum baya kutu geciyor ilk 4 ay ha bide bek fitigi var inleye inleye tasiyorum gerisini sen düşünNe zamana kadar böyle çalışacak.
Zormuş gerçekten.
Rabbim yardımcın olsun.
Bebeğin rahat bir bebekmi, hamileliğn kolay geçer inşallah. Son olarka kaç haftalıksın?
Bende baglatmayi istiyordum ama esim salladi durdu caizmi degilmi deken simdi kurtaja fetva ariyor akilsiz yarim bu arada nerde baglattin ozeldemi devlettemiolur canim yormam
Ay sorma kafayi koyduğum yerde uyumusum ama oglum saolsun sık sık uyandırdı
Rabbim gonlune gore versin bende 30 yasindayim 4 cocugum var ben tuplerimi baglatttim vebaline giremem bir canin cunki bi bebek daha kaldıracak psikilojim yok Rabbim gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun
Hayirlisi olsun ...
karapisso canim kabak patates firinlama usulu yapiyorum musait olunca atarim tariflerini
Kizlar dua edin bugun kayin babam anjiyoya gircek hayirlisyla şifa bulup ciksin insallah
Bende doğuluyum canımAma yaaaaa, denize ilk kez oğlumla girdim ben. Doğuluyum, 6 kardeş maddi imkansızlıklar nasip olmadı çocukken. Denize doyamıyorum ben aşığım... bir tefekkür anıdır benim için.
Teşekkür ederim beni çatlattığın için
Orda olmayı çok isterdim.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallahBende 4 cocuk var 5. yede hamileyim grubun anaci olabilirim varmi benim gibi
Devlet hastanesinde dogum sirasinda baglatttim canim boşuna aramasin kilifina uyduracak fetva bulamaz gunah yani cins bu erkekler vallahaBende baglatmayi istiyordum ama esim salladi durdu caizmi degilmi deken simdi kurtaja fetva ariyor akilsiz yarim bu arada nerde baglattin ozeldemi devlettemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?