• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç çocuklular, çok çocuklular

Kızınca kızma diyor benimki. Bazen şaplak atıyorum, keşke elime hakim olsam. Olacagim ama inşallah 🤲
Bebeğe vurulmaz çocuklara vurulmaz dedi bu sabah uyandığı gibi. Rabbim benim gibi olan bütün annelerin ellerine kalbine şifa versin.
Bir bilmiş bilmişki , bana çok şey katıyor. Allaha şükürler olsun.

Güneydoğu Ş.urfa canım. Doğma büyüme oralıyım. Evlenip geldim İstanbula. Toprağımız çok sert , malesef büyüdüğüm evde çok sert ve şiddet olan bir evdi , hz İbrahimin misafir perverliğini almış bir toplum. Ama neden onun ahlakı alınmamış bilmiyorum.
Ben çok mücadele verdim hala veriyorum. Tabii genelleme yapmak çok yanlış, ben kendi adıma yazdım bunları. Her birimiz ayrı ayrı ebeveynlik yolunda emek veriyoruz. Am en zoru benim sanırım.

Benimde eşim sürekli oğlumuzs forama krampon alır. Kurs belediyenin orda ücretsiz forma hediye etmişler çok şirin. Kızım çok boşta kaldı, inşallah onuda yarın yüzme kursuna yazdıracağım. Bu arada 4 yaşında okuma yazmayı söktü. Yemek yaparken öğretmencilik oynarken , öğrendi elhamdülillah çok şükür.
Canısı biz galiba senle akraba çıkacaz🥰

Kızınca kızma diyor benimki. Bazen şaplak atıyorum, keşke elime hakim olsam. Olacagim ama inşallah 🤲
Bebeğe vurulmaz çocuklara vurulmaz dedi bu sabah uyandığı gibi. Rabbim benim gibi olan bütün annelerin ellerine kalbine şifa versin.
Bir bilmiş bilmişki , bana çok şey katıyor. Allaha şükürler olsun.

Güneydoğu Ş.urfa canım. Doğma büyüme oralıyım. Evlenip geldim İstanbula. Toprağımız çok sert , malesef büyüdüğüm evde çok sert ve şiddet olan bir evdi , hz İbrahimin misafir perverliğini almış bir toplum. Ama neden onun ahlakı alınmamış bilmiyorum.
Ben çok mücadele verdim hala veriyorum. Tabii genelleme yapmak çok yanlış, ben kendi adıma yazdım bunları. Her birimiz ayrı ayrı ebeveynlik yolunda emek veriyoruz. Am en zoru benim sanırım.

Benimde eşim sürekli oğlumuzs forama krampon alır. Kurs belediyenin orda ücretsiz forma hediye etmişler çok şirin. Kızım çok boşta kaldı, inşallah onuda yarın yüzme kursuna yazdıracağım. Bu arada 4 yaşında okuma yazmayı söktü. Yemek yaparken öğretmencilik oynarken , öğrendi elhamdülillah çok şükür.
Valla canım yanlız değilsin. Bende büyüğün poposuna ara sıra şaplak atıyorum. Ne yapayım yapma etme dedikçe ısrarla yapıyor.

Kızlar havalardanmı bilmiyorum, ben bugun pek iyi değilim. Midem bulanıyor , ayakta duramıyorum. Çocukalr eğlensin diye pikniğe gittik, giderken yolda kaç kez oturdum. Bayılacağım sandım. Yiyemedim pek bişey, eşimde hemen hamilemisin demeye başladı :D
Halbuki iştahsızlıktan biliyorum.
Şimdi uyuttum Çocukaları, sizler naptınız?
Ahtapot Anne Ahtapot Anne kavs-i kuzah kavs-i kuzah Denp Denp Vee A Asya89

Selam kızlar nasılsınız? Valla bu gün sabahtan çıktık evden. Ancak akşam eve döndük. Randevular alışveriş derken. Sabah ve öğlen yemeğini dışarda yedik. Akşam yemeği içinde balık salata yaptım. Çocuklara duş aldırdım. Şimdi çocukları uyutup. Sonra gidip alışverişi yerleştirecem. Bulaşıkları yıkayacam.

Selam kızlar nasılsınız? Valla bu gün sabahtan çıktık evden. Ancak akşam eve döndük. Randevular alışveriş derken. Sabah ve öğlen yemeğini dışarda yedik. Akşam yemeği içinde balık salata yaptım. Çocuklara duş aldırdım. Şimdi çocukları uyutup. Sonra gidip alışverişi yerleştirecem. Bulaşıkları yıkayacam.
Kolay gelsin canım. Bende piknik bulaşık ve çamaşırlarını hallettim. Eve girer girmez akşamı kıldım , sonra dar vakte kalıyor. Çocukaları yıkadım bayıldılar hemen. En sevdiğim banyo sonrası uykuları.

Allah kabul etsin canım. Sanki benimkilere enerji içeceği içirmişler. Büyük ile ortanca uyumamak için direniyorlar. Benimde bu gün feci başım ağrıyor. Bilmiyorum niye. Gerçi hep koşturuyordum ondan olabilir.

Kızlar havalardanmı bilmiyorum, ben bugun pek iyi değilim. Midem bulanıyor , ayakta duramıyorum. Çocukalr eğlensin diye pikniğe gittik, giderken yolda kaç kez oturdum. Bayılacağım sandım. Yiyemedim pek bişey, eşimde hemen hamilemisin demeye başladı :D
Halbuki iştahsızlıktan biliyorum.
Şimdi uyuttum Çocukaları, sizler naptınız?
Ahtapot Anne Ahtapot Anne kavs-i kuzah kavs-i kuzah Denp Denp Vee A Asya89
Gerçekten hamilelik olabilirmi 🥰 valla canım bende bu gün pek iyi değilim başım çok ağrıyor ☹️

İyiyiz çok şükür. Çocukların servis işlerine devam. Getir götür. Götürüp te getirmesem mi yoksa?🤪
Bugün kızımın ortaokul pikniği vardı. Ben 10 da sanıyordum. O 9.30 dedi ama ne zaman? Tabii ki saat 9.30 a gelince. Cır cır cır...neyse . Hazır o yol üzerine gitmişken arkadaşa bizde kahvaltı yapalım parkta demiştim. O da diyette olunca iş çaya döndü. Sabah yetişme, çocukları hazırlama telaşından kahvaltı falan hakgetire zaten. Özetle kızı bırak. Arkadaşı al kısmından sonra parka geçtik. Onun da oğlu var. Çocuklar oynadı. Düştü, ağladı, eğlendi vs. Eve geçtik. Uyutayım bari yoruldular dedim. İyice gözleri açıldı. 😄

Bu ara ne yemek yapacağımı şaşırıyorum çünkü normalde yediklerine bile tepki gösteriyorlar. Herkes beyazdan sakının derken bizimkiler iyice "beyaz çorba, beyaz pilav" davasındalar. Sıkıldım bu durumdan...
Tarhana yaptım, ağızlarını sürmediler. Yanına buzlukta balık vardı. Patates soğanlı balık yaptım. Onu da yemediler. Hira tatlısı yapmıştım. Ondan biraz işte...Bazen bir seferden ölmez diyerek vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.🙄

Komşumun kızının düğünü var birkaç güne. Gelen giden oluyor demişti. Bu hira tatlısını da onun bahanesiyle yaptım. Ara ara birşeyler yapıp götüresim var. Akşam üzeri millet gelmeden yanına çıktım. Onun çeyizinde yoktur diyerek çömlek fincan takımı hediye olarak almıştım. Yanına onu da verdim.Umarım beğenir.

Aslında ben bu tür düğün vs işlerinde ihtiyacını sorarım. Israr da ederim. Komşum İhtiyacımız yok diyince diğer 4 komşuyla altın almak için konuştum.Biz kaç yıllık komşuyuz ve birbirimizle paylaşırız birşeyleri. Ona da dayanarak en azından küçük altın alalım dedik ama diğer iki komşu 250 lirayı çok buldular. Bunu çok bulan komşular geçen gün kalıcı makyaj yapmak için eve özel makyaj uzmanı çağıran da kişiler bu arada. Herkes kendi bilir diyerek diğer iki komşu olarak bari gr altın alalım dedik ve öyle yaptık. Sünnet-i seniyye sonuçta evlenene yardım. Rabbim kabul etsin ve bereketlendirsin.

Sonra da rutin akşam telaşı. 😊 Çok şükür her günümüze.

Bu ara üniversiteden bir hocamın söylediği söz kulaklarımda hep.(Kaliteli adamdı, Allah rahmet eylesin.)
Tövbe ya Rabbim hata rahına gittiklerime,
Bilip ettiklerime...Bilmeyip ettiklerime...

Vesselam🥰

Gerçekten hamilelik olabilirmi 🥰 valla canım bende bu gün pek iyi değilim başım çok ağrıyor ☹️
Yok yavrum, hamilelik mümkün değil. Eşim artık söyler bana, bir yerim ağrıyor desem hemen yapıştırır lafı :D
Söyleye söyleye gelecek o bebek buraya:D

İyiyiz çok şükür. Çocukların servis işlerine devam. Getir götür. Götürüp te getirmesem mi yoksa?🤪
Bugün kızımın ortaokul pikniği vardı. Ben 10 da sanıyordum. O 9.30 dedi ama ne zaman? Tabii ki saat 9.30 a gelince. Cır cır cır...neyse . Hazır o yol üzerine gitmişken arkadaşa bizde kahvaltı yapalım parkta demiştim. O da diyette olunca iş çaya döndü. Sabah yetişme, çocukları hazırlama telaşından kahvaltı falan hakgetire zaten. Özetle kızı bırak. Arkadaşı al kısmından sonra parka geçtik. Onun da oğlu var. Çocuklar oynadı. Düştü, ağladı, eğlendi vs. Eve geçtik. Uyutayım bari yoruldular dedim. İyice gözleri açıldı. 😄

Bu ara ne yemek yapacağımı şaşırıyorum çünkü normalde yediklerine bile tepki gösteriyorlar. Herkes beyazdan sakının derken bizimkiler iyice "beyaz çorba, beyaz pilav" davasındalar. Sıkıldım bu durumdan...
Tarhana yaptım, ağızlarını sürmediler. Yanına buzlukta balık vardı. Patates soğanlı balık yaptım. Onu da yemediler. Hira tatlısı yapmıştım. Ondan biraz işte...Bazen bir seferden ölmez diyerek vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.🙄

Komşumun kızının düğünü var birkaç güne. Gelen giden oluyor demişti. Bu hira tatlısını da onun bahanesiyle yaptım. Ara ara birşeyler yapıp götüresim var. Akşam üzeri millet gelmeden yanına çıktım. Onun çeyizinde yoktur diyerek çömlek fincan takımı hediye olarak almıştım. Yanına onu da verdim.Umarım beğenir.

Aslında ben bu tür düğün vs işlerinde ihtiyacını sorarım. Israr da ederim. Komşum İhtiyacımız yok diyince diğer 4 komşuyla altın almak için konuştum.Biz kaç yıllık komşuyuz ve birbirimizle paylaşırız birşeyleri. Ona da dayanarak en azından küçük altın alalım dedik ama diğer iki komşu 250 lirayı çok buldular. Bunu çok bulan komşular geçen gün kalıcı makyaj yapmak için eve özel makyaj uzmanı çağıran da kişiler bu arada. Herkes kendi bilir diyerek diğer iki komşu olarak bari gr altın alalım dedik ve öyle yaptık. Sünnet-i seniyye sonuçta evlenene yardım. Rabbim kabul etsin ve bereketlendirsin.

Bu ara üniversiteden bir hocamın söylediği söz kulaklarımda hep.(Kaliteli adamdı, Allah rahmet eylesin.)

Vesselam🥰
Şu sıralar sıcaklardan galiba bizde ne pişirsek diye çok düşünüyoruz.
Ben kuru fasulye, tavuklu pilav yapacaktım.
Ama iş mangala döndü.
Hoş onuda yiyemedim ya. Nasipten ötesi yok.

Halbuki bilseler verdiğin senin , yediğin içtiğin sürdüğün değil...
Sende güzel düşünmüşsün ne güzel, Rabbim katında kabul etsin.

Allah Allah bende de baş ağrısı birkaç gündür. Toplu hacamat, sülük seansı yapalım mı? 😅
Mümkün olsa ah ne güzel olurdu.

Vesselam🥰
Bende bazen diyorum okula bırakıp almasakmı bir kaç gün😂sonra okul çıkış saati gelince dört gözle yaramazı arıyorum🥰hiç sorma zaten eşim evde olmadığı zamanlar günde bir öğün yiyebiliyorum ancak.bence beğenir incelik edip almışsın. Bazı insanlar arkadaş komşuluk fazla önemsemezler.ama böyle şeyler karşılıklı olur. Ben parka gidince bile rahat oturamıyor ki. Ortancanın tam yürüme aşkı başlamış. Ordan oraya koşuşturuyor sürekli bende hep arkasında. Bazen eşim işten erken çıkıyor ozaman çok rahat oluyor benim için.

Şu sıralar sıcaklardan galiba bizde ne pişirsek diye çok düşünüyoruz.
Ben kuru fasulye, tavuklu pilav yapacaktım.
Ama iş mangala döndü.
Hoş onuda yiyemedim ya. Nasipten ötesi yok.

Halbuki bilseler verdiğin senin , yediğin içtiğin sürdüğün değil...
Sende güzel düşünmüşsün ne güzel, Rabbim katında kabul etsin.

Mümkün olsa ah ne güzel olurdu.
Mangala bayılırız.😍 Size afiyet bal şifa olsun. Eşim çoook yoğun çalışıyor. Öyle olunca çok zor fırsat bulmak falan. Bende kendim yapmayı düşünmem. Onun telaşını gözüm kesmiyor.

Bu arada kilo vermek isterken almışom.🙄 Diyetisyene başvursam mı?

Mangala bayılırız.😍 Size afiyet bal şifa olsun. Eşim çoook yoğun çalışıyor. Öyle olunca çok zor fırsat bulmak falan. Bende kendim yapmayı düşünmem. Onun telaşını gözüm kesmiyor.

Şimdi kaç kilosun?
Ben if diyeti yaptım geçen kış, 21 gündür ama ben 2 hafta yaptım 3kg gitti. Sende bi araştır istersen ?

Mangal kadın işi değil bacım. Hele çocukalrla, benimkiler yanacak diye sinirden çatladım bögün. Ateşin dibine gidip gelip döndüler. Hem mangal lezzetli hem avantajlı, restorana gitmeyeli çok oldu, durmazdı benim çocuklar. Böylesi çok daha güzel. Rahat serin açık hava kuş sesleri. Bide deniz olaydı eyiydi :D

Şimdi kaç kilosun?
Ben if diyeti yaptım geçen kış, 21 gündür ama ben 2 hafta yaptım 3kg gitti. Sende bi araştır istersen ?
Bende motivasyon yok. Geçen yıl Aidin Salih ekolünden 10 gün su orucu yapmıştım. Hatta şevval ve kazaları da tutmuştum ama bu yıl su orucunu hiç yapamadım. Bir acayipim gerçekten. İlginç bir ruh hali...Yaparım yaparım dedikçe hem yapamadığımı, hem de gereksiz şekilde daha fazla yediğimi farkediyorum.
63 çıktım bugün. 1.50 yim.🙄
Evlenmeden hiç 50 kilo olmamıştım halbuki. Hamilelik kilolarını da vermiştim ama bu 3.nün kaldı. Bir yerlerden başlamak lazım. Mesela diyetisyene para harcamaktan.🤣

Mangal kadın işi değil bacım. Hele çocukalrla, benimkiler yanacak diye sinirden çatladım bögün. Ateşin dibine gidip gelip döndüler. Hem mangal lezzetli hem avantajlı, restorana gitmeyeli çok oldu, durmazdı benim çocuklar. Böylesi çok daha güzel. Rahat serin açık hava kuş sesleri. Bide deniz olaydı eyiydi :KK70:
Mangal kokusu senden, deniz manzarası benden. 🤣 Anlaştık mı? 😅

Back